Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ



ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ...



Είμαι γιατρός και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω στο ενεργητικό μου μία μακρόχρονη θητεία στο χώρο της μαχόμενης, κυρίως νοσοκομειακής ιατρικής και έχω παράλληλα, σαν γιατρός, ένα πλούσιο διδακτικό, ερευνητικό και γενικώτερα επιστημονικό έργο. Υπακούοντας όμως και σε μία έμφυτη τάση που είχα για την αναζήτηση της αλήθειας, ασχολήθηκα παράπλευρα και με άλλους τομείς της επιστήμης και της έρευνας όπως οι νεώτερες φυσικές επιστήμες και η φιλοσοφία.

Μέσα απ' όλη μου την πορεία, ως επιστήμων και αναζητητής της αληθινής γνώσης, έχω την εδραιωμένη πεποίθηση πλέον, ότι το μεγαλύτερο μειονέκτημα των ανθρώπων και κατά συνέπεια και των επιστημόνων είναι η απομάκρυνσή τους από την βαθύτερη ουσία και την απώτερη γνώση και η αποσύνδεσή τους από το ευρύτερο "Όλον". Έτσι λοιπόν και οι γιατροί, κουβαλώντας, ως άνθρωποι, το ίδιο βασικό μειονέκτημα κάνουν το λάθος να αντιμετωπίζουν τον άνθρωπο, ως μία θαυμασία μεν, αλλά μηχανή δε. Ο "μηχανιστικός" αυτός τρόπος αντίληψης και αντιμετώπισης του ανθρώπου, εκ μέρους των γιατρών, έχει σαν αποτέλεσμα αυτοί να παραβλέπουν την βαθύτερη ουσία της ύπαρξής μας και συνεπώς να αγνοούν τα βαθύτερα αίτια των διαταραχών και των προβλημάτων σε επίπεδο υγείας, τα οποία και προσπαθούν, εν τέλει, να αντιμετωπίσουν αφού πλέον έχουν γίνει εμφανείς οι επιπτώσεις τους.

Σήμερα οι νεώτερες φυσικές επιστήμες επιβεβαιώνουν κάτι που οι αρχαίοι κυρίως Έλληνες γνώριζαν πολύ καλά. Ότι τα πάντα δηλαδή είναι ένα και αυτό το ένα δεν είναι τίποτα άλλο παρά ενέργεια... Και έχει αποδειχθεί πλέον από την κβαντική φυσική, ότι αυτό, που οι ατελείς μας αισθήσεις έχουν "μάθει" να αντιλαμβάνονται ως ύλη, είναι απλά "πύκνωμα" ενέργειας... Μπορώ να πω ότι κατά την μακρόχρονη άσκηση της ιατρικής πάντα είχα την αίσθηση κι εγώ, ότι, πέρα και έξω από τις ιατρικές παρεμβάσεις, υπάρχει μία "δύναμη", ένας "παράγοντας" που παίζει καταλυτικό ρόλο σε οτιδήποτε αφορά την ζωή και την υγεία των ανθρώπων.

Έτσι όταν διασταυρώθηκα με τον βιοσυντονισμό, ήταν σαν κάτι που γνώριζα και περίμενα από καιρό. Κατανοούσα πολύ καλά τη βασική αρχή που στηριζόταν αυτή η μέθοδος, αφού κατευθύνεται στην "ρίζα" των προβλημάτων υγείας, που δεν είναι άλλη παρά η απορρύθμιση πρώτα σε ενεργειακό επίπεδο του οργανισμού, επιδιώκοντας έτσι την εξισορρόπηση της ενεργειακής ανισορροπίας του, με αποτέλεσμα να λειτουργεί ευοδωτικά και θεραπευτικά για την ανθρώπινη υγεία. Χρησιμοποίησα λοιπόν τις φορητές συσκευές βιοσυντονισμού της "Biomedis" σε διάφορα θέματα υγείας που απασχολούσαν είτε εμένα, είτε οικείους μου και είδα ότι είχαν εξαιρετικά αποτελέσματα, αξιολογώντας τα μάλιστα σαν γιατρός. Έτσι είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι οι συσκευές αυτές είναι μία μεγάλη κατάκτηση της επιστήμης και της τεχνολογίας και δίνουν πολύ μεγάλη προοπτική στο χώρο της υγείας και της ποιότητας ζωής των ανθρώπων. Τώρα θεωρώ υποχρέωσή μου να συμβάλλω, όσο μπορώ, στην διάδοση αυτής της δυνατότητας, που έχουμε όλοι μας, για μιά καλύτερη υγεία και μια ζωή, όσο το δυνατόν περισσότερο, απαλλαγμένη από προβλήματα.

                                                                                                      Δρ Ιωάννης Δαύρος


Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • Title : Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • Posted by :
  • Date : 2:54 μ.μ.
  • Labels :
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top