Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.

Επιστημονική Εταιρεία Βιοενεργειακής Υγείας
Η «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ»  (Ε.Ε.Β.Υ.) είναι μία Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με γραφεία στην Τρίπολη (Ναυπλίου 5, Τ.Τ. 22100) και στην Αθήνα (Δράμας 163, 1ος όροφος, Τ.Τ. 10443).

 

 

Σκοποί της Επιστημονικής Εταιρείας είναι οι παρακάτω:


1. Η προσέγγιση και η προαγωγή της γνώσης, όσον αφορά την αντιμετώπιση του ανθρώπου και της υγείας του, ως ενεργειακή φύση και οντότητα.

2. Η ανάπτυξη του αντικειμένου της βιοενεργειακής υγείας, ως εφαρμοσμένης επιστήμης.

3. Η ανάπτυξη δεσμών και επικοινωνίας με ειδικούς επιστήμονες ανά τον κόσμο, που ασχολούνται με το συγκεκριμένο αντικείμενο και η μεταφορά, όπως και η αξιοποίηση αυτής της γνώσης στον τόπο μας.

4. Η οργάνωση και η πραγματοποίηση ειδικών σεμιναρίων, συνεδρίων και άλλων εκδηλώσεων που σκοπό θα έχουν την ανάπτυξη και την διάδοση αυτής της γνώσης, όπως και των παρεμφερών επιστημών και θα προωθούν γενικώς την επίτευξη των σκοπών της εταιρείας.

5. Η εκπόνηση ειδικών μελετών και εφαρμογών στον συγκεκριμένο χώρο.

6. Η επιμέλεια και η έκδοση σχετικών εντύπων, ή βιβλίων, όπως και η δημοσίευση σχετικών με το αντικείμενο της εταιρείας  θεμάτων σε διάφορα άλλα έντυπα, καθώς και η δημοσιοποίησή τους με κάθε άλλο πρόσφορο μέσο, όπως διαδίκτυο, Μ.Μ.Ε. κλπ.

 

 

Top