Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ!



Γνωρίζουμε όλοι, ότι πρώτα σκεφτόμαστε και μετά ενεργούμε. Ετσι μπορούμε να κατανοήσουμε, ότι εάν επικεντρωθούμε σε κάτι, αυτός είναι και ο πιό ασφαλής τρόπος για να οδηγηθούμε στην πραγματοποίησή του. Η πραγματικότητά μας λοιπόν εξαρτάται από τους στόχους που βάζουμε και τα όνειρα που κάνουμε. Εάν έχουμε μεγάλα όνειρα, η ζωή μας θα τα ακολουθήσει και αν αντίθετα έχουμε μικρά, αυτό ακριβώς θα είναι και το αποτέλεσμα...



Σκέψου ότι οι άνθρωποι είναι καλοί και στη ζωή σου θα διασταυρώνεσαι και θα συναλάσσεσαι με τέτοιους ανθρώπους. Η καλή αυτή προαίρεσή σου θα γίνεται η πραγματικότητα σου, αφού γενικώς οι άνθρωποι κάνουν καλά πράγματα για τους καλούς ανθρώπους. Αντίθετα αν σκέφτεσαι για τους ανθρώπους αρνητικά, οι άνθρωποι που θα συναντάς, μόνο αρνητισμό θα βγάζουν. Επίσης, σκέψου ότι αξίζεις το καλύτερο και τότε οι ενέργειές σου, που θα αντικατοπτρίζουν αυτή τη σκέψη σου, θα επισφραγίζονται με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Είναι λοιπόν γεγονός, ότι οι σκέψεις σου διαμορφώνουν την πραγματικότητά σου και ότι η σκέψη σου μορφοποιεί τον κόσμο σου. Έτσι αναπόδραστα σε αυτό που θα επικεντρωθείς εκεί θα φτάσεις και εκεί που θα προσδιορίσεις τον εαυτό σου, είναι αυτό ακριβώς που θα καθορίσει και το πεπρωμένο σου.
Κάθε φορά που κάνουμε, για κάποιο άτομο, σκέψεις φορτισμένες με πολύ συναίσθημα, είναι σαν να του στέλνουμε ενεργειακά τον εαυτό μας, ή κάτι σαν το ενεργειακό φορτίο, ή και την ίδια την εικόνα της σκέψης μας. Κάθε σκέψη και κάθε συναίσθημά μας υφίσταται σαν ένα (ηλεκτρομαγνητικό) ενεργειακό πεδίο, έξω από χρόνους και αποστάσεις και οι νοερές εικόνες που εκφέρονται έτσι, μπορούν να γίνουν ο καμβάς πάνω στον οποίο θα δημιουργηθεί η υλική μας πραγματικότητα. Επιπλέον η ένταση του συναισθήματός μας, που συνοδεύει μια τέτοια σκέψη μας και αντίστοιχα μια τέτοια νοερή εικόνα, είναι ο σημαντικότερος παράγοντας, που καθορίζει την υλοποίησή της.
Η ευτυχία και η επιτυχία στη ζωή μας εξαρτάται ευθέως από την ικανότητά μας να ελέγχουμε τις σκέψεις μας και να επιτρέπουμε μόνο στις θετικές σκέψεις να εκφραστούν. Πρέπει να γνωρίζουμε, όμως, ότι ο κριτής της ποιότητας των σκέψεων μας είναι τα συναισθήματά μας. Αν αισθανόμαστε ωραία και είμαστε ευχαριστημένοι, τότε παλλόμαστε σε ανώτερες ενεργειακά συχνότητες, βλέπουμε τα πάντα όμορφα γύρω μας και ο νους μας κάνει, έτσι, θετικές και δημιουργικές σκέψεις, είναι δε αισιόδοξος και επικεντρώνει την προσοχή του σ’ αυτά που θέλουμε να μας συμβούν. Αντίθετα, όταν αισθανόμαστε άσχημα, νιώθουμε αρνητικά συναισθήματα, με συνέπεια να παλλόμαστε σε κατώτερες ενεργεικά συχνότητες και είναι σίγουρο τότε ότι ο νους μας κάνει, όπως είναι φυσικό, αρνητικές σκέψεις. Το μεγάλο κακό, όμως, δεν είναι μόνο οι αρνητικές σκέψεις που κάνουμε, αλλά το ότι όταν αισθανόμαστε άσχημα σκεφτόμαστε και επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο αντίθετο από αυτό που θέλουμε να μας συμβεί. Αμφιβάλλοντας έτσι για την θετική έκβαση των στόχων μας, συγκεντρώνουμε την προσοχή μας σ’ αυτό που φοβόμαστε, δηλαδή στη μη εκπλήρωσή τους. Πρέπει λοιπόν να επιδιώκουμε να αισθανόμαστε πάντα ωραία, να μην επιτρέπουμε σε κανένα να μας κάνει να αισθανθούμε άσχημα, να σκεπτόμαστε πάντα το καλό, να αποφεύγουμε να εμπλεκόμαστε γενικώς σε κριτική και να έχουμε πάντα στο νου μας τα όμορφα πράγματα, τη προσφορά και τη δημιουργία. Αν συνηθίσουμε να κάνουμε συνεχώς θετικές σκέψεις, θα παρατηρήσουμε ότι όλο και περισσότερο θα είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι και η ζωή μας αυξανόμενα θα γίνεται μια απεριόριστη έκφραση χαράς, αγάπης, ευτυχίας και δημιουργίας.

ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ! Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top