Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΝΕΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΜΕ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ!




Μία ομάδα γιατρών-ερευνητών από τις ΗΠΑ, τη Γαλλία, την Ελβετία και τη Βραζιλία, με επικεφαλής τον καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα Μπόρις Πάσκο, δημοσίευσαν μία μελέτη στο Βρετανικό περιοδικό για θέματα καρκίνου το British Journal of Cancer, με την οποία ανακοίνωσαν μία νέα θεραπευτική μέθοδο κατά του καρκίνου, εκφράζοντας ταυτόχρονα την αισιοδοξία τους ότι η νέα μέθοδος θα μπορούσε στο μέλλον να αποτελέσει μία πολύ ελπιδοφόρα τεχνική κατά του καρκίνου, αφού κατάφεραν να συρρικνώσουν όγκους σε ασθενείς με καρκίνο στο ήπαρ. Η μέθοδος αυτή βασίζεται σε μία συσκευή εφαρμογής παλμικών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων που έχουν διαμορφωθεί με συγκεκριμένες συχνότητες (βιοσυντονισμός).
Το προσδόκιμο ζωής των ασθενών με προχωρημένο καρκίνο του ήπατος, που πήραν μέρος στη μελέτη και χρησιμοποίησαν πειραματικά αυτή τη συσκευή, αυξήθηκε, οι όγκοι συρρικνώθηκαν και το πιο σπουδαίο είναι ότι τα υγιή κύτταρα δεν επηρεάστηκαν. Έτσι, ήδη η FDA στις ΗΠΑ άναψε το πράσινο φως για να γίνουν κλινικές δοκιμές σε μεγάλες ομάδες ασθενών. Ο επικεφαλής αυτής της έρευνας Μπόρις Πάσκο τόνισε ότι αυτή η μέθοδος μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες αντικαρκινικές θεραπείες και ανέφερε ότι ο κάθε καρκίνος ανταποκρίνεται διαφορετικά σε ηλεκτρομαγνητικά κύματα διαφορετικών συχνοτήτων. Όπως όλα δείχνουν, μετά από την έγκριση από την FDA ανάλογης θεραπείας καρκίνου του εγκεφάλου (γλοιοβλαστώματος), επίκειται και μία νέα έγκριση για τη θεραπεία της επάρατης νόσου με αυτήν την εξαιρετικά ελπιδοφόρα θεραπευτική μέθοδο, μέσω της εφαρμογής ηλεκτρομαγνητικών πεδίων-βιοσυντονισμού.


ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΝΕΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΜΕ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΝΕΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΜΕ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ! Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top