Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!
Σήμερα, υπάρχει μια πολύ εξελιγμένη, πολύ εύχρηστη (φορητή) και  πολύ μικρού κόστους διαγνωστική συσκευή βιοσυντονισμού, η οποία είναι Ρώσικης προέλευσης αλλά με λογισμικό προσαρμοσμένο στα Ελληνικά, με την οποία μπορεί ο καθένας, θεραπευτής ή μη, να αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες για έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία, που παρέχει η μέθοδος του βιοσυντονισμού σε πρωτογενές (ενεργειακό) επίπεδο. Εάν θέλετε να γίνετε κάτοχοι αυτής της συσκευής επικοινωνείστε μαζί μας (στο τηλ: 6932 256 284) και θα σας καθοδηγήσουμε πώς θα μπορέσετε να τη προμηθευτείτε και να την αξιοποιήσετε κατάλληλα, υποστηρίζοντάς σας και επιστημονικά με το πιο αξιόπιστο τρόπο.

 

Η συσκευή αυτή επεξεργάζεται αυτόματα τα δεδομένα, που λαμβάνονται μέσω της μέτρησης των παραμέτρων της ηλεκτρο-αγωγιμότητας των βιολογικά ενεργών σημείων, που βρίσκονται στα χέρια, στα πόδια και στο κεφάλι, και συνδέονται με τα όργανα και τις λειτουργίες του ανθρωπίνου σώματος. Από τα ποσοτικά χαρακτηριστικά αυτών των παραμέτρων και την σύγκρισή τους, μπορούμε να εξαγάγουμε συμπεράσματα για την φύση, την αιτία και τα πιθανά αποτελέσματα των παθολογικών διαδικασιών στο σώμα, αναγνωρίζοντάς τα σε πρωτογενές, δηλαδή βιοενεργειακό, επίπεδο με συνέπεια και να μπορούμε να παρέμβουμε πριν αυτά εξελιχθούν σε οργανικά και να παρέμβουμε αποτελεσματικώτερα όταν έχουν εξελιχθεί, στοχεύοντας στην πρωταρχική αιτία που είναι η ενεργειακή ανισορροπία-απορρύθμιση. Η βασική φιλοσοφία της λειτουργίας της συσκευής βασίζεται στην μέτρηση των ηλεκτρικών παραμέτρων των βιολογικά ενεργών περιοχών, που μεταφέρουν τις πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση, στην οποία βρίσκονται τα όργανα, καθώς και οι λειτουργίες του οργανισμού.

Δυνατότητες της συσκευής:

 • Ανίχνευση παρασίτων, μικροοργανισμών κλπ. στον οργανισμό.
 • Αξιολόγηση της ενεργειακής, λειτουργικής και παθολογοφυσιολογικής κατάστασης των οργάνων κατά οργανικά συστήματα.
 • Προσδιορισμός της αιτιολογίας των νόσων.
 • Τεστ για την επιλογή των φαρμάκων, των ιατροτεχνολογικών προϊόντων, των συμπληρωμάτων διατροφής, των βοτάνων, των ομοιοπαθητικών σκευασμάτων κλπ., όπως και τεστ των αλλεργιογόνων, των τροφίμων, των καλλυντικών κ.α. χωρίς την εισαγωγή τους στο σώμα.
 • Επιλογή της κατάλληλης θεραπείας βιοσυντονισμού και παρακολούθηση των αποτελεσμάτων της.
 • Παρακολούθηση της αποτελεσματικότητας των φαρμάκων που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία και την πρόληψη των ασθενειών.
 • Σύγχρονες μέθοδοι μας επιτρέπουν να βλέπουμε την αύρα και τα τσάκρα μας.
 • Αποτελεσματική παρακολούθηση και, εάν είναι απαραίτητο, έγκαιρη τροποποίηση της θεραπείας.
 • Δυνατότητα δυναμικής θεραπευτικής συνεδρίας BRT μέσω της συσκευής που βασίζεται στα εκάστοτε διαγνωστικά δεδομένα.


Δείτε παρακάτω μερικά χαρακτηριστικά διαγράμματα που προκύπτουν από την εφαρμογή της συσκευής.
 Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!
 • Blogger Comments
 • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Top