Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ..!





Για να είστε ευτυχισμένοι εκτός από το να προσδιόριζετε τους εαυτούς σας στο μέλλον και να επιθυμείτε όλο και περισσότερα, επικεντρωθείτε πιο πολύ στο παρόν, αισθανθείτε ευγνώμονες για αυτά που έχετε, ενώ θα αναμένετε όσα καλά πρόκειται να έρθουν. Άλλωστε οι περισσότεροι από εμάς είμαστε τόσο πολύ απασχολημένοι στην προσπάθειά μας να πετύχουμε κάτι μεγάλο, που αδυνατούμε να παρατηρήσουμε τα μικρά πράγματα που προσφέρουν όλη την μαγεία στην ζωή μας. Έτσι είναι βέβαιο, ότι για να είμαστε ευτυχισμένοι πρέπει να εκτιμούμε την αξία όλων αυτών που ήδη έχουμε, γιατί αυτά αργότερα θα αποτελούν τους "όμορφους παλιούς καιρούς" που θα αναπολούμε τα επόμενα χρόνια!




Αυτό που συμβαίνει συνήθως είναι ότι αφήνουμε τις ίδιες μας τις σκέψεις να μας πληγώνουν, αλλά εάν συναισθανούμε και αποδεχθούμε ειλικρινά τα συναισθήματα μας, μπορεί στο τέλος να αποδειχτεί πολύ θεραπευτικό. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να σταματήσετε να φαντάζεστε πως θα έπρεπε να είναι η ζωής σας, και αποδεχτείτε την ίδια την πραγματική ζωή σας, αλλάζοντας αυτά που μπορείτε να αλλάξετε και κυρίως αλλάζοντας τις ίδιες τις σκέψεις σας που είναι προσανατολισμένες πιο πολύ σε αυτά που δεν μπορείτε να αλλάξετε και αφήστε τον εαυτό σας να προχωρήσει μπροστά.

Όταν σταματάμε να συγκρίνουμε τον εαυτό μας με κάποιους άλλους εαυτούς που ίσως υπάρχουν ή και φανταζόμαστε και όταν σταματήσουμε να συγκρίνουμε τον εαυτό μας με άλλους ανθρώπους που βλέπουμε ή φανταζόμαστε πως υπάρχουν, τότε θα βρούμε την πραγματική εσωτερική γαλήνη και θα είμαστε ευτυχισμένοι.

Απλά ζήστε την κάθε στιγμή, βλέποντας τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας σαν περαστικά μηνύματα, όπως οι ήχοι, οι εικόνες, ή οι άλλες σας αισθήσεις.

 

 


ΑΠΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ..!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΑΠΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ..! Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top