Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Η ΠΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΣΚΟΠΑΘΕΙΑΣ



Οι διαταραχές του μεσοσπονδυλίου δίσκου, που πολύ συχνά οδηγούν στην κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου και λόγω αυτής σε νευραλγία ή και νευρολογική συνδρομή, εξ αιτίας της πίεσης στο αντίστοιχο νεύρο, αποτελούν μία αρκετά συχνή διαταραχή, που στο πλείστο των περιπτώσεων οδηγεί στο χειρουργείο, αλλά χωρίς και πάντα να λύνει το πρόβλημα επί της ουσίας. Σήμερα, οι καταστάσεις αυτές, μέσω των εφαρμογών της Βιοηλεκτρομαγνητικής Ιατρικής, μπορούν να αντιμετωπισθούν λίαν επιτυχώς και μάλιστα χωρίς δυσάρεστα συμβάματα και αναπηρίες. Δείτε παρακάτω μερικά περιστατικά από ανάλογη διάγνωση και θεραπεία, μέσω σύγχρονου ειδικού υπολογιστικού συστήματος.


1ο περιστατικό: Δισκοπάθεια στο ύψος του πρώτου θωρακικού σε γυναίκα 83 ετών, που οφειλόταν σε χονδροδυσπλασία και αποκαταστάθηκε πλήρως.











2ο περιστατικό: Γυναίκα 65 χρόνων που έπασχε από κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου στο ύψος του 10ου θωρακικού, διαγνώσθηκε ότι αυτή οφειλόταν σε διαταραχή της παραγωγής του κολαγόνου και αποκαταστάθηκε πλήρως.











3ο περιστατικό: Κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου σε άνδρα 67 ετών στο ύψος του 4ου οσφυικού σπονδύλου, που οφειλόταν σε διαταραχή της παραγωγής κολαγόνου και αποκαταστάθηκε πλήρως.











Η ΠΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΣΚΟΠΑΘΕΙΑΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ΠΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΣΚΟΠΑΘΕΙΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top