Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Ο ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΗΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!

Επισήμως η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας περιγράφει ότι περισσότερα από 4.5 δισεκατομμύρια άνθρωποι είναι μολυσμένοι, ή πάσχουν από παρασιτικές ασθένειες. Σύμφωνα με έρευνες, όμως, υπολογίζεται ότι ο μισός πληθυσμός του πλανήτη είναι μολυσμένος με παράσιτα και 16 περίπου εκατομμύρια άνθρωποι χάνουν την ζωή τους απο αυτά ετησίως. Αλλά υπάρχουν ερευνητές που υποστηρίζουν ότι η η πραγματικότητα είναι ακόμη πιο ζοφερή, όπως ο Ρώσος Β. Π. Σέργκιγεβ, που διατείνεται ότι στην Ρωσία κάθε χρόνο πεθαίνουν τουλάχιστον 22 εκατομμύρια άνθρωποι εξαιτίας των παρασίτων και άλλοι, όπως ο Ρος Άντερσον (ΗΠΑ) και ο Ν. Κραβτσένκο (Ρωσία), που λένε πως το 95 – 99% του πληθυσμού του πλανήτη έχει παράσιτα χωρίς καν να το γνωρίζει! Σύμφωνα με τα στοιχεία, κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην Ελλάδα. Για παράδειγμα, ένας τρηματώδης έλμινθας ο Οπισθόρχις, που παρασιτεί συνήθως στα όργανα ήπαρ-χοληφόρα-πάγκρεας και πηγή μόλυνσης είναι κυρίως τα κατεψυγμένα ψάρια, πιθανολογείται ότι έχει μολύνει το 95% των Ελλήνων!

 


Τα παράσιτα, όπως είναι τα σκουλήκια (έλμινθες) και τα πρωτόζωα (αμοιβάδες, λάμβλιες κλπ.), είναι μικροοργανισμοί που παρασιτούν στον οργανισμό μας και κυμαίνονται από πολύ μικρά έως και πολύ μεγάλα (ακόμη και πολλά μέτρα σε μήκος!).  Τα παράσιτα συνηθίζουν να λαθροβιούν μέσα μας, καταναλώνοντας, χρήσιμες για εμάς, θρεπτικές ουσίες και αποβάλλοντας τοξίνες, που καταστρέφουν τα όργανά μας, μας δηλητηριάζουν και εξαντλούν την άμυνά μας.
Η μόλυνση γίνεται συνήθως από τα αυγά και τις προνύμφες των παρασίτων μέσω των μολυσμένων τροφών, όπως ατελώς πλυμένα φρούτα και λαχανικά, ανεπαρκώς ψημένο κρέας και ψάρι, καθώς και το μολυσμένο νερό. Τα παράσιτα που μολύνουν τον οργανισμό αναπτύσσονται γρήγορα και εις βάρος του, έχοντας προνομιούχο πρόσβαση στις θρεπτικές ουσίες του, τις βιταμίνες και τα συμπληρώματα που παίρνουμε συχνά για να δυναμώσουμε την υγεία μας. Και βέβαια, δεν φτάνει που ο οργανισμός μας τρέφεται μόνο με τ’ απομεινάρια της τροφής που αφήνουν τα παράσιτα, το χειρότερο είναι ότι αποβάλλουν και ένα μεγάλο φορτίο τοξινών, που προκαλεί πολύ μεγάλη βλάβη στον οργανισμό μας και την άμυνά του.
Τα παράσιτα είναι υπεύθυνα για ένα πολύ μεγάλο εύρος συμπτωμάτων, λόγω της ανάλογης επίπτωσης στα διάφορα οργανικά συστήματα. Ενδεικτικά αναφέρουμε:
Γενικά συπτώματα, όπως χρόνια κόπωση, εξάντληση, αύξηση ή απώλεια του σωματικού βάρους, υπερβολική πείνα, άσχημη γεύση και αναπνοή, πονοκέφαλοι και ημικρανίες, ροχαλητό, φαινόμενα αναιμίας, διόγκωση των λεμφαδένων, πόνοι από τις αρθρώσεις κλπ.  Γαστρεντερικά συμπτώματα, όπως ρεψίματα, φουσκώματα, πολλά αέρια, διαταραχές της αφόδευσης, αιμορροΐδες κλπ. Νευροψυχιατρικές εκδηλώσεις, όπως νευρικότητα, ανησυχία, κακή διάθεση, άγχος, καταθλιπτικά φαινόμενα, αϋπνία, διακοπτόμενος ύπνος κλπ. Δερματικές εκδηλώσεις, όπως σπυριά, σμηγματόρροια, φακίδες ή σκούρες κηλίδες, πρόωρες ρυτίδες, πρόωρη φαλάκρα, σπάσιμο των νυχιών, εξανθήματα, αλλεργικές και κνηδωτικές εκδηλώσεις κλπ. Συμπτώματα από το ουροποιογεννητικό, όπως επώδυνες έμμηνες ρύσεις και διαταραχές του έμμηνου κύκλου, σεξουαλική ανικανότητα, συμπτώματα φλεγμονής στις ωοθήκες-μήτρα-προστάτη-ουροδόχο κύστη-νεφρά κλπ.
Ο βιοσυντονισμός είναι το ιδανικώτερο και άκρως αποτελεσματικό εργαλείο, τόσο για την διάγνωση, όσο και για την θεραπεία και την απαλλαγή από τα παράσιτα και όλες τις καταστροφικές επιπτώσεις τους στον οργανισμό. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την υγεία όλων μας, δεδομένου ότι οι διαθέσιμες συμβατικές μέθοδοι, για την διάγνωση και την θεραπεία, όσον αφορά τα παράσιτα, είναι εξαιρετικά ατελέσφορες και αναποτελεσματικές. Εάν δε, σε αυτά προσθέσουμε και την μεγάλη διαφορά κόστους, τόσο για την διάγνωση, όσο και για την θεραπεία, όπως επίσης και το γεγονός ότι η μεν μέθοδος του βιοσυντονισμού, σαν θεραπευτική μέθοδος, στερείται παντελώς παρενεργειών, ενώ οι συμβατικές μέθοδοι (φαρμακοθεραπείες) έχουν πάρα πολλές παρενέργειες, αντιλαμβάνεται ο καθένας μας, ότι ο βιοσυντονισμός είναι ο μοναδικός τρόπος για να σωθούμε από τον πιο ύπουλο, αόρατο και καταστροφικό εχθρό μας...Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία και οποιαδήποτε απορία
Καλέστε στο +30.6932 256 284 ή
Στείλτε e-mail στο viosyn.gr@gmail.com


Ο ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΗΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΗΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Top