Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ 

Παρουσιάζεται κλινικό περιστατικό αποστήματος εγκεφάλου με συνοδό παράλυση, που θεραπεύθηκε επιτυχώς με βιοσυντονισμό, μία πρωτοποριακή και επαναστατική μέθοδο στη διάγνωση και τη θεραπεία των διαταραχών υγείας και στη συνέχεια γίνεται συνοπτική αναφορά για την συγκεκριμένη μέθοδο.Ο Δ. Γ., 60 ετών, από 8μήνου περίπου, παρουσίαζε ψυχικές διαταραχές τύπου αγχώδους κατάθλιψης, με δυσθυμία, διαταραχή της συμπεριφοράς, σχετική απώλεια ικανότητας συγκέντρωσης και μνήμης, φαινόμενα αφαίρεσης, κεφαλαλγίες, διαρκώς επιτεινόμενα συμπτώματα άγχους και στρες κ.ά., γεγονός για το οποίο δεν είχε υποβληθεί σε κάποια αγωγή. Προς το τέλος αυτής της περιόδου παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση των φαινομένων, στα οποία προστέθηκαν και νευρολογικές διαταραχές, όπως προβλήματα στην εκφορά του λόγου, κινητικές διαταραχές του τύπου ασύντακτων κινήσεων και τελικώς εγκεφαλική βλάβη με ημιπληγία δεξιά.
Εισήχθη στο Νοσοκομείο, όπου, μετά από εξετάσεις, διαπιστώθηκε χωροκατακτητική επεξεργασία στον εγκέφαλο, για την οποία χειρουργήθηκε, με κλασική επέμβαση κρανιοανάτρησης, οπότε και αποκαλύφθηκε ότι το συγκεκριμένο μόρφωμα ήταν πυογόνος κύστη, που δεν επιχειρήθηκε η αφαίρεσή της, λόγω των πολλαπλών κινδύνων.
Μετά από τις σχετικές αναλύσεις βρέθηκε, ως υπεύθυνος μικροοργανισμός, ο στρεπτόκοκκος και χορηγήθηκε ενδοφλέβια αγωγή με αντιβιοτικά, χωρίς κανένα αποτέλεσμα, γνωστού όντος ότι η κύστη είναι αδιαπέραστη από τα αντιβιοτικά. Λόγω του προφανούς αδιεξόδου, επιχειρήθηκε, δέκα ημέρες μετά την επέμβαση, η εφαρμογή θεραπευτικών προγραμμάτων βιοσυντονισμού, κατά της λοίμωξης από βακτηρίδια και ειδικότερα από στρεπτοκόκκους, καθώς και προγράμματα κατά της ενδοκρανίου υπερτάσεως, εγκεφαλικού οιδήματος και εγκεφαλικής παραλύσεως - ημιπληγίας. Τρεις ημέρες ήδη, μετά την έναρξη της θεραπείας με βιοσυντονισμό, παρατηρήθηκε σαφής υποστροφή της κύστης, με αξονική τομογραφία που διενεργήθηκε.
Δέκα ημέρες μετά την έναρξη της θεραπείας με βιοσυντονισμό, όπως απεδείχθη από την φασματοσκοπική ανάλυση, είχε σταματήσει η παραγωγή πύου στην κύστη, το οποίο πλέον είχε αντικατασταθεί από ορώδες υγρό, γεγονός που σημαίνει ότι είχε αποστειρωθεί πλέον η κύστη από βακτηρίδια και είχε ανασταλεί η φλεγμονή εντός της κύστης. Μερικές ημέρες μετά, ο ασθενής κίνησε το, μέχρι τότε, παράλυτο χέρι του, στη συνέχεια το σύστοιχο πόδι του και ακολούθως, λίγες ημέρες ακόμη μετά, ο ασθενής περπάτησε με ελαφρά υποστήριξη, ενώ η κατάστασή του συνεχίσθηκε να βελτιώνεται σταθερά και με γρήγορους ρυθμούς σε όλα τα επίπεδα. Ένα μήνα μετά την εφαρμογή της θεραπείας με βιοσυντονισμό ο ασθενής περπατούσε κανονικά, με αποκατεστημένη πλήρως την κινητικότητά του και σε γενόμενη μαγνητική τομογραφία διαπιστώθηκε η πολύ μεγάλη συρρίκνωση της κύστης, που είχε περιέλθει πλέον σε φάση ουλοποίησης.
Τα συμπεράσματα, που συνάγονται με αφορμή αυτό το περιστατικό, όπως και από τα γενικότερα στοιχεία που υπάρχουν για την πρωτοποριακή αυτή μέθοδο διάγνωσης και θεραπείας, θα μπορούσαν να συνοψισθούν στα εξής:
1. Ο βιοσυντονισμός αποδεικνύεται για άλλη μία φορά το "απόλυτο όπλο" εξόντωσης κάθε είδους (βλαπτικών για τον άνθρωπο) μικροοργανισμών, από τους πιο απλούς (ιοί), έως τους πιο σύνθετους (έλμινθες), με ποσοστά αποθεραπείας, που πλησιάζουν, σύμφωνα με διάφορες σχετικές μελέτες, το 100% και μάλιστα χωρίς συνακόλουθες παρενέργειες. Επίσης, μία σημαντική ιδιαιτερότητά του είναι, ότι δεν έχει ανατομικούς, ή άλλους φραγμούς, ή περιορισμούς και μπορεί να δράσει παντού αποτελεσματικά και μάλιστα χωρίς παρενέργειες, σε αντίθεση με τα φάρμακα.
2. Παρά το ότι είναι ήδη γνωστό από πολύ παλιά, ότι ο στρεπτόκοκκος μπορεί να προκαλέσει διαταραχές στη νευροψυχική σφαίρα του ανθρώπου (π.χ. χορεία "Sydenham"), εν τούτοις η επικρατούσα άποψη στην ιατρική είναι ότι αυτό γίνεται μέσω αυτοάνοσου μηχανισμού, λόγω των αντιστρεπτοκοκικκών αντισωμάτων που αναπτύσσονται. Οι ειδικοί, όμως, στον βιοσυντονισμό, έχοντας την δυνατότητα να ανιχνεύουν βιοενεργειακά τον στρεπτόκοκκο, όπου και αν βρίσκεται, υποστηρίζουν βάσιμα, ότι ο στρεπτόκοκκος έχει την ιδιεταιρότητα να πηγαίνει και να "κρύβεται" στον εγκέφαλο, όπου και ασκεί απ' ευθείας βλαπτική επίδραση, ακόμη και καταστρέφοντας εγκεφαλικά κύτταρα, γεγονός που, μπορούμε να πούμε, μάλλον επιβεβαιώνεται από το αναφερόμενο περιστατικό.
3. Οι γιατροί υποθέτουν, ή και αναζητούν την ύπαρξη μικροοργανισμού, ως αιτίου, μόνον όταν υπάρχει συμπτωματολογία λοίμωξης, ή άλλης σχετιζόμενης νοσολογικής οντότητας. Όμως η διαγνωστική προσέγγιση, μέσω της μεθόδου του βιοσυντονισμού, δείχνει ότι είναι σχετικά συχνό να υπάρχουν μέσα μας, τέτοιοι μικροοργανισμοί, των οποίων αγνοούμε παντελώς την ύπαρξη και οι οποίοι είναι πολύ πιθανόν να συνδέονται με διάφορες ασθένειες, ακόμη και ψυχικές. Εάν συνυπολογίσουμε και τον ατελή τρόπο διάγνωσης αυτών των μικροοργανισμών, μέσω των κλασικών μεθόδων διάγνωσης, τότε η διάγνωση ύπαρξης μικροοργανισμών, μέσω της μεθόδου του βιοσυντονισμού, θα μπορούσε να αποβεί σωτήρια για τους πάσχοντες από διάφορα προβλήματα υγείας, που έχουν ως αιτία αυτούς τους "αφανείς", κατά τις συμβατικές μεθόδους, μικροοργανισμούς.
4. Με δεδομένο ότι οι στρεπτοκοκκικές λοιμώξεις στην περιοχή της κεφαλής είναι πολύ συχνές, η πιθανότητα ύπαρξης αφανούς στρεπτοκόκκου στον εγκέφαλο κρίνεται ως πολύ υψηλή και συνυπολογιζομένου του κινδύνου αυτός να προκαλεί πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, είναι επιβεβλημένο, αυτός να ανιχνεύεται και να εξολοθρεύεται έγκαιρα, για την αποτροπή, ή την θεραπεία τέτοιων σοβαρών, ή και επικίνδυνων νοσημάτων, που έχουν ως παθογόνο αίτιο τον στρεπτόκοκκο.
5. Η θεραπεία με βιοσυντονισμό φαίνεται να έχει εξίσου εκπληκτικά αποτελέσματα και σε άλλες παθολογικές καταστάσεις όπως εγκεφαλικές βλάβες, ενδοκράνιο υπέρταση, εγκεφαλικό οίδημα, παραλύσεις κλπ.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό, αξίζει να επικεντρωθούμε στο γεγονός, ότι υπάρχουν διάφοροι μικροοργανισμοί, που πολλές φορές λαθροβιούν μέσα μας και αγνοούμε την ύπαρξή τους και οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για πολλά προβλήματα υγείας και ιδιαίτερα ψυχικά, που δεν μπορούν να ερμηνευθούν και να αντιμετωπισθούν με τις κλασικές μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας.
Από πολλά χρόνια ήταν ήδη γνωστό στους γιατρούς, ότι κάποιοι μικροοργανισμοί, όπως αυτός που ευθύνεται για τη σύφιλη, ή και άλλα βακτηρίδια, όπως ο στρεπτόκοκκος, μπορούν να προκαλέσουν παραδόξως σοβαρές ψυχικές διαταραχές στους ανθρώπους. Σήμερα πλέον, όλο και περισσότεροι ειδικοί υποστηρίζουν με τις έρευνές τους, ότι διάφοροι μικροοργανισμοί εμπλέκονται άμεσα και ενδεχομένως ευθύνονται, ίσως και αποκλειστικά, για την εκδήλωση κάποιων σοβαρών νευροψυχικών διαταραχών. Ακριβέστερα, συγκλίνουσες ενδείξεις υπάρχουν για ασθένειες όπως η σχιζοφρένεια, ο αυτισμός, τα μανιοκαταθλιπτικά σύνδρομα, η κατάθλιψη, η άνοια, η αϋπνία κ.ά. και έχει πλέον επαρκώς αιτιολογηθεί, ότι τέτοιες παθήσεις προκύπτουν συχνά ύστερα από μολύνσεις από βακτήρια, ιούς, ή και παράσιτα, που εισβάλλουν στον οργανισμό σε όλες τις ηλικίες.
Η μεγάλη μάζα των γιατρών φαίνεται να αγνοεί το γεγονός αυτό και είναι προσανατολισμένη περισσότερο στην αναζήτηση μικροοργανισμών, ως αιτιολογικού παράγοντα, στις περιπτώσεις οργανικών μόνο συμπτωμάτων που συνδέονται με αυτούς, ή σε περιπτώσεις εμφανών λοιμώξεων. Το πρόβλημα αυτό γίνεται ακόμη μεγαλύτερο, γιατί υπάρχει και ένα σχετικό έλλειμα διαγνωστικής προσέγγισης, μέσω των κλασικών μεθόδων, για να εντοπισθούν οι λαθροβιούντες (και συνεπώς αόρατοι) μέσα στον οργανισμό μας μικροοργανισμοί, που είναι και οι κυρίως υπεύθυνοι γι' αυτές τις διαταραχές.
Χαρακτηριστική κατηγορία τέτοιων μικροοργανισμών είναι τα λεγόμενα παράσιτα, όπως οι έλμινθες, οι ασκαρίδες, οι οξύουροι και οι ταινίες, τα πρωτόζωα, όπως οι λάμβλιες, τα τοξοπλάσματα και τα μυκοπλάσματα και οι μύκητες, όπως η κάντιτα. Τα παράσιτα αυτά μπορούν να προκαλέσουν ένα πολύ ευρύ φάσμα προβλημάτων, όπως είναι τα παρακάτω: Ευερεθιστότητα, αϋπνία, ή διακοπτόμενο ύπνο, ανεξήγητη δυσκοιλιότητα, ή διάρροια, πολλά αέρια, ή μετεωρισμό, ρεψίματα, νόσο του ευερέθιστου εντέρου, αναιμία, απώλεια βάρους, διάφορες δερματολογικές παθήσεις, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, μυαλγίες, αρθραλγίες, εξάντληση, αγχώδεις συνδρομές, κατάθλιψη, ελκώδη κολίτιδα, δυσπεψία, αλλεργίες, συχνουρία και πολλά άλλα.
Σε αυτές τις περιπτώσεις, διαγνωστικά, η μέθοδος του βιοσυντονισμού κρίνεται ως ιδανική, αφού με τον βιοσυντονισμό μπορεί να ανιχνευθεί αυτή καθ' εαυτή η ιδιοσυχνότητα του μικροοργανισμού, δηλαδή το ίδιο το ενεργειακό του προφίλ, πράγμα που δεν μπορεί να γίνει με τις κλασικές μεθόδους, που φθάνουν σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και στα άκρα, όπου διάφοροι σχηματισμοί τέτοιων παρασίτων εκλαμβάνονται ακόμη και ως όγκοι και "θεραπεύονται" ανάλογα..! Εξ' ίσου, ως η καλύτερη δυνατή και ως μέθοδος θεραπείας κρίνεται η μέθοδος του βιοσυντονισμού, αφού είναι το απόλυτο όπλο εξόντωσης των κάθε είδους μικροοργανισμών, χωρίς μάλιστα παρενέργειες, σε αντιδιαστολή με τις συμβατικές θεραπείες, που οι παρενέργειες είναι και πολλές και εξαιρετικά σοβαρές για την υγεία.

Ας δούμε, όμως, τί στην πραγματικότητα συμβαίνει γενικά στον χώρο της υγείας και γιατί η μέθοδος του βιοσυντονισμού αποτελεί μία μεγάλη ελπίδα για τη βελτίωση της ζωής μας και μία πραγματική επανάσταση σε επίπεδο υγείας-ευεξίας-ευζωίας. Μελέτες-αναλύσεις, που προέρχονται από τις ΗΠΑ, δείχνουν τα πράγματα να έχουν πάρει δραματικές διαστάσεις εις βάρος της υγείας των ανθρώπων, όσον αφορά τους γιατρούς και τις μεθόδους που χρησιμοποιούν. Για παράδειγμα, μία μελέτη από αυτές αναδεικνύει ότι οι ιατρογενείς θάνατοι (από ιατρικές παρεμβάσεις και φαρμακοθεραπείες) ανέρχονται στους 783.936 και είναι η πρώτη αιτία θανάτου στις ΗΠΑ! (Null G, Denn C, Feldman M, Rasio D, Smith D, Death by Medicine, Life Extention, March 2004).
Γενικά, με όλα τα στοιχεία που υπάρχουν, θα μπορούσαμε να πούμε ότι την σημερινή εποχή οι γιατροί και τα φάρμακα, σε πολλές περιπτώσεις, μπορεί να αρρωσταίνουν αντί να θεραπεύουν και ίσως, σε ακραίες περιπτώσεις, να στέλνουν στο θάνατο περισσότερους ανθρώπους από όσους πεθαίνουν από διάφορα άλλα προβλήματα υγείας!
Εάν θελήσουμε να εντοπίσουμε γιατί συμβαίνει αυτό, θα προσδιορίσουμε ως έναν πρώτο βασικό λόγο, τον τρόπο που τοποθετείται ο άνθρωπος, ως προς την βαθύτερη και ουσιαστικότερη ύπαρξή του και ως έναν δεύτερο λόγο, την εγγενή παθογένεια που βιώνει σήμερα ολόκληρη η ανθρωπότητα (που είναι και αυτό απόρροια κυρίως του πρώτου λόγου).
Το μεγαλύτερο μειονέκτημα των ανθρώπων, σήμερα, είναι η λεγόμενη "χωριστότητα", η απομάκρυνσή τους, δηλαδή, από τη βαθύτερη ουσία και την απώτερη γνώση και η αποσύνδεσή τους από το ευρύτερο "Όλον" και γι' αυτό οι γιατροί κάνουν το λάθος να αντιμετωπίζουν τον άνθρωπο "μηχανιστικά" και διαχωρισμένο από την ολότητα, αγνοώντας τη βαθύτερη ουσία της ύπαρξής μας και συνεπώς να αγνοούν τα βαθύτερα αίτια των διαταραχών και των προβλημάτων σε επίπεδο υγείας, τα οποία και προσπαθούν, εν τέλει, να αντιμετωπίσουν, αφού πλέον έχουν γίνει εμφανείς οι επιπτώσεις τους, στρεφόμενοι λίγο-πολύ εναντίον των συμπτωμάτων που αυτά παράγουν.
Οι άνθρωποι τη σημερινή εποχή καταδυναστεύονται από μια παγκόσμια επικυριαρχία, ένα παντοδύναμο οικονομικό σύστημα, που είναι και η μεγαλύτερη παθογένεια της σημερινής ανθρωπότητας. Το "σύστημα" αυτό δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς, με σκοπό την εκμετάλλευση των πολλών προς "όφελος" των ελαχίστων και αυτή η εκμετάλλευση λειτουργεί πολλές φορές και εις βάρος της ζωής και της υγείας των ανθρώπων σε ευρεία κλίμακα. Η υγεία, ως ένας προνομιούχος τομέας πηγής πλουτισμού, έχει γίνει αντικείμενο της παγκόσμιας επικυριαρχίας και του παντοδύναμου οικονομικού μηχανισμού της.
Συμπέρασμα: Στο χώρο της υγείας έχει στηθεί μια τεράστια παγκόσμια βιομηχανία, που παράγει συνεχώς ασθενείς και εξοντώνει όλο και περισσότερους. Έτσι η ανθρώπινη υγεία έχει καταντήσει να είναι η πιο κερδοφόρα εμπορική επιχείρηση διεθνώς, με τις φαρμακοβιομηχανίες να έχουν διευρύνει τη πελατεία τους, αφού δημιουργούν συνεχώς νέους αρρώστους, με αποτέλεσμα, όπως είναι φυσικό, να διευρύνεται και ο τζίρος τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα: Ανάμεσα στις 500 πιο κερδοφόρες πολυεθνικές εταιρείες του πλανήτη, οι δέκα πιο πλούσιες φαρμακοβιομηχανίες κατέχουν τις πρώτες θέσεις, με τα κέρδη τους να ξεπερνούν το άθροισμα των κερδών των υπολοίπων 490 (πηγή: Fortune, 500).

Οι αρχαίοι Έλληνες, όπως και άλλοι αρχαίοι λαοί, κατείχαν τη γνώση της ολιστικής διάστασης του ανθρώπου και γνώριζαν ότι «τα πάντα είναι Ένα» και ότι αυτό το Ένα, ή Όλον, ή Νόηση δεν είναι τίποτα άλλο παρά ενέργεια. Οι νεότερες φυσικές επιστήμες έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτή τη θεώρηση, αποδεικνύοντας ότι οτιδήποτε υλικό και φυσικά και ο άνθρωπος είναι στην ουσία «πύκνωμα» ενέργειας. Η μέθοδος του βιοσυντονισμού βασίζεται ακριβώς σε αυτή τη τεκμηριωμένη γνώση και αντιμετωπίζει οποιαδήποτε διαταραχή υγείας του ανθρώπου ως μία διαταραχή-ανισορροπία σε ενεργειακό επίπεδο, επιδιώκοντας να αποκαταστήσει και πάλι την ενεργειακή ισορροπία και άρα τη διαταραχή σε πρωταρχικό επίπεδο.
Η εξέλιξη του βιοσυντονισμού βασίστηκε, κατ' αρχάς, στην εμπειρία του ηλεκτροβελονισμού, που ήταν συνέχεια της αρχαίας μεθόδου του βελονισμού. Έτσι κατ’ ανάλογο τρόπο επιχειρήθηκε η λήψη και η επιστροφή στο σώμα ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων διαφόρων συχνοτήτων. Κατ' αυτόν τον τρόπο επιτεύχθηκε, με τη μελέτη και τη καταγραφή των φυσιολογικών και παθολογικών συχνοτήτων στην αρχή και με την εκπομπή των κατάλληλων ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων στη συνέχεια, που αδρανοποιούσαν τα παθολογικά, η ενεργειακή εξισορρόπηση με αποτέλεσμα την αποκατάσταση της ομοιοστασίας του οργανισμού. Έγινε έτσι δυνατό, να ανακουφισθεί ο οργανισμός και οι ρυθμιστικές του λειτουργίες από τις επιβαρυντικές ταλαντώσεις, είτε αυτές προέρχονται από το ίδιο το σώμα, είτε από ξένες ουσίες και μικροοργανισμούς που έχουν βρεθεί μέσα του.
Ο τρόπος που λειτουργεί ο βιοσυντονισμός, ως εκ της φύσεώς του, στερείται παρενεργειών, αφού εφαρμόζει ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες με σκοπό να εξισορροπήσει αντίστοιχες διαταραγμένες στον οργανισμό και είναι φυσικό ότι αν αυτές δεν υπάρχουν δεν επιφέρει κάποιο αποτέλεσμα. Όταν εφαρμόζεις, δηλαδή, μία θεραπεία με βιοσυντονισμό, δύο τινά μπορούν να συμβούν: Είτε να έχεις ευεργετικό αποτέλεσμα, ή καθόλου αποτέλεσμα. Αν συμβαίνει να μην έχεις αποτέλεσμα, ή να έχεις επιβάρυνση των συμπτωμάτων, τότε αυτό σημαίνει ότι απλά δεν έχεις στοχεύσει σωστά και ότι δεν στηρίζεται η εφαρμοζόμενη θεραπεία στη σωστή διάγνωση, οπότε η διαταραχή παραμένει, είτε ίδια με την ίδια συμπτωματολογία, είτε εξελίσσεται ακόμη περισσότερο με επιβάρυνση των συμπτωμάτων.

Σαν επιστέγασμα, αξίζει να αναφερθεί εδώ, ότι 80 χρόνια μετά την ανακάλυψη από τον Αμερικανό Ρ. Ρ. Ράϊφ της καταστροφής καρκινικών κυττάρων με την εφαρμογή βιοσυντονισμού, που άνοιξε τον δρόμο για την συγκεκριμένη θεραπευτική μέθοδο και είχε σαν αποτέλεσμα, δυστυχώς, να εξοντωθεί ο ίδιος από τα πανίσχυρα (από τότε!) οικονομικά συμφέροντα στον χώρο της υγείας, Αμερικανοί ερευνητές έρχονται σήμερα να τον επιβεβαιώσουν! Και αυτό συμβαίνει ενώ οι Ρώσοι επιστήμονες μας έχουν, ήδη, εφοδιάσει με εύχρηστες φορητές συσκευές θεραπείας με βιοσυντονισμό, εφοδιασμένες μάλιστα με χιλιάδες ειδικά προγράμματα!
Στις σχετικές δημοσιεύσεις, που είδαν το φως της δημοσιότητας, αναφέρεται ότι δοκιμάστηκε η εφαρμογή ηλεκτρομαγνητικών πεδίων διαφόρων συχνοτήτων σε πάσχοντες από διάφορες μορφές καρκίνου με μεγάλη επιτυχία και με συνέπεια στις πλείστες των περιπτώσεων οι ασθενείς να αποφύγουν τις εξαιρετικά βλαπτικές σχετικές θεραπείες, που εφαρμόζονται συνήθως. Δείτε ενδεικτικά:
Br J Cancer. (2011 Aug 23;105(5):640-8. doi: 10.1038/bjc.2011.292. Epub 2011 Aug 9) Treatment of advanced hepatocellular carcinoma with very low levels of amplitude-modulated electromagnetic fields. (Costa FP1, de Oliveira AC, Meirelles R, Machado MC, Zanesco T, Surjan R, Chammas MC, de Souza Rocha M, Morgan D, Cantor A, Zimmerman J, Brezovich I, Kuster N, Barbault A, Pasche B.)
Waking Times (2016-2-5) Breakthrough discovery shows that resonant frequencies can kill cancer cells. (Anthony Holland)ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top