Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ: ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ - ΑΝΑΤΟΛΗ ΝΕΑΣ!




Ειδήσεις που έρχονται από τον χώρο των επιστημών της υγείας σηματοδοτούν το γεγονός, ότι ίσως βρισκόμαστε στο "τέλος μιάς εποχής" και στην "ανατολή" μιάς "νέας".

 

 

Από την μία, η ανεξέλεγκτη χρήση των αντιοβιοτικών, όπως όλα δείχνουν, σηματοδοτεί και το "τέλος εποχής" τους, αφού πλέον υπάρχουν πολλά πολυανθεκτικά μικρόβια και δεν υπάρχουν αντιβιοτικά να τα αντιμετωπίσουν, δεδομένου ότι εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει παρασκευαστεί ένα καινούργιο πιο ισχυρό αντιβιοτικό από τα ήδη υπάρχοντα. Χαρακτηριστική επ' αυτού είναι η επισήμανση της πρόσφατης διεθνούς έκθεσης "Review on Antimicrobial Resistance", ότι εάν δεν αναληφθεί άμεσα δράση, για τους ανθεκτικούς στα φάρμακα παθογόνους μικροοργανισμούς, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μέχρι το 2050, οι μικροοργανισμοί αυτοί να σκοτώνουν έναν άνθρωπο ανά 3 δευτερόλεπτα! Η δυσοίωνη αυτή μελλοντική πραγματικότητα αναδεικνύει την μεγάλη αξία του βιοσυντονισμού, ως διαγνωστικής και θεραπευτικής μεθόδου, με δεδομένη την εξαιρετική, στο μέγιστο βαθμό, αποτελεσματικότητά του, ειδικά, κατά των κάθε είδους μικροοργανισμών, που στερείται μάλιστα παρενεργειών και δεν υπόκειται σε περιορισμούς, όπως η ανθεκτικότητα, οι ανατομικοί φραγμοί κλπ.

 

Από την άλλη, οι Αμερικανοί "ανακαλύπτουν" πάλι την Αμερική, κατά το κοινώς λεγόμενο! 80 χρόνια  μετά την ανακάλυψη από τον Αμερικανό Ρ. Ρ. Ράϊφ της καταστροφής καρκινικών κυττάρων με την εφαρμογή βιοσυντονισμού, που άνοιξε τον δρόμο για την συγκεκριμμένη θεραπευτική μέθοδο και είχε σαν αποτέλεσμα, δυστυχώς, να εξοντωθεί ο ίδιος από τα πανίσχυρα (από τότε!) οικονομικά συμφέροντα στον χώρο της υγείας, Αμερικανοί και άλλοι ανά τον κόσμο ερευνητές έρχονται σήμερα να τον επιβεβαιώσουν! Σε σχετικές δημοσιεύσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρεται ότι δοκιμάστηκε η εφαρμογή ηλεκτρομαγνητικών πεδίων διαφόρων συχνοτήτων σε πάσχοντες από διάφορες μορφές καρκίνου, με μεγάλη επιτυχία σαν αποτέλεσμα και με συνέπεια στις πλείστες των περιπτώσεων οι ασθενείς να αποφύγουν τις εξαιρετικά βλαπτικές σχετικές θεραπείες που εφαρμόζονται συνήθως. Ενδεικτικά: "Waking Times (Anna Hunt)". "Br J Cancer 2011 Aug 23;105(5):640-8. doi: 10.1038/bjc.2011.292. Epub 2011 Aug 9. Treatment of advanced hepatocellular carcinoma with very low levels of amplitude-modulated electromagnetic fields".

 

Το μήνυμα που προκύπτει είναι ξεκάθαρο:

Τα διάφορα "σπουδαία εργαλεία" που βρίσκονται στα χέρια της ιατρικής επιστήμης βρίσκονται στο τέλος τους και μαζί τους τελειώνουν μία-μία οι αυταπάτες της σύγχρονης επιστήμης. Ένα νέο "πολύ σπουδαίο εργαλείο" στον χώρο της υγείας έρχεται και μαζί του έρχεται μία επανάσταση, βασισμένη στην αφύπνιση του ανθρώπου, στα πλαίσια της προσέγγισης της "αληθινής γνώσης" και της αξιοποίησής της προς το ουσιαστικό όφελος των ανθρώπων.

 

 

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία και οποιαδήποτε απορία

Καλέστε στο +30.6932 256 284 ή

Στείλτε e-mail στο viosyn.gr@gmail.com

 

ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ: ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ - ΑΝΑΤΟΛΗ ΝΕΑΣ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ: ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ - ΑΝΑΤΟΛΗ ΝΕΑΣ! Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top