Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΣΑΣ... ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ..!
Μήπως πάσχετε από αϋπνία ή ξυπνάτε πολλές φορές κατά την διάρκεια της νύχτας; Μήπως βασανίζεστε για πολύ καιρό από κούραση, εξάντληση, κακή διάθεση, ή ακόμη και κατάθλιψη; Μήπως έχετε ανεξήγητη δυσκοιλιότητα, ή αντίθετα διάρροια, πολλά αέρια, ρεψίματα, σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου, ή διάφορα δερματικά εξανθήματα-ερεθισμούς-κοκκινίλες; Τότε πρέπει να σκεφτείτε ότι μπορεί να έχετε παράσιτα μέσα σας και ότι αυτά είναι υπεύθυνα γι' αυτά και άλλα προβλήματα υγείας που πιθανόν σας βασανίζουν..!
Η παρασίτωση είναι ένα σχετικά συχνό πρόβλημα υγείας, που δεν μπορούμε εύκολα να υποψιαστούμε και οφείλεται σε διάφορους μικρούς, ή και μεγαλύτερους μικροοργανισμούς, που μολύνουν κυρίως  το γαστρεντερικό μας σύστημα και που ζουν και τρέφονται κυριολεκτικά από εμάς, επιβαρύνοντας πολλαπλώς τον οργανισμό μας. Τέτοια παράσιτα μπορεί να είναι τα διάφορα σκουλήκια, όπως οι ταινίες, οι ασκαρίδες κλπ. και η μόλυνση γίνεται συνήθως από τα αυγά τους. Τα συμπτώματα, που προκαλούν, μπορεί να φαίνονται, πολλές φορές, ανεξήγητα, όπως τα παραπάνω, αλλά οφείλονται συνήθως στις τοξίνες που απελευθερώνουν τα παράσιτα στο αίμα και οι οποίες μπορεί να αλληλοεπιδρούν με τους νευροδιαβιβαστές και έτσι μπορεί να εξηγηθεί γιατί προκαλούν, μεταξύ των άλλων, μεταβολές στην διάθεση, νευρικότητα, άγχος, κατάθλιψη, αϋπνία, ή δερματικές εκδηλώσεις.

Επειδή τα παράσιτα είναι αρκετά δύσκολο και να διαγνωσθούν και να εξοντωθούν με τις κλασσικές μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας, η μέθοδος του βιοσυντονισμού, ίσως να είναι και η μοναδική, σαν διαγνωστική και θεραπευτική μέθοδος, που μπορεί να μας απαλλάξει, οριστικά και με ασφάλεια, από αυτούς τους εξαιρετικά βλαπτικούς μικροοργανισμούς, που μπορεί και να μας βασανίζουν πολύ και να παραμένουν κρυφοί.


Δείτε και τα παρακάτω σχετικά βίντεο:


Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία και οποιαδήποτε απορία
Καλέστε στο +30.6932 256 284 ή
Στείλτε e-mail στο viosyn.gr@gmail.com


ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΣΑΣ... ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ..!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΣΑΣ... ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ..! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Top