Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Η ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

 

 

Η ηλεκτρομαγνητική θεραπεία (PEMF) ή βιοσυντονισμός είναι αλήθεια ότι φέρνει μία πραγματική επανάσταση, όσον αφορά τη θεραπεία, στον χώρο της Ιατρικής επιστήμης, ακολουθούμενη από πλήρη επιστημονική τεκμηρίωση και ασχέτως αν επικρατεί ταυτόχρονα και πολύ μεγάλη άγνοια γι' αυτό το αντικείμενο σε όλα τα επίπεδα! Γεγονός που μπορεί, ως ένα βαθμό, να είναι δικαιολογημένο ευρύτερα, αλλά για τους λειτουργούς της υγείας αυτό είναι απαράδεκτο... Και ενώ εν πολλοίς αυτή η νέα πραγματικότητα αγνοείται στην χώρα μας, στις ΗΠΑ η λεγόμενη "Βιοηλεκτρομαγνητική Ιατρική" είναι θεσμοθετημένη από τριακονταετίας περίπου και ασκείται στα πλαίσια της επίσης θεσμοθετημένης "Συμπληρωματικής και Εναλλακτικής Ιατρικής". Ταυτόχρονα, υπάρχει μία υπερμεγέθης επιστημονική τεκμηρίωση γι' αυτό το αντικείμενο, αφού μόνο στην Εθνική Ιατρική Βιβλιοθήκη των ΗΠΑ έχουν δημοσιευθεί περισσότερες από 800.000 σχετικές έρευνες-μελέτες, εκ των των οποίων οι περίπου 250.000 είναι επαρκώς τεκμηριωμένες κλινικές μελέτες.


Δείτε στο παρακάτω "λινκ" (πατώντας κλικ) από τον σχετικό κρατικό ιστότοπο των ΗΠΑ κάποιες από τις εκατοντάδες έρευνες-μελέτες που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης μεθόδου θεραπείας:

 

PubMed-PEMF

 

 

Η ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  • Title : Η ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  • Posted by :
  • Date : 6:11 π.μ.
  • Labels :
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top