Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ (ΤΗΣ ΖΩΗΣ) "ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ"



Η εσωτερική σου ζωή είναι αυτή που καθορίζει το πώς θα είναι η εξωτερική σου ζωή. Οι συμπεριφορές, οι πεποιθήσεις και τα αισθήματα μας επηρεάζουν τη ζωή μας περισσότερο απ’ ότι ξέρουμε και καταλαβαίνουμε. Επομένως, η τέχνη της δημιουργίας της εσωτερικής σου ζωής είναι πιθανώς η πιο σημαντική ικανότητα που μπορείς να αποκτήσεις. Αν δεν μπορέσεις να μάθεις αυτή την τέχνη, η εσωτερική σου ζωή θα δημιουργείται σαν ένα τυχαίο αποτέλεσμα πολλών εξωτερικών παραγόντων. Μακροπρόθεσμα, αυτό σε κάνει δυστυχισμένο, μέχρι και άρρωστο!

Μερικοί από εμάς ζουν υπό τους δικούς τους όρους. Άλλοι παραδίνονται στις καταστάσεις. Έτσι όμως, εγκαταλείπουν την ενεργητική τους δύναμη που τους οδηγεί στην δημιουργία. Εγκαταλείπουν την ευτυχία, το θαύμα, την χαρά, την ακτινοβολία και όλα τα σπουδαία στοιχεία της δημιουργίας. Εάν θέλεις να ζήσεις μία ικανοποιητική ζωή, πρέπει να γνωρίζεις πώς να κυριεύεις τη δική σου δύναμη για δημιουργία. Πρέπει να αναλάβεις την ευθύνη των σκέψεων και των συναισθημάτων σου.

Εσύ είσαι ο δημιουργός της ζωής σου. Κανένας άλλος εκτός από σένα δεν μπορεί να τελειοποιήσει την τέχνη της εσωτερικής ολοκλήρωσης. Κρατάς στο χέρι σου μια άπειρη δυνατότητα που απλά περιμένει να εκδηλωθεί.  



ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ (ΤΗΣ ΖΩΗΣ) "ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ"
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ (ΤΗΣ ΖΩΗΣ) "ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ" Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top