Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΘΥΣΙΑ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΕΡΔΟΥΣ!




Οι ψυχίατροι πολύ συχνά για να διορθώσουν, υποτίθεται, τις ψυχικές διαταραχές παρεμβαίνουν στη χημεία του εγκεφάλου με φάρμακα, με συνέπεια πλείστες όσες δυσμενείς επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία και τις πιο πολλές φορές την επιβάρυνση αυτών που υποφέρουν. Έτσι, μόνοι τελικώς ωφελημένοι είναι οι ίδιοι και οι φαρμακευτικές εταιρείες που έχουν έτσι αναδειχθεί σε μια τεράστια βιομηχανία κέρδους παγκοσμίως.




Σε αντίθεση με τα βασικά φάρμακα της κλασικής ιατρικής, τα ψυχοτρόπα δεν στοχεύουν στη θεραπεία μιας μετρήσιμης ασθένειας, αλλά παρεμβαίνουν και μπορεί να διαταράξουν την πολύ ευαίσθητη ισορροπία των χημικών διαδικασιών του οργανισμού. Οι ψυχίατροι ονομάζοντας συνήθως τις μη επιθυμητές συμπεριφορές, ή και τις ψυχικές αποκλίσεις, ως «ιατρικές διαταραχές», που απαιτούν φαρμακευτική θεραπεία, καθιστούν έρμαιο, αυτούς που υποφέρουν, στις επιχειρήσεις φαρμάκων που αποκομίζουν, όπως είναι φυσικό, τεράστια κέρδη. Και η «βιομηχανία της τρέλας» καλά κρατεί, με πολλούς από εμάς να γινόμαστε θύματά της και τελικώς θυσία στο βωμό του κέρδους...



Δείτε παρακάτω ένα σχετικό και πολύ αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ από την Επιτροπή Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (CCHR):





ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΘΥΣΙΑ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΕΡΔΟΥΣ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΘΥΣΙΑ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΕΡΔΟΥΣ! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Top