Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΚΑΛΟ Ή ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ...



Υπάρχουμε ως μέρος μιάς άπειρης θάλασσας δονούμενης ενέργειας, με την ύλη να αποτελεί απλά συμπυκνωμένη μορφή της, γι' αυτό και η ενεργειακή υφή (συχνότητα) του καθενός από μας επηρεάζει τους πάντες και τα πάντα... Οι άνθρωποι που λειτουργούν μέσα από ανώτερα επίπεδα ενέργειας ασκούν θετική επίδραση στο σύνολο, αντίθετα με εκείνους που λειτουργούν σε κατώτερα επίπεδα, που η επίδρασή τους είναι αρνητική. Δυστυχώς όμως, όπως προκύπτει από επιστημονικές έρευνες, το ποσοστό των ανθρώπων που εκπέμπουν αρνητική ενέργεια είναι περίπου 90%! Ευτυχώς που από τις ίδιες έρευνες προκύπτει ότι οι λίγοι έχουν εν δυνάμει την ικανότητα να αντιρροπούν τους πολλούς και κάποιες φορές πολύ λίγοι "πεφωτισμένοι" μπορούν να αντιρροπήσουν το κακό που διαχέουν στην ανθρωπότητα τα πολλά εκατομμύρια των ανθρώπων...



Η συντριπτική πλειοψηφία, δηλαδή εκείνοι που λειτουργούν μέσα από "χαμηλότερες" δονήσεις (ενεργειακές συχνότητες) έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά, που συγκλίνουν στο να αποδίδουν κακό, φθορά και απώλεια και στους ίδιους και στο σύνολο. Τέτοια είναι: Το ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορούν να διακρίνουν την αλήθεια από το ψέμα, μπορεί κανείς να τους επηρεάσει εύκολα και να τους υπαγορεύσει πώς να σκέφτονται και τι να πράξουν, μπορούν εύκολα να παρασυρθούν σαν τα πρόβατα σε μια μαζική νοοτροπία βασισμένη συνήθως σε  ασήμαντα στερεότυπα και γενικώς λειτουργούν μέσα από το θυμό, το φόβο, τη λύπη, την απάθεια, την ενοχή, την ντροπή, το μίσος, την κριτική και γενικότερα τα αρνητικά συναισθήματα. 
Αντίθετα η μειοψηφία, δηλαδή εκείνοι που κινούνται σε "ανώτερα" ενεργειακά επίπεδα λειτουργούν με αγάπη, καλοσύνη, αρμονία, δεν βιώνουν συναισθήματα αντίφασης και διαχωρισμού, σέβονται κάθε μορφή ζωής και γενικώτερα διακατέχονται από ευγενή συναισθήματα, είναι δε σε επαφή με τον βαθύτερο εαυτό τους, διατηρώντας έτσι πάντα την εσωτερική τους ισορροπία και γαλήνη, ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν γύρω τους. Αυτοί οι άνθρωποι εκπροσωπούνται χαρακτηριστικά από τις σπουδαίες προσωπικότητες που διαμόρφωσαν πνευματικά πρότυπα τα οποία ακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι ανά τους αιώνες και είναι αυτοί ακριβώς οι άνθρωποι, που αποτέλεσαν και αποτελούν το αντίβαρο για την αρνητική επιρροή των ανθρώπων κατώτερου ενεργειακού επιπέδου, που είναι και η μεγάλη πλειοψηφία στον πλανήτη μας.
Για να αντιληφθείτε καλύτερα τι είναι "κατώτερο" και τι "ανώτερο" ενεργειακό επίπεδο (πεδίο), δεν έχετε παρά να κατανοήσετε ότι τα πάντα κινούνται από δύο υπέρτατες δυνάμεις. Η μία, το "νείκος" κατά τον Εμπεδοκλή (=έχθρα, αντιπαλότητα, διαχωρισμός), μας απομακρύνει από την ολότητα και η άλλη, η "φιλότητα" κατά τον Εμπεδοκλή (=έρωτας, αγάπη, ενότητα), μας ενοποιεί με την ολότητα και άρα μας "συντονίζει" με την βαθύτερη ουσία μας.
Εάν θέλουμε η ζωή μας να κινείται στη σφαίρα του καλού δεν έχουμε παρά να συντονιστούμε στη "συχνότητα" που κινείται σε ανώτερο ενεργειακό επίπεδο. Όπως ακριβώς συντονιζόμαστε σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό... Εάν συντονιστούμε σε ένα σταθμό που εκπέμπει αβεβαιότητα, μίσος, θυμό, φόβο, τρόμο, κακία, καταστροφή, μοιραία αυτά θα κυριαρχούν στη ζωή μας και αντίθετα αν συντονιστούμε σε μιά ραδιοφωνική συχνότητα που εκπέμπει καλό και μας κάνει να αισθανόμαστε σιγουριά, βεβαιότητα, χαρά, αγάπη, αρμονία, πληρότητα, γαλήνη, είναι φυσικό επακόλουθο ότι αυτά θα γεμίζουν την ζωή μας. Και όντας μέσα στην επιρροή του καλού και σε ανώτερο ενεργειακό επίπεδο, θα προσφέρουμε καλό στους άλλους, που φυσικά θα έχει θετική επίδραση στο σύνολο και έτσι, ως καλό, τελικά θα επιστρέφει και πάλι σε μας..!


ΤΟ ΚΑΛΟ Ή ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΤΟ ΚΑΛΟ Ή ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ... Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top