Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Η ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣΣτις νεότερες φυσικές επιστήμες και επιστημονικές θεωρίες, που εδραιώνουν τη σύγχρονη επιστημονική άποψη ότι οι άνθρωποι, όπως και οτιδήποτε υπάρχον στον υλικό-αισθητό κόσμο, είναι στην ουσία  υπολογιστικά - πληροφοριακά συστήματα, βασίζονται και τα πιο πρωτοποριακά, αλλά και πιο αποδοτικά συστήματα ακριβούς διάγνωσης και αποτελεσματικής θεραπείας, που κυριολεκτικά απογειώνουν τις δυνατότητες της Ιατρικής επιστήμης και υποδεικνύουν έτσι ποιό θα είναι και το μέλλον ευρύτερα στον χώρο της υγείας, όπου τίποτα δεν θα θυμίζει τη σημερινή λίγο-πολύ αδιέξοδη πραγματικότητα.


Τα συστήματα αυτά βασίζονται κυρίως σε σύγχρονα υπολογιστικά συστήματα εφαρμογών της «Θεωρίας του Χάους ή των Πολύπλοκων Συστημάτων» και της «Θεωρίας των Πληροφοριών» και αποτελούν την πιο προηγμένη και αποτελεσματική μέθοδο διάγνωσης και θεραπείας. Πιο συγκεκριμένα, σε επίπεδο διάγνωσης λειτουργικών ή οργανικών διαταραχών, μέσω της ανίχνευσης και του προσδιορισμού με ακρίβεια της αύξησης του βαθμού εντροπίας μίας ή περισσοτέρων περιοχών του ανθρωπίνου οργανισμού, έχουν τη δυνατότητα να μας δώσουν 80%-90% περισσότερες πληροφορίες απ’ ότι η Μαγνητική Τομογραφία. Το τεράστιο πλεονέκτημά τους, όμως, είναι ότι εκεί που προσδιορίζονται αυτές οι διαταραχές, έχουμε τη μοναδική δυνατότητα να κάνουμε (εικονικές) εν τω βάθει ιστολογικές αναλύσεις, φθάνοντας μέχρι τα κύτταρα, όπου προσδιορίζονται με μεγάλη ακρίβεια οι όποιες αλλοιώσεις και διαταραχές. Στο σημείο αυτό, η ανάλυση φθάνει στον πυρήνα και το DNA των κυττάρων, όπου τελικώς μπορεί να ανιχνευθεί η εγγραφή στο «κομπιούτερ DNA», η οποία συνήθως αποτελεί και την πρωτογενή αιτία των διαταραχών, με συνέπεια πλέον αυτή, βάσει της συγκεκριμένης διαγνωστικής προσέγγισης, να προσδιορίζεται με ακρίβεια και να ταυτοποιείται πλήρως. Ακολούθως τα συγκεκριμένα υπολογιστικά συστήματα μας δίνουν την επίσης μοναδική δυνατότητα να διορθώσουμε, ή και να ανατάξουμε πλήρως, όλες τις διαταραχές σε όλα τα επίπεδα. Για να το πούμε απλά και παραστατικά, αυτό που στην ουσία γίνεται με τη συγκεκριμένη διαδικασία είναι ότι το «υπολογιστικό σύστημα άνθρωπος» συνδέεται, μέσω ενός «interface» (όπως θα λέγαμε στη γλώσσα των υπολογιστών), με ένα από τα συγκεκριμένα υπολογιστικά συστήματα και όλη η διαγνωστική και θεραπευτική διαδικασία γίνεται μέσω της ανταλλαγής πληροφοριών δύο υπολογιστικών-πληροφοριακών συστημάτων, αλλά και της δυνατότητας εισαγωγής ή και τροποποίησης πληροφοριών από το ένα σύστημα στο άλλο!

 

Δείτε σχετικά παραδείγματα της συγκεκριμένης μεθόδου, κάνοντας "κλικ" στους παρακάτω συνδέσμους:

 

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 

 

Η ΠΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ  


Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

 

ΠΩΣ ΞΕΦΥΓΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ  


Η ΒΙΟΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΩΣ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΕΣΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΝΟΣΟΥΗ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top