Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

"ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ": Η ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΚΟΣΜΟΣ"



Ο μεγάλος ερευνητής και εφευρέτης Nikola Tesla είχε πει με περισσή σοφία: "Ολόκληρη η αντιληπτή ύλη προέρχεται από μία πρωταρχική ουσία, μία λεπτή ουσία που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε και που καταλαμβάνει όλον τον χώρο. Αυτή είναι η Ακάσα ή Φωτεινός Αιθήρ, η οποία αντιδρά με τη ζωή και δίνει υπόσταση σε όλα τα πράγματα και φαινόμενα, κάνοντας ατέρμονους κύκλους." (Man’s Greatest Achievement, 1907). Η Ακάσα, που είναι Σανσκριτική λέξη, ταυτίζεται στην ιερή γλώσσα του Ινδουισμού με την έννοια του “Αιθέρα”, που κατά την αρχαία Ελληνική σοφία αποτελούσε το πέμπτο στοιχείο, ή Πεμπτουσία, έξω απο τα "ορατά" τέσσερα άλλα (Νερό, Αέρα, Γη, Φωτιά). Η Ακάσα είναι με λίγα λόγια η βάση όλων των πραγμάτων του φυσικού κόσμου και στις διάφορες φιλοσοφίες λογίζεται ως η ουσία που βρίσκεται πίσω από την δημιουργία της ύλης, ενώ θεωρείται ότι είναι η πηγή της ενέργειας της υλικής εκδήλωσης, γεγονός απόλυτα συμβατό με όσα πρεσβεύει σήμερα η Κβαντική Φυσική, αφού πλέον η έννοια των Ακασικών Αρχείων ταυτίζεται με την έννοια του λεγόμενου Κβαντικού Πεδίου.
Έτσι, τα Ακασικά Αρχεία, σύμφωνα με αρκετούς μελετητές της Θεοσοφίας, ως παραλαγής της Φιλοσοφίας, είναι ένα είδος βάσης δεδομένων του Σύμπαντος Κόσμου και γι' αυτό η Alice A. Bailey, συγγραφέας περισσότερων από 25 βιβλίων πάνω στα ζητήματα της Θεοσοφίας γράφει σχετικά: "Το Ακασικό αρχείο λειτουργεί σαν ένα απέραντο φωτογραφικό φιλμ, καταγράφοντας όλες τις επιθυμίες και τις επίγειες εμπειρίες του πλανήτη. Εκείνοι που το προσεγγίζουν παρατηρούν: Τις ζωτικές εμπειρίες κάθε ατόμου  από τις απαρχές του χρόνου, τις αντιδράσεις σε σχέση με τις εμπειρίες του ζωικού βασιλείου, τις συναθροίσεις των σκεπτομορφών καρμικής φύσεως, που είναι βασισμένες στην επιθυμία κάθε ανθρώπου από τις απαρχές του χρόνου. Μονάχα ένας εκπαιδευμένος αποκρυφιστής μπορεί να διακρίνει τις διαφορές ανάμεσα στην πραγματική εμπειρία και τις αστρικές εικόνες που δημιουργούνται από τη φαντασία και την επιθυμία προσέγγισης του Ακασικού Αρχείου". Επίσης, σύμφωνα με τον Έντγκαρ Κέισι, τα Ακασικά Αρχεία μπορούν να θεωρηθούν ως ο Υπερ-Υπολογιστής του Σύμπαντος, δηλαδή, μία κεντρική μονάδα αποθήκευσης όλων των πληροφοριών για κάθε ζωντανό ον που πέρασε ποτέ από τον Κόσμο μας, καθώς και κάθε πράξης, σκοπού, λέξης, σκέψης, συναισθήματος, αίσθησης, ή πρόθεσης και γι' αυτό προφανώς τα αρχεία αυτά εμπεριέχουν ολόκληρη την ιστορία της κάθε ψυχής από την απαρχή της δημιουργίας.
"ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ": Η ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΚΟΣΜΟΣ"
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: "ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ": Η ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΚΟΣΜΟΣ" Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top