Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ..!



Η σκλήρυνση κατά πλάκας είναι ένα αυτοάνοσο νευροεκφυλιστικό νόσημα με προϊούσα εξέλιξη, που έως τώρα θεωρείται ουσιαστικά ανίατο. Μία νέα, όμως, θεραπευτική μέθοδος δίνει μεγάλη ελπίδα γιά την οριστική ίασή του.



Περίπου 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως και 11 έως 12 χιλιάδες στην Ελλάδα, υποφέρουν από αυτό το βαρύ νόσημα, που αλλάζει δραματικά την ζωή των ανθρώπων που πάσχουν από αυτό. Μπορεί να εμφανισθεί σε όλες τις ηλικίες, από 10 έως 70 ετών και χαρακτηρίζεται από εκφύλιση του κεντρικού νευρικού συστήματος και του νωτιαίου μυελού. Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι  το ότι καταστρέφεται η προστατευτική ουσία των νεύρων μυελίνη, που καλύπτει τις νευρικές ίνες και έτσι προκαλούνται διαταραχές στην μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων, με αποτέλεσμα να επηρεάζονται διάφορες λειτουργίες του σώματος, όπως η κινητικότητα, σε διάφορα επίπεδα. Υπάρχουν, όμως, ακόμη και συνοδά συμπτώματα από την ψυχική σφαίρα, όπως η κατάθλιψη και η μελαγχολία, που μπορεί να επιβαρύνουν ιδιαίτερα την γενική κατάσταση και την εξέλιξη των πασχόντων.
Οι μέχρι τώρα διαθέσιμες μέθοδοι θεραπείας αδυνατούν να προσφέρουν ίαση και το μόνο που μπορούν να προσφέρουν είναι μία σχετική μόνο τροποποίηση της πορείας της νόσου. Τα μηνύματα, όμως, που έρχονται από τη μία και την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, μέσα από δεκάδες επιστημονικές μελέτες, δείχνουν ότι η πρωτοποριακή θεραπευτική μέθοδος του βιοσυντονισμού-ηλεκτρομαγνητικής θεραπείας μπορεί να προσφέρει πολλά στη θεραπεία και ανοίγει έναν μεγάλο και ελπιδοφόρο ορίζοντα για την αντιμετώπιση της νόσου.


Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία και οποιαδήποτε απορία
μπορείτε να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας:
στο τηλέφωνο +30.6932 256 284 & στο e-mail viosyn.gr@gmail.com

   

 

ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ..!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ..! Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top