Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Ο Δρ ΔΑΥΡΟΣ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Ε.Ψ.Ψ.Ε.Π.Το Ετήσιο Διεθνές Συνέδριο της Εταιρείας Ψυχολογικής Ψυχιατρικής Ενηλίκου & Παιδιού (Ε.Ψ.Ψ.Ε.Π.) πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες (17-20 Μαΐου 2016) στο ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα.


Θέμα του Συνεδρίου: «Νευροψυχιατρικές, Ψυχολογικές & Κοινωνικές Εξελίξεις και Προκλήσεις» 

Στο συνέδριο συμμετέχουν πολλοί επιστήμονες μεταξύ των οποίων και ο συνεργάτης μας, Ιωάννης Δαύρος. Ο Δρ Ιωάννης Δαύρος θα μιλήσει σήμερα, Τετάρτη 18/5 στις 12 το μεσημέρι, για τον Βιοσυντονισμό.


Η Ε.Ψ.Ψ.Ε.Π. ιδρύθηκε το 1986 από μια ομάδα ψυχιάτρων, ψυχολόγων και επαγγελματιών στο χώρο της Υγείας. Είναι μια από τις επίσημες Ιατρικές Επιστημονικές Εταιρείες της Ελλάδος, μέλος του Ι.E.A. και περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα επικοινωνίας μεταξύ των ψυχιάτρων, των ψυχολόγων και των κοινωνικών λειτουργών σε ολόκληρη τη χώρα.
Η αποστολή της Ε.Ψ.Ψ.Ε.Π. είναι να συμβάλει στη πρόληψη και στην αντιμετώπιση ψυχολογικών προβλημάτων και ψυχικών διαταραχών παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, με την εξειδίκευση και επιμόρφωση στελεχών ψυχικής υγείας, με την εφαρμογή πρότυπων θεραπευτικών προγραμμάτων καθώς επίσης και με την οργάνωση συνεδρίων και εκπαιδευτικών σεμιναρίων.


Ο Δρ ΔΑΥΡΟΣ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Ε.Ψ.Ψ.Ε.Π.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Δρ ΔΑΥΡΟΣ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Ε.Ψ.Ψ.Ε.Π. Rating: 5 Reviewed By: Biomedis Gr Team
Top