Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Η ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ!Ένα πείραμα που έχει γίνει στα εργαστήρια της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών έχει ανατρέψει προ πολλού τις κατεστημένες αντιλήψεις μας για τον άνθρωπο και τον κόσμο, όπως και το κατεστημένο πλαίσιο των επιστημών υγείας. Πιο συγκεκριμένα, οι Ρώσοι επιστήμονες και ερευνητές Poponin και Gariaev, μελετώντας τη συμπεριφορά σε επίπεδο ταλαντώσεων (vibrational states) του ανθρώπινου DNA που βρισκόταν μέσα σε ένα διάλυμα, μέσω ενός ειδικού φασματογράφου («φασματογράφου συσχέτισης φωτονίων από πηγές laser»), παρατήρησαν το λεγόμενο φαινόμενο «Phantom DNA Effect», δηλαδή το φαινόμενο του «φαντάσματος DNA». Στα πειράματα αυτά πιστοποιήθηκε από τους ερευνητές ότι ο κενός χώρος εντός του φασματογράφου, στον οποίο είχε τοποθετηθεί το δείγμα DNA για να υποστεί τη διαδικασία διέγερσης και φασματογραφικής απεικόνισής του με ακτίνες laser, μετά την φυσική απομάκρυνση του δείγματος DNA, συνέχισε να έχει τις ίδιες ακριβώς ιδιότητες που απεικονίζονταν στο φάσμα όταν το δείγμα DNA βρισκόταν ακόμη κατά φυσικό τρόπο στη συγκεκριμένη θέση. Το πιο σπουδαίο, όμως, που προέκυψε από αυτά τα πειράματα, είναι ότι ο κενός χώρος που υπάρχει, ενώ έχει απομακρυνθεί το DNA, αλληλοεπιδρά πλέον με ηλεκτρομαγνητικά κύματα και ανταλλάσει πληροφορίες με συμβατικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία, που συνυπάρχουν με ορατές (υλικές–οργανικές) υπάρξεις, όπως τα δικά μας ανθρώπινα φυσικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία, ακριβώς όπως το αόρατο κενό του χώρου να ήταν φορέας υλικού–φυσικού DNA.
Το ευνόητο συμπέρασμα που προκύπτει από αυτήν  την αλήθεια είναι ότι, ενώ αφαιρούμε ένα όργανο που πάσχει για να απαλλαγούμε από μία συγκεκριμένη διαταραχή, αυτή εξακολουθεί να μας επηρρεάζει, ωσεί παρούσα! Είναι αυτονόητο, λοιπόν, το πόσο απαραίτητο είναι να να επαναπροσεγγίσουμε όλες τις πρακτικές μας σε επίπεδο εφαρμοσμένης Ιατρικής επιστήμης.


Δείτε παρακάτω περιστατικό, όπου σε γυναίκα που υπεβλήθει σε έλεγχο με ειδικό υπολογιστικό σύστημα, της οποίας είχε αφαιρεθεί η δεξιά ωοθήκη, λόγω προβλημάτων αιμάτωσης και κύστεων με την επίκληση εκ μέρους των γιατρών του κινδύνου καρκινικής εξαλλαγής, εξακολουθεί να ανιχνεύεται η αφαιρεθείσα ωοθήκη με την ίδια διαταραχή.

Δείτε παρακάτω περιστατικό όπου, λόγω υπάρχουσας χολοκυστοπάθειας, είχε αφαιρεθεί σε άνδρα η χοληδόχος κύστη με το αιτιολογικό κινδύνου για το ήπαρ, αλλά σε έλεγχο με ειδικό υπολογιστικό σύστημα φαίνεται ότι η διαταραχή εξακολουθεί να παραμένει και να επηρεάζει τον οργανισμό.
Η ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ! Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top