Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΗ ΕΝΟΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ
Ο χρυσός κανόνας-οδηγία για τους γιατρούς-θεραπευτές:

"Ασκείν περί τα νοσήματα δύο, ωφελέειν ή μη βλάπτειν"

(Δηλαδή: ο θεραπευτής πρέπει να ωφελεί τον άρρωστο ή τουλάχιστον να μην τον βλάπτει, Ιπποκράτης-Πατέρας της Ιατρικής)

Οι σημερινοί γιατροί, όμως, τηρούν αυτόν τον κανόνα;

Έχουν ειπωθεί χαρακτηριστικά τα παρακάτω από διακεκριμένους επιστήμονες του χώρου της υγείας:

 

 

«Εάν όλα τα φάρμακα, που υπάρχουν στον κόσμο, ρίχνονταν στη θάλασσα, θα ήταν πολύ κακό για τα ψάρια και πολύ καλό για την ανθρωπότητα.» Oliver W. Holmes, καθηγητής ιατρικής τού πανεπιστημίου τού Harvard, 19ος αιώνας.

«Ο ασθενής, που παίρνει φάρμακο, πρέπει να αναρρώσει δυο φορές. Μια από τη νόσο και μια από το φάρμακο.» William Osler, MD, 19ος-20ος αιώνας.

«Η ιατρική τέχνη μέσα σε 1.800 χρόνια έχει σκοτώσει αναρίθμητες χιλιάδες. Η ιστορία τής ιατρικής είναι η ιστορία των μοιραίων σφαλμάτων.» Magnus Hirschfeld, MD, 19ος-20ος αιώνας.

«Πρέπει να ομολογήσουμε, ότι η ιατρική απέτυχε οικτρά στην αποστολή της.» Wood, MD.

 

 

Mελέτες-αναλύσεις, που προέρχονται από τις ΗΠΑ, δείχνουν  τα πράγματα να έχουν πάρει δραματικές διαστάσεις εις βάρος της υγείας των ανθρώπων, όσον αφορά τους γιατρούς και τις μεθόδους που χρησιμοποιούν. Σταχυολογούμε μερικές από αυτές:

1. 106.000 ασθενείς νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία, πεθαίνουν κάθε χρόνο από φάρμακα, που συνταγογραφούνται σωστά και χορηγούνται σωστά και εκατομμύρια υποφέρουν από σοβαρές παρενέργειες. Από 225.000 έως 300.000 ανέρχονται οι θάνατοι τον χρόνο από ιατρογενείς αιτίες. (Journal of the American Medical Association, 284, 4, 483-5, July 2000). 

2. Τα φάρμακα σκοτώνουν 198.815 ανθρώπους, στέλνουν 8,8 εκατομμύρια ανθρώπους στα νοσοκομεία και αποτελούν το 28% των εισαγωγών στα νοσοκομεία, σε ετήσια βάση. (“Reaction” American Medical News, January 15, 1996, 11).

 

 

3. 2,2 εκατομμύρια νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία παρουσιάζουν παρενέργειες σε συνταγογραφούμενα φάρμακα.

20 εκατομμύρια άσκοπα συνταγογραφούμενα αντιβιοτικά για ιογενείς λοιμώξεις, δεκάδες εκατομμύρια μη απαραίτητα αντιβιοτικά, 7,5 εκατομμύρια μη απαραίτητες ιατρικές και χειρουργικές επεμβάσεις, 8,9 εκατομμύρια άσκοπα νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία, το χρόνο.

Ιατρογενείς θάνατοι: 783.936 (Πρώτη αιτία θανάτου στις ΗΠΑ)!

(Null G, Denn C, Feldman M, Rasio D, Smith D, Death by Medicine, Life Extention, March 2004). 

 

 

Τη σημερινή εποχή οι γιατροί και τα φάρμακα αρρωσταίνουν περισσότερους από όσους θεραπεύουν και στέλνουν στο θάνατο περισσότερους ανθρώπους από όσους πεθαίνουν από διάφορα άλλα προβλήματα υγείας! 

 


 

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα των ανθρώπων σήμερα είναι η λεγόμενη "χωριστότητα", η απομάκρυνσή τους, δηλαδή, από τη βαθύτερη ουσία και την απώτερη γνώση και η αποσύνδεσή τους από το ευρύτερο "Όλον". Έτσι η αληθινή και πλατειά γνώση, στη μακρά ανθρώπινη πορεία, μετασχηματίστηκε στη λεγόμενη επιστήμη και οι επιστήμονες της σύγχρονης εποχής πέρασαν στην απόλυτη εξειδίκευση, όπου ο καθένας ασχολείται με ένα πολύ μικρό μέρος του άπειρου συνόλου, του οποίου πεισματικά θέλει να αγνοεί την ύπαρξη.

Γι' αυτό και οι γιατροί κάνουν το λάθος να αντιμετωπίζουν τον άνθρωπο "μηχανιστικά", αποσπασματικά και διαχωρισμένο από την ολότητα, γεγονός που έχει σαν αποτέλεσμα να παραβλέπουν τη βαθύτερη ουσία της ύπαρξής μας και συνεπώς να αγνοούν τα βαθύτερα αίτια των διαταραχών και των προβλημάτων σε επίπεδο υγείας, τα οποία και προσπαθούν, εν τέλει, να αντιμετωπίσουν, αφού πλέον έχουν γίνει εμφανείς οι επιπτώσεις τους, στρεφόμενοι λίγο-πολύ εναντίον των συμπτωμάτων που αυτά παράγουν. 

 

 

Οι άνθρωποι τη σημερινή εποχή καταδυναστεύονται από μια παγκόσμια επικυριαρχία, ένα παντοδύναμο οικονομικό σύστημα, που είναι και η μεγαλύτερη παθογένεια της σημερινής ανθρωπότητας. Το "σύστημα" αυτό δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς, με σκοπό την εκμετάλλευση των πολλών προς "όφελος" των ελαχίστων και αυτή η εκμετάλλευση ταυτίζεται πολλές φορές και με την εξόντωση των ανθρώπων σε ευρεία κλίμακα. Η υγεία, ως ένας προνομιούχος τομέας πηγής πλουτισμού, έχει γίνει αντικείμενο της παγκόσμιας επικυριαρχίας και του παντοδύναμου οικονομικού μηχανισμού της. 

 


Τα τελευταία 50 χρόνια, κάθε χρόνο ξοδεύονται τρισεκατομμύρια, κυρίως από τις πιο προηγμένες χώρες, για νέες ιατρικές έρευνες, μεθόδους, φάρμακα, μηχανήματα κλπ. στο χώρο της υγείας. 

Όμως και παρά το ότι, το 90% των κυκλοφορούντων φαρμάκων έχουν εμφανισθεί μέσα σε αυτό το διάστημα, η νοσηρότητα σε παγκόσμιο επίπεδο αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς και εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά στα χιλιάδες νοσοκομεία του πλανήτη. 

Ταυτόχρονα και ενώ κατακλυζόμαστε συνεχώς από όλο και περισσότερες νέες ιατρικές, φαρμακευτικές και τεχνολογικές μεθόδους θεραπείας, οι στατιστικές δείχνουν ραγδαία αύξηση των καρκίνων, των "νοσημάτων φθοράς", του A.I.D.S., των αυτοάνοσων νοσημάτων και άλλων, συνήθως βαριών και ανίατων νόσων.

 

 

Συμπέρασμα: Στον χώρο της υγείας έχει στηθεί μια τεράστια παγκόσμια βιομηχανία, που παράγει συνεχώς ασθενείς και σκοτώνει όλο και περισσότερους, με τους θανάτους μόνο από τα φάρμακα να ανέρχονται σε πολλά εκατομμύρια ανυποψίαστων ανθρώπων. Έτσι η ανθρώπινη υγεία έχει καταντήσει να είναι η πιο κερδοφόρα εμπορική επιχείρηση διεθνώς, με τις φαρμακοβιομηχανίες να έχουν διευρύνει την πελατεία τους, αφού δημιουργούν συνεχώς νέους αρρώστους, με αποτέλεσμα, όπως είναι φυσικό, να διευρύνεται και ο τζίρος τους.

 

 

 

Ανάμεσα στις 500 πιο κερδοφόρες Πολυεθνικές Εταιρείες του πλανήτη, οι δέκα πιο πλούσιες Φαρμακοβιομηχανίες κατέχουν τις πρώτες θέσεις, με τα κέρδη τους να ξεπερνούν το άθροισμα των κερδών των υπολοίπων 490, ποσό που αγγίζει τα 40 δις δολάρια ετησίως! (πηγή: Fortune, 500). 

Εξωφρενικό: Διαθέτουν περισσότερα από 11 δισεκατομμύρια δολάρια τον χρόνο για να προωθούν τα προϊόντα τους, μέσω της χρηματοδότησης και των παροχών στους λειτουργούς της υγείας, δίνοντας άτυπο μισθό 8.000 με 13.000 ευρώ ετησίως σε κάθε γιατρό σε κάθε χώρα του κόσμου! 

 

 

Ακόμη και οι "εναλλακτικοί" τρόποι υποστήριξης της υγείας, όπως για παράδειγμα τα συμπληρώματα διατροφής, υπόκεινται στο ίδιο "σύστημα".

Προσοχή: Τα κυκλοφορούντα σχετικά σκευάσματα είναι πολλές φορές πολύ περισσότερο επικίνδυνα και από τα φάρμακα, γιατί δεν υπόκεινται σε κανένα έλεγχο και πωλούνται ακόμη και στα "σούπερ μάρκετ"..!

Συμπέρασμα: Στα πλαίσια του "πανίσχυρου παγκόσμιου συστήματος", που το κέρδος και τα οικονομικά συμφέροντα κυριαρχούν των πάντων, ακόμη και των ανθρώπινων αξιών, η υγεία δεν αποτελεί εξαίρεση.

 

 

Η "θεραπευτική" αρχή, που βασίζεται η σημερινή συμβατική ιατρική και φαρμακευτική, είναι η γνωστή από την αρχαιότητα και περιγραφόμενη από τη φράση «ενάντια εναντίοις», που έχει σαν στόχο κυρίως να αντιτίθεται στις επιπτώσεις των ασθενειών και στα συμπτώματά τους.

Ο τρόπος, όμως, αυτός αντιμετώπισης των ασθενειών κατά την αρχαιότητα, αν και εφαρμοζόταν επικουρικά, αλλά πάντοτε με ήπιο τρόπο και φυσικά μέσα, ήταν κυρίως για την καταπράϋνση των συμπτωμάτων και όχι ιδιαίτερα γι' αυτή καθ' εαυτή τη θεραπεία. 

Η σύγχρονη θεραπευτική έχει αναγάγει αυτή την αρχή σε υπέρτατο νόμο, με αποτέλεσμα σε μεγάλο ποσοστό οι ασθένειες να μην θεραπεύονται, αλλά να "απωθούνται" σε ένα βαθύτερο επίπεδο και συχνά να επανεμφανίζονται με το ίδιο ή άλλο προσωπείο, αφού δεν αντιμετωπίζεται η "ρίζα" του προβλήματος και δεν εξισορροπείται σε επίπεδο "πρωταρχικής ουσίας" ο ανθρώπινος οργανισμός, ώστε να επανέλθει η αρμονία του. 

 

 

Οι λειτουργοί της υγείας τη σύγχρονη εποχή βρίσκονται σε πλάνη και έχουν πάρει το λάθος δρόμο προς τη φθορά και την απώλεια, που έτσι κι' αλλιώς κινείται ολόκληρη η ανθρωπότητα. 

Για να μπορέσουμε να επανέλθουμε και να φροντίσουμε, ίσως το μεγαλύτερο αγαθό, την υγεία μας, είναι κατ' αρχάς απαραίτητο να κατανοήσουμε ότι ο άνθρωπος είναι μέρος της ενιαίας ολότητας... 

Οι προκλασικοί αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι γνώριζαν πολύ καλά για την απώτερη ουσία των πάντων, αλήθεια που επιβεβαιώνεται σήμερα από τις νεώτερες φυσικές επιστήμες. Για παράδειγμα, κατά τον μεγάλο προσωκρατικό φιλόσοφο Παρμενίδη, η συστατική ουσία των πάντων είναι μία, ενιαία και αδιαίρετη (και κατά την έκφρασή του: "ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"), μη προσιτή στις αισθήσεις, αλλά προσιτή στη νόηση. 

 

 

Η σημερινή επιστήμη επιβεβαιώνει απόλυτα αυτές τις δοξασίες...

Έτσι κατά την "Θεωρία της Σχετικότητας" του Αινστάιν, το Σύμπαν είναι "χωροχρονικό συνεχές", αδιαίρετο και ενιαίο, τουλάχιστον 4 διαστάσεων, απρόσιτο στις ανθρώπινες αισθήσεις, οι οποίες μόνο 3 διαστάσεων χώρους αντιλαμβάνονται και οι οποίες για λόγους επιστημονικής και μόνο παρατήρησης κομματιάζουν το συμπαντικό "χωροχρονικό συνεχές" στα μέρη του χώρου και του χρόνου ξεχωριστά. Οι ιδιότητες των μερών όμως αυτών, όταν παρατηρούνται διασπασμένα, δεν εκπροσωπούν πραγματικές ιδιότητες του συμπαντικού "χωροχρονικού συνεχούς", αλλά ψευδαισθήσεις των αισθήσεων και της ανθρώπινης Φυσιολογίας..! Ξεκάθαρα λοιπόν τα πάντα είναι ενέργεια, όσα βλέπουμε και αισθανόμαστε κι όσα δεν βλέπουμε και δεν αισθανόμαστε. Η ζωτική ενέργεια είναι παντού, διαπερνά και περιβάλλει όλη τη φύση, κάθε έμβιο ον, κάθε άνθρωπο, κάθε όργανο και κάθε κύτταρό του.  

 

 

Οι αρχαίοι Έλληνες κατείχαν αυτή τη γνώση, της ολιστικής δηλαδή διάστασης του ανθρώπου. 

Έτσι η έννοια αυτή είναι αποτυπωμένη στην Ελληνική λέξη "Όλον" και φυσικά, ως έννοια, μεταφέρθηκε και σε όλες τις άλλες γλώσσες που έλκουν την καταγωγή τους από την αρχαία Ελληνική. Για παράδειγμα στην Αγγλική, η λέξη θεραπεία (healing) έχει την ίδια ρίζα με τη λέξη Όλον (Whole). Όλον (whole), Υγεία (health), θεραπεία (healing) και Ιερός (holy) έχουν την ίδια ρίζα. Να θεραπευθείς, δηλαδή, σημαίνει να γίνεις ένα με το Όλον. 

Ένας άρρωστος, δεν είναι παρά ένας αποσπασμένος άνθρωπος, που έχει χάσει τη σύνδεσή του με το Όλον. Και η θεραπεία του δεν είναι τίποτα άλλο παρά η επανασύνδεσή του με το Όλον. Ή για να μιλήσουμε με όρους φυσικής, αφού το "Όλον" δεν είναι τίποτα άλλο παρά ενέργεια, για να θεραπευθούμε πρέπει να "επανασυντονιστούμε" με αυτήν... 

 

 

Είμαστε φτιαγμένοι έτσι, ώστε να αναγνωρίζουμε τα ζώα και τα φυτά σαν ύλη, αλλά οι φυσικοί επιστήμονες της κβαντικής φυσικής απέδειξαν, πως η ύλη, συμπεριλαμβανομένου και του ανθρωπίνου σώματος, δεν είναι τίποτα άλλο παρά συμπυκνωμένη ενέργεια. Αυτή η θεώρηση, όπως είναι φυσικό, έχει ανοίξει ένα τεράστιο πεδίο και ειδικότερα για την επιστήμη της ιατρικής, αφού έτσι προσεγγίζει με μοναδικό τρόπο τη βαθύτερη ουσία της ίδιας της ζωής και συνεπώς τους απώτερους μηχανισμούς της διατήρησης της υγείας και της αποκατάστασης των διαταραχών της. 

Σύμφωνα με την κβαντική φυσική: τα κύτταρα κάθε ζώσας ύλης ανταλλάσσουν συνεχώς πληροφορίες με τη μορφή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων ενέργειας και όλες οι χημικές διεργασίες και μεταβολές στο ανθρώπινο σώμα, που κατά βάση είναι ηλεκτρικές, ρυθμίζονται ανάλογα με το είδος της πληροφορίας που ανταλλάσσεται, με ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Οι διάφορες διαταραχές εκδηλώνονται αρχικά σε αυτό το ενεργειακό υπόστρωμα, σαν αποσυντονισμός από τη "φυσιολογική συχνότητα" και αυτό συμβαίνει πολύ πριν οι διαταραγμένες συχνότητες εμφανιστούν σαν παθολογικές οντότητες στο σωματικό επίπεδο.

 

 
Ο βιοσυντονισμός είναι μια νέα τεχνολογική μέθοδος, οι οποία στηρίζεται στις νέες επιστημονικές γνώσεις και ανακαλύψεις και με βάση αυτό είναι σε θέση να αποτελέσει μία πολύτιμη ασπίδα για την αποτροπή, καθώς και μία μεγάλη βοήθεια για την αποκατάσταση πολλών από τις διαταραχές που συμβαίνουν σε έναν οργανισμό. 

Η εξέλιξη του βιοσυντονισμού βασίστηκε, κατ' αρχάς, στην εμπειρία του ηλεκτροβελονισμού, που ήταν συνέχεια της αρχαίας μεθόδου του βελονισμού. Έτσι κατ’ ανάλογο τρόπο επιχειρήθηκε η λήψη και η επιστροφή στο σώμα ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων διαφόρων συχνοτήτων. Κατ' αυτό το τρόπο επιτεύχθηκε, με τη μελέτη και τη καταγραφή των φυσιολογικών και παθολογικών συχνοτήτων στην αρχή και με την εκπομπή των κατάλληλων ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων στη συνέχεια, που αδρανοποιούσαν τα παθολογικά, η ενεργειακή εξισορρόπηση με αποτέλεσμα την αποκατάσταση της ομοιοστασίας του οργανισμού. Έγινε έτσι δυνατό, να ανακουφισθεί ο οργανισμός και οι ρυθμιστικές του λειτουργίες από τις επιβαρυντικές ταλαντώσεις, είτε αυτές προέρχονται από το ίδιο το σώμα, είτε από ξένες ουσίες και μικροοργανισμούς που έχουν βρεθεί μέσα του.

 

 

Είναι γεγονός ότι ο βιοσυντονισμός, στη πράξη, έχει αποδειχθεί ότι είναι μία εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδος, τόσο για τη πρόληψη και τη βελτίωση, όσο και για την αποκατάσταση της υγείας μας με απόλυτα φυσικό τρόπο. 

Ο τρόπος που λειτουργεί ο βιοσυντονισμός, ως εκ της φύσεώς του, στερείται παρενεργειών, αφού εφαρμόζει ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες με σκοπό να εξισορροπήσει αντίστοιχες διαταραγμένες στον οργανισμό και είναι φυσικό ότι αν αυτές δεν υπάρχουν δεν επιφέρει κάποιο αποτέλεσμα, έχοντας έτσι τη μοναδική ιδιαιτερότητα να συντάσσεται απόλυτα με το "ωφελέειν ή μη βλάπτειν" του Ιπποκράτη. 

Για να κατανοήσουμε καλύτερα αυτό το μεγάλο πλεονέκτημα του βιοσυντονισμού, δεν έχουμε παρά να δούμε για παράδειγμα το γεγονός, ότι εάν εφαρμόσουμε ένα ανάλογο πρόγραμμα επίδρασης στο γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα σε έναν άνδρα, αυτό δεν θα έχει απολύτως καμία επίδραση επάνω του, αφού το εφαρμοζόμενο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο δεν "βλέπει" κάποιο αντίστοιχο στον οργανισμό με την ίδια ιδιοσυχνότητα.

 

 

Συνάγεται λοιπόν αβίαστα, σαν συμπέρασμα, ότι εφαρμόζοντας μία θεραπεία με βιοσυντονισμό, δύο τινά μπορούν να συμβούν: Είτε να έχεις ευεργετικό αποτέλεσμα, ή καθόλου αποτέλεσμα. Αν συμβαίνει να μην έχεις αποτέλεσμα, ή να έχεις επιβάρυνση των συμπτωμάτων, τότε αυτό σημαίνει ότι απλά δεν έχεις στοχεύσει σωστά και ότι δεν στηρίζεται η εφαρμοζόμενη θεραπεία στη σωστή διάγνωση, οπότε η διαταραχή παραμένει, είτε ίδια με την ίδια συμπτωματολογία, είτε εξελίσσεται ακόμη περισσότερο με επιβάρυνση των συμπτωμάτων. Για παράδειγμα, συμβαίνει το ίδιο όπως όταν προσδοκάς να καταπολεμήσεις μία λοίμωξη με ασπιρίνη...

 

 

Ο βιοσυντονισμός υπερβαίνει την αναποτελεσματική και πολλές φορές επιζήμια, όπως αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων, αρχή του "ενάντια εναντίοις", που έχει υιοθετήσει η κατεστημένη θεραπευτική και αντιτάσσει το πλήρως εναρμονισμένο με την ολότητα και την βαθύτερη φύση του ανθρώπου "όμοια ομοίοις". 

Ο μεγάλος προκλασικός φιλόσοφος Εμπεδοκλής, που θεωρείται ο πρωτοπόρος των νεώτερων φυσικών επιστημών, έλεγε ότι τα πάντα κινούνται από δύο αντίθετες δυνάμεις: Η μία το "νείκος" (εχθρότητα - αντίθεση) κατατείνει προς τη φθορά, την απώλεια, την αποσύνθεση και το χάος και η άλλη η "φιλότητα" (έρωτας - ένωση) οδηγεί στην ενότητα, την αρμονία την ανασύνθεση και τη τάξη.

 Στην "αντιθετική", λοιπόν, πρόταση της συμβατικής ιατρικής, ο βιοσυντονισμός προτείνει την επανένωση και τον εναρμονισμό με το απώτερο "Όλον" και τη βαθύτερη ύπαρξή μας. Για πάρα πολλά χρόνια ο κατ' εξοχήν θεωρούμενος φορέας της γνώσης, η επιστήμη, μας οδηγούσε στην ουσία μακριά απ' αυτήν και μας απομάκρυνε συνεχώς από τη "πηγή" της ύπαρξής μας. Σήμερα μπορεί να έχει έρθει η ώρα, η ίδια η επιστήμη και η ακολουθούσα αυτήν τεχνολογία, να μας δίνει τη δυνατότητα να επανασυνδεθούμε και να εναρμονισθούμε με αυτήν, επ' ωφελεία της ζωής και της υγείας μας. 

 


 

Στη σημερινή κρίσιμη εποχή που ζούμε, της κατ' επίφαση δημοκρατίας και κοινωνίας των αξιών, καθώς και της επίπλαστης γνώσης και ευημερίας, πρέπει να αρθούμε, πρωτίστως συνειδησιακά, υπεράνω της εγγενούς παθογένειας, που έχει διαβρώσει και καταστρέφει τις ζωές μας και να διαφυλάξουμε με πλήρη επίγνωση τη πολύτιμη υγεία μας, εφαρμόζοντας θεραπευτικές μεθόδους που προσιδιάζουν με τη βαθύτερη φύση μας και όπου είναι τελείως απαραίτητο, ακολουθώντας κλασικές θεραπευτικές μεθόδους με περίσκεψη, σωφροσύνη και αυτογνωσία. Εάν κατανοήσουμε και εντάξουμε σε ένα ευρύτερο πλαίσιο επίγνωσης τους εαυτούς μας, μπορεί να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για τη ζωή και την υγεία μας..!

 

 

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΗ ΕΝΟΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΗ ΕΝΟΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top