Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Η ΠΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ



Μία από τις βασικές λειτουργίες, που έχει το αδρό ενδοπλασματικό δίκτυο στα κύτταρα, είναι και αυτή της σύνθεσης των πρωτεϊνών, κατά την οποία, αφού αρχικά απομακρύνονται οι πρωτογενείς πρωτεΐνες από τα ριβοσώματα, στη συνέχεια μεταφέρονται ως πολυπεπτιδικές αλυσίδες και συνδέονται στο αδρό ενδοπλασματικό δίκτυο, όπου θα δημιουργηθούν τελικώς οι πρωτεΐνες, αφού αναδιπλωθούν για να αποκτήσουν την τρισδιάστατη δομή τους. Κάποιες από αυτές είναι οι λεγόμενες ογκοπρωτεΐνες, οι οποίες κωδικοποιούνται από κάποια γονίδια, τα οποία είναι τα λεγόμενα ογκογονίδια και τα οποία έχουν υποστεί κάποια γενετική μετάλλαξη, με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η λειτουργία τους και έτσι οι πρωτεΐνες, που επηρεάζονται από αυτά,  να οδηγούν στη δημιουργία καρκινικών όγκων.

 

Δείτε παρακάτω περιστατικό, όπου ανιχνεύθηκε με ειδικό υπολογιστικό σύστημα καρκινική βλάβη στο τοίχωμα του οισοφάγου κατά τη γαστροοισοφαγική συμβολή, εξ αιτίας ογκοπρωτεΐνης, η οποία ανιχνεύθηκε στο αδρό ενδοπλασματικό δίκτυο των επιθηλιακών κυττάρων του οισοφάγου. Ο καρκίνος είχε ήδη επινεμηθεί στους επιχώριους λεμφαδένες.

Σημειωτέον ότι η αξιολόγηση και η βαθμολόγηση των διαταραχών γίνεται σε κλίμακα από το 1 έως το 6 με μέγιστο το 6, όπως τα παρακάτω σήματα στα αντίστοιχα εικονίδια:

 

 

Η πρωτοπαθής βλάβη και η διασπορά αντιμετωπίσθηκαν κατάλληλα και έτσι η εξέλιξη της νεοπλασίας απετράπη, γεγονός που επιβεβαιώθηκε με νεότερο έλεγχο μετά από λίγες ημέρες. Δείτε παρακάτω τις χαρακτηριστικές εικόνες από το εν λόγω υπολογιστικό σύστημα:




Επιχειρήθηκε αποκατάσταση στο ιστολογικό παρασκεύασμα κατά τη γαστροοισοφαγική συμβολή, η οποία ήταν επιτυχής κατά 100% σε επίπεδο πρωτογενούς αιτίας:


Επίσης, εντοπίσθηκαν βλάβες στους επιχώριους λεμφαδένες:
  
 

Επίσης, επιχειρήθηκε αποκατάσταση στους επιχώριους λεμφαδένες με απόδοση 100%:
   

Ο νεότερος έλεγχος, λίγες ημέρες μετά, έδειξε μεγάλου βαθμού αποκατάσταση στην περιοχή των βλαβών και απουσία διαταραχών στους επιχώριους λεμφαδένες:


Η ΠΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ΠΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top