Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Τρίτη 23 Μαΐου 2023

ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΤΑΙ ΙΟΣ, ΩΣ ΑΙΤΙΟ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ ΤΟΥ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ


Σύμφωνα με σχετική μελέτη Σουηδών εποστημόνων οι ιοί είναι υπεύθυνοι για το 40% των καρκίνων, συμπεριλαμβανομένων αυτών του εγκεφάλου και της λευχαιμίας. Επίσης, επιστήμονες από το Ίδρυμα Καρολίνσκα στη Σουηδία ανακοίνωσαν πως εντόπισαν σε μεγάλο ποσοστό μυελοβλαστωμάτων, δηλαδή καρκίνου του εγκεφάλου, την ύπαρξη του κυτταρομεγαλοϊού. Ο κυτταρομεγαλοϊός είναι ένας ιός που υπάρχει σε πάρα πολλούς ανθρώπους, δίχως όμως να αρρωσταίνει σοβαρά τους περισσότερους, αφού οι μετρήσεις δείχνουν ότι φορείς είναι έξι στα δέκα παιδιά ηλικίας 6 ετών και εννέα στους δέκα ηλικιωμένους άνω των 80 ετών. Αυτό αποτελεί ένα μείζον θέμα στον χώρο της υγείας που πολλαπλώς αγνοείται, με δεδομένο ότι με τις κλασικές μεθόδους εν πολλοίς δεν μπορεί να εντοπιστεί και να αντιμετωπιστεί.

Σε άνδρα προχωρημένης ηλικίας ανιχνεύεται με ειδικό υπολογιστικό σύστημα σε τυχαίο έλεγχο, αφενός καρκινογένεση στον δεξιό πνεύμονα και αφετέρου διαταραχή στην ουρήθρα, που εκφραζόταν στον συγκεκριμένο άνθρωπο με συμπτώματα του τύπου συχνουρία, νυχτουρία.


Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάλυση:













 

 

ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΤΑΙ ΙΟΣ, ΩΣ ΑΙΤΙΟ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ ΤΟΥ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΤΑΙ ΙΟΣ, ΩΣ ΑΙΤΙΟ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ ΤΟΥ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top