Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ!




Ανατρεπτικές επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι η χημειοθεραπεία όχι μόνο δεν θεραπεύει τον καρκίνο, αλλά αντίθετα, μπορεί να τροφοδοτεί την παραπέρα ανάπτυξή του.




Έτσι μάλλον επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά, ακόμη και όσον αφορά τον καρκίνο που θεωρείται μια από τις σύγχρονες μάστιγες του ανθρώπου, το γεγονός ότι ο χώρος της υγείας είναι υποχείριο των οικονομικών συμφερόντων που έχουν στήσει μια τεράστια βιομηχανία παγκοσμίως, η οποία κινείται πολλές φορές εις βάρος των ανθρώπων και όχι προς όφελός τους. Τα συγκεκριμένα συμπεράσματα της ανατρεπτικής αυτής μελέτης, που έχει τον εντυπωσιακό τίτλο "Cancer chemotherapy backfires", δημοσιεύθηκαν στο διαδικτυακό περιοδικό "Nature Medicine" στις 6 Αυγούστου 2012 (http://www.natureasia.com/en/research/highlight/1822). Σύμφωνα με αυτή τη μελέτη, η χημειοθεραπεία προτρέπει τα καρκινικά κύτταρα στην απελευθέρωση μιας πρωτεΐνης, της WNT16B, η οποία στην ουσία προάγει την επιβίωση και την παραπέρα ανάπτυξή τους. Η χημειοθεραπεία, όμως, βλάπτει και το DNA των υγιών κυττάρων και η ζημιά αυτή, που τους προκαλεί, παραμένει πολύ περισσότερο αφότου σταματήσει η χημειοθεραπεία. Έτσι, αυτή η συνδυασμένη δράση καταστροφής των υγιών κυττάρων, με την παράλληλη ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων, κάνει την χημειοθεραπεία περισσότερο ένα παράγοντα πρόκλησης, παρά θεραπείας του καρκίνου. Όπως χαρακτηριστικά λέει ο συμμετέχων στη μελέτη Peter Nelson από το ερευνητικό κέντρο καρκίνου του Fred Hutchinson στο Σιάτλ, "η πρωτεΐνη WNT16B, που εκκρίνεται από τα καρκινικά κύτταρα των όγκων, τα αναγκάζει να αναπτυχθούν περισσότερο και το πιο σημαντικό είναι ότι στη συνέχεια αντιστέκονται στη θεραπεία. Επιπλέον τα υγιή κύτταρα απαντούν με τέτοιο τρόπο, ώστε τελικώς να συμβάλλουν στην ενίσχυση της ανάπτυξης του όγκου".

Πηγές:
http://www.chrisbeatcancer.com/chemotherapy-backfire-boost-cancer-growth-study/
http://www.natureasia.com/en/research/highlight/1822
http://www.nydailynews.com/life-style/health/shock-study-chemotherapy-backfire-cancer-worse-triggering-tumor-growth-article-1.1129897

Τα δεδομένα αυτά πρέπει να κάνουν, αυτούς που πάσχουν από καρκίνο, να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με τις προτεινόμενες συμβατικές θεραπείες και να εξετάζουν όλες τις πιθανές παραμέτρους, συνεκτιμώντας παράλληλα και άλλους εναλλακτικούς τρόπους θεραπείας. Ένας από αυτούς και μάλιστα πολύ ελπιδοφόρος είναι και η μέθοδος του βιοσυντονισμού, όπως έχει ήδη αποδειχθεί από πολλές σχετικές μελέτες και εφαρμογές.


Δείτε σχετικά: ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΘΕΙ!



Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία και οποιαδήποτε απορία
μπορείτε να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας:
στο τηλέφωνο +30.6932 256 284 & στο e-mail viosyn.gr@gmail.com



 
ΟΙ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ!
  • Title : ΟΙ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ!
  • Posted by :
  • Date : 9:06 π.μ.
  • Labels :
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΟΙ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Top