Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ - ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ!




Ο καθηγητής Τζον Χόγουελ, που διδάσκει Φυσική στο Πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ στη Νέα Υόρκη, κατασκεύασε και παρουσίασε μια ειδική διάταξη με τέσσερα κάτοπτρα τοποθετημένα σε σχήμα V, που είναι ικανή να εξαφανίζει κάθε αντικείμενο από μπροστά μας!




Αυτό που κάνει αυτή η συσκευή, που ονομάζεται «μανδύας Ρότσεστερ», είναι να εκτρέπει το φως γύρω από τα αντικείμενα, καθιστώντας τα έτσι αόρατα, ενώ ο παρατηρητής συνεχίζει να βλέπει ένα σταθερό φόντο. Το εκπληκτικό μάλιστα είναι ότι  η συγκεκριμένη συσκευή κοστίζει περίπου 200 δολάρια και όλα τα απαραίτητα υλικά που χρειάζονται για την συγκεκριμένη κατασκευή μπορούν να βρεθούν σε ένα απλό κατάστημα.
Το μεγαλειώδες όμως αυτής της απλής, αλλά σπουδαίας ανακάλυψης, είναι ότι έτσι απλά επιβεβαιώνεται αυτό που ήδη γνωρίζουμε από τις νεώτερες φυσικές επιστήμες, ότι δηλαδή τα πάντα γύρω μας είναι ένα ψευδαισθητικό κατασκεύασμα του εγκεφάλου μας, προερχόμενο από τις πληροφορίες, που προσλαμβάνουμε μέσω των αισθήσεών μας και αποτυπώνουν τις ταλαντώσεις, οι οποίες συνθέτουν την εμπεριέχουσα και εμάς ολότητα και από τις οποίες τελικά ο εγκέφαλός μας, αφού τις επεξεργαστεί, κατασκευάζει τον κόσμο μας! Και έτσι φυσικά επιβεβαιώνονται και οι αρχαίοι Έλληνες σοφοί που κατείχαν την απόλυτη γνώση για την βαθλυτερη ουσία αυτού του κόσμου, όπως ο Αναξαγόρας που υποστήριζε ότι "νους έστιν ό διακοσμών τε και πάντων αίτιος", ή ο Πλάτων με τα όσα έχει διατυπώσει στην "παραβολή του σπηλαίου".


Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο:








ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ - ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ - ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ! Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top