Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

ΑΓΧΟΣ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΜΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Βαυκαλιζόμαστε ότι έχουμε κατακτήσει ένα σύγχρονο τρόπο ζωής που μας εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο ευημερίας, αλλά στην ουσία πληρώνουμε ένα υψηλό τίμημα γι' αυτό, με την ίδια την ψυχική μας υγεία.



Εάν παρατηρήσουμε την εξέλιξη της κοινωνίας μας, από άποψη ψυχοπαθολογικών ιδιαιτεροτήτων, θα δούμε, κατ' αρχάς, ότι πριν από έναν αιώνα υπερίσχυαν η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και η υστερία, ως αποτέλεσμα της έμφασης που δινόταν στην αξία της εργασίας, αφ' ενός και της κοινωνικής ηθικής που καταπίεζε βάναυσα τη σεξουαλικότητα, αφ' ετέρου. Πριν από μισό αιώνα κυρίαρχη ψυχοπαθολογία ήταν ο ναρκισσισμός και η τάση για επιτυχία και απόκτηση όσο το δυνατόν περισσότερων αγαθών.
Την σημερινή εποχή θριαμβεύουν η κατάθλιψη και το άγχος, που δεν οφείλονται τόσο σε αυτήν την αγωνία για την απόκτηση όλο και περισσότερων υλικών αγαθών, αλλά στο διαρκώς αυξανόμενο συναίσθημα ότι όλο κάτι μας λείπει και ότι συνεχώς κάτι μας διαφεύγει για να είμαστε ευτυχισμένοι. Ποτέ δεν είμαστε ευχαριστημένοι, σαν πάντα κάτι να μας λείπει για να αισθανόμαστε ήσυχοι, κάτι που συνεχώς μας ξεπερνάει, κάτι που είναι συνήθως απροσδιόριστο και πολλές φορές ανέφικτο. Έτσι, από  στόχο σε στόχο, βυθιζόμαστε όλο και περισσότερο στη μαύρη τρύπα του άγχους και η ψυχή μας διακατέχεται από έντονα συναισθήματα δυσθυμίας και απογοήτευσης, αφού η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη από αναντιστοιχίες ανάμεσα στις προσδοκίες μας και την πραγματικότητα, ανάμεσα στην επιθυμία μας και την ανεπάρκειά μας να την πραγματοποιήσουμε, ανάμεσα στην ανάγκη μας για αυτοεκτίμηση και στην αναπόδραστη υποτίμηση του εαυτού μας.
Όλα γίνονται γρήγορα και επιδερμικά και μοιάζουν με ατελείωτο κυνηγητό, σαν  το «ζάπινγκ» που κάνουμε συχνά στην τηλεόραση. Αποσπασματική και επί τροχάδην γνώση και πληροφόρηση, τρέξιμο συνεχώς να προλάβουμε (τι..;), "στο πόδι" κατανάλωση, στιγμιαίες αγχομένες απολαύσεις, σύντομες συνομιλίες στο κινητό τηλέφωνο, γρήγορα "περάσματα" μέσα από το διαδίκτυο, που μοιάζουν με τρέξιμο σε διακεκαυμένη ζώνη, εν μέσω βομβαρδισμού (πληροφοριών).
Τίποτα πιά δεν φαίνεται να μας συνδέει με τους συμπαντικούς ρυθμούς και με την βαθύτερη ουσία μας. Είμαστε όλοι υπόδουλοι ενός αγχωτικού εγώ, που δεν μας δίνει καν ανταλάγματα για τις δουλικές υπηρεσίες μας και πορευόμαστε χαμένοι μέσα σε έναν ορίζοντα άγνοιας και απαισιοδοξίας, όντας τελείως αποστασιοποιημένοι από τις ουσιαστικές ανάγκες μας και πλήρως αποσυντονισμένοι από αυτή καθ΄εαυτή την ουσία της ύπαρξής μας...
Η σύγχρονη και πολύ αποτελεσματική μέθοδος θεραπείας με βιοσυντονισμό έρχεται και εδώ σαν αντίρροπη δύναμη, για να επουλώσει πολλές από τις πληγές, που μας έχουν ανοίξει η τεχνολογία και ο πολιτισμός. Έτσι, υπάρχουν πολλά διαθέσιμα προγράμματα βιοσυντονισμού, που μπορείτε να εφαρμόσετε μέσω των φορητών συσκευών της BIOMEDIS και να απαλαγείτε και από αυτά τα προβλήματα υγείας, που δηλητηριάζουν την ζωή σας.


Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία και οποιαδήποτε απορία
μπορείτε να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας:
στο τηλέφωνο +30.6932 256 284 & στο e-mail viosyn.gr@gmail.com

 

Για μεταφορά στο site της εταιρείας BIOMEDIS, προκειμένου να ενημερωθείτε και να αγοράσετε απ' ευθείας συσκευές βιοσυντονισμού ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: E-SHOP BIOMEDIS


ΑΓΧΟΣ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΜΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΑΓΧΟΣ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΜΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top