Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

ΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ... Ο ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!




 Η ανεξέλεγκτη χρήση των αντιοβιοτικών, όπως όλα δείχνουν, σηματοδοτεί και το "τέλος εποχής" τους. Τα νέα που έρχονται από τους ειδικούς επιστήμονες είναι πολύ χαρακτηριστικά και ήδη στις ΗΠΑ ανακαλύφθηκε ο πρώτος ασθενής για τον οποίο δεν λειτουργεί κανένα αντιβιοτικό..!



Σύμφωνα με τον καθηγητή Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Αθανάσιο Τσακρή, στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά πολυανθεκτικά μικρόβια και δεν υπάρχουν πλέον αντιβιοτικά να τα αντιμετωπίσουν, γεγονός που σημαίνει ότι βρισκόμαστε στο τέλος των αντιβιοτικών, αφού εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει παρασκευαστεί ένα καινούργιο πιο ισχυρό αντιβιοτικό από τα ήδη υπάρχοντα.
Το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) επισημαίνει τον κίνδυνο, ότι μπορεί να βρεθούμε σε μια κατάσταση, όπου θα έχουμε ασθενείς στις μονάδες εντατικής θεραπείας, ή ασθενείς που θα παθαίνουν για παράδειγμα ουρολοιμώξεις και για τους οποίους δεν θα υπάρχουν διαθέσιμα πλέον αντιβιοτικά για την θεραπεία τους. Χαρακτηριστική επίσης είναι η επισήμανση της πρόσφατης διεθνούς έκθεσης "Review on Antimicrobial Resistance", ότι εάν δεν αναληφθεί άμεσα δράση, για τους ανθεκτικούς στα φάρμακα παθογόνους μικροοργανισμούς, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μέχρι το 2050, οι μικροοργανισμοί αυτοί να σκοτώνουν έναν άνθρωπο ανά 3 δευτερόλεπτα!
Η δυσοίωνη αυτή μελλοντική πραγματικότητα αναδεικνύει, για άλλη μία φορά, την μεγάλη αξία του βιοσυντονισμού, ως διαγνωστικής και θεραπευτικής μεθόδου, με δεδομένη την εξαιρετική, στο μέγιστο βαθμό, αποτελεσματικότητά του, ειδικά, κατά των κάθε είδους μικροοργανισμών, που στερείται μάλιστα παρενεργειών και δεν υπόκειται σε περιορισμούς, όπως η ανθεκτικότητα, οι ανατομικοί φραγμοί κλπ.

Το μήνυμα που προκύπτει είναι ξεκάθαρο:

Ένα "σπουδαίο εργαλείο" στα χέρια της ιατρικής επιστήμης βρίσκεται στο τέλος του και μαζί του τελειώνει ακόμη μία αυταπάτη της σύγχρονης επιστήμης.
Ένα νέο "πολύ σπουδαίο εργαλείο" στον χώρο της υγείας έρχεται και μαζί του έρχεται μία επανάσταση, βασισμένη στην αφύπνιση του ανθρώπου, στα πλαίσια της προσέγγισης της "αληθινής γνώσης" και της αξιοποίησής της προς το ουσιαστικό όφελος των ανθρώπων.


Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία και οποιαδήποτε απορία
Καλέστε στο +30.6932 256 284 ή
Στείλτε e-mail στο viosyn.gr@gmail.com

ΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ... Ο ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ... Ο ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ! Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top