Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ..!




Δανειζόμαστε μερικά σοφά λογια του Elio D’ Anna, από το βιβλίο του "Η Σχολή των Θεών", που θα μας βοηθήσουν να προσεγγίσουμε την μία και μοναδική "ουσία": Εμείς δημιουργούμε την πραγματικότητά μας..!




Η πιο ακράδαντη πίστη σου …η πιο βλαβερή πεποίθησή σου, είναι ότι υπάρχει ένας κόσμος έξω από τον εαυτό σου, κάποιος ή κάτι από το οποίο εξαρτάσαι, κάποιος ή κάτι που μπορεί να σου δώσει ή να σου πάρει, να σε επιλέξει ή να σε καταδικάσει.

’Όλα όσα βλέπεις και αγγίζεις, εκείνο που ο άνθρωπος αποκαλεί πραγματικότητα, είναι ψυχολογία …στερεοποιημένη. Η σκέψη του ανθρώπου υλοποιείται και γίνεται “κόσμος”. (facts are thoughts). Τα γεγονότα είναι σκέψεις.

Ζήτα να γίνεις ο επινοητής, ο δημιουργός του δικού σου Σύμπαντος. Τότε ο κόσμος θα υπακούει σε ότι τον προστάζεις και θα σου δίνει όλα όσα επιθυμείς.

Όταν ο χρόνος σου επιτίθεται καταβρόχθισε το χρόνο.
Όταν ο πόνος σού επιτίθεται καταβρόχθισε τον πόνο.
Όταν η αμφιβολία σού επιτίθεται καταβρόχθισε την αμφιβολία.
Όταν ο φόβος σού επιτίθεται καταβρόχθισε το φόβο!
Νικώ τον εαυτό μου σημαίνει ότι δεν εξαρτιέμαι από τον κόσμο...

Πάρε ένα κομμάτι της ζωής σου, ένα χιλιοστό της ζωής σου. Εκεί μέσα θα βρεις το χάρτη των καταστροφικών σου σκέψεων, των μολυσμένων συναισθηματικών σου καταστάσεων… Η αμφιβολία και ο φόβος αποφάσισαν τα γεγονότα της ζωής σου μέχρι σήμερα.

Όποιος ζει την κόλαση δεν μπορεί παρά να δημιουργεί την κόλαση! Η αμφιβολία σου γίνεται φόβος, και ο φόβος κατασκευάζει πέτρες στα νεφρά σου …ή μηχανορραφεί ατυχήματα και καταστροφές στον κόσμο των γεγονότων.


Δείτε και το παρακάτω σχετικό βίντεο:


ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ..!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ..! Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top