Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΕΧΕΤΕ ΑΓΧΟΣ; ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΑΣ!Από το να αφήνετε τον εαυτό σας έρμαιο στο καταστροφικό άγχος, ξεπεράστε το, κινούμενοι και πάλι θετικά στη ζωή σας...Ακολουθείστε τους παρακάτω βασικούς κανόνες και θα δείτε ότι όλα θα αρχίσουν να γίνονται καλύτερα...
1. Αποδεχθείτε ότι το άγχος είναι μέρος της ζωής σας, αντί να σκέφτεστε στερεότυπα "γιατί να συμβαίνει αυτό σε μένα" και τελικώς δεχθείτε πως τα όποια εμπόδια και τα κάποια προβλήματα, που σας παρουσιάζονται, είναι μέρος του ταξιδιού της ζωής.
2. Αναγνωρίστε τα πρώτα σημάδια του στρες, προσπαθείστε να κατανοήσετε ποιό είναι αυτό που σας επηρρεάζει, αξιοποιείστε τις πληροφορίες που αποκομίζετε και δημιουργείστε τις κατάλληλες συνθήκες για θετικές αλλαγές στη ζωή σας.
3. Επιλέξτε να βλέπετε το στρες σαν μια ευκαιρία για να γίνετε καλύτεροι.
4. Ζητείστε βοήθεια από όπου νομίζετε ότι τη χρειάζεστε.
5. Αντί να υπομένετε το περιττό άγχος, κάνετε αλλαγές, έστω και μικρές, στο περιβάλλον σας σε θετική κατεύθυνση.
6. Καταπολεμείστε τα αρνητικά συναισθήματά σας κάνοντας θετικές σκέψεις και διασκεδάστε όσο μπορείτε περισσότερο.
7. Επιλέξτε να αλλάξετε «κανάλι», αντί να βασανίζεστε να λύσετε σύνθετα προβλήματα και επικεντρωθείτε σε θετικές δραστηριότητες που παρέχουν άμεση ανακούφιση από το στρες.
8. Έχετε στο νου σας στην αρχή βραχυπρόθεσμους και στη συνέχεια μακροπρόθεσμους στόχους, αναλογιζόμενοι πως τα όποια προβλήματα σας είναι μικροσκοπικά μπροστά στο μεγάλο σχέδιο της ζωής.
9. Αποφύγετε, όσο μπορείτε, τα αντιαγχωτικά φάρμακα, που τις περισσότερες φορές σας δίνουν μόνο προσωρινή ανακούφιση, ενώ τα προβλήματά σας διογκώνονται. Η μέθοδος του βιοσυντονισμού μπορεί, με τα κατάλληλα προγράμματα που διαθέτει, να σας δώσει μία ουσιαστική βοήθεια και ένα βασικό εφαλτήριο για να αρθείτε υπεράνω των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε.

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία και οποιαδήποτε απορία
Καλέστε στο +30.6932 256 284 ή
Στείλτε e-mail στο viosyn.gr@gmail.com

 

Για μεταφορά στο site της εταιρείας BIOMEDIS, προκειμένου να ενημερωθείτε και να αγοράσετε απ' ευθείας συσκευές βιοσυντονισμού ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: E-SHOP BIOMEDIS


ΕΧΕΤΕ ΑΓΧΟΣ; ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΑΣ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΧΕΤΕ ΑΓΧΟΣ; ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΑΣ! Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top