Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΒΑΣΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ



Η κατάθλιψη είναι η συνηθέστερη ψυχική διαταραχή στον σημερινό κόσμο, από την οποία πάσχουν περίπου 340 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως και στην σημερινή Ελλάδα της κρίσης φαίνεται να είναι καταθλιπτικοί περίπου οι 6 στους 10 Έλληνες..!



Η κατάθλιψη χαρακτηρίζεται από μελαγχολία, διαταραχές της διάθεσης με επικράτηση των συναισθημάτων όπως η απελπισία και το άγχος, η απώλεια ενδιαφέροντος για πράγματα που στο παρελθόν ήταν ευχάριστα, διαταραχές στον ύπνο και άλλα.
Η συμβατική θεώριση για την κατάθλιψη είναι βαθιά επηρεασμένη από τον υλιστικό (μηχανιστικό) τρόπο αντίληψης των επιστημόνων υγείας, που πρεσβεύει ότι τα προβλήματα της ψυχικής διάθεσης είναι θέμα κυρίως χημικών ανισορροπιών του εγκεφάλου. Γι' αυτό και η σύγχρονη θεραπευτική έχει υοθετήσει ως αποκλειστική σχεδόν λύση την χρήση των (αντικαταθλιπτικών) φαρμάκων σε όλες τις περιπτώσεις της κατάθλιψης . Αν το δούμε όμως από ολιστική άποψη, τότε θα διακρίνουμε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις η διαταραχή των νευροδιαβιβαστών στον εγκέφαλο είναι το αποτέλεσμα της κατάθλιψης και όχι η αιτία. Γι' αυτό και παρακάτω θα σας προτείνουμε κάποιες λύσεις, που αντιμετωπίζουν την κατάθλιψη από ολιστική άποψη και όχι περιορισμένα σαν διαταραχή της χημείας του εγκεφάλου , "λύση", που είναι σχεδόν βέβαιο ότι οδηγεί τον πάσχοντα σε έναν φαύλο κύκλο.
Η καθημερινή άσκηση αποτελεί την καλύτερη συμπτωματική θεραπεία της κατάθλιψης, γεγονός που αποδεικνύεται από πολυάριθμες μελέτες.
Ελέγξτε τα φάρμακά σας και σιγουρευτείτε ότι δεν παίρνετε οποιαδήποτε φάρμακα  που συμβάλλουν στην κατάθλιψη και επιπροσθέτως αποφύγετε τις ναρκωτικές ουσίες που το μόνο που παρέχουν είναι μια προσωρινή ανακούφιση, με ταυτόχρονη, όμως, έξαρση της κατάθλιψης σε επικίνδυνα επίπεδα, αν χρησιμοποιούνται τακτικά.
Κόψτε την καφεΐνη που μακροπρόθεσμα μπορεί να επιδεινώσει την κατάθλιψη.
Χρησιμοποιήστε κατάλληλη διατροφή και συμπληρώματα διατροφής, όπως αυτά με βιταμίνες του συμπλέγματος Β, το βαλσαμόχορτο, το μελισσόχορτο κ.ά.
Εφαρμόστε θεραπεία με βιοσυντονισμό, που αποτελεί μία ασφαλή και πολύ αποτελεσματική μέθοδο για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης.


Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία και οποιαδήποτε απορία
Καλέστε τώρα στο +30.6932 256 284 ή
Στείλτε e-mail στο viosyn.gr@gmail.com

 

Για μεταφορά στο site της εταιρείας BIOMEDIS, προκειμένου να ενημερωθείτε και να αγοράσετε απ' ευθείας συσκευές βιοσυντονισμού ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: E-SHOP BIOMEDIS


ΒΑΣΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΒΑΣΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top