Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

ΣΤΥΣΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ!



Συσκευή που εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά κύματα χαμηλής έντασης υπόσχεται να αντιμετωπίσει αξιόπιστα το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας των αντρών!



Μία τέτοια συσκευή, που χρησιμοποιεί την τεχνική που αποκαλείται GainsWave, χρησιμοποιείται ήδη πειραματικά σε ιατρεία της Νέας Υόρκης και άλλων πόλεων των ΗΠΑ και δείχνει να έχει πολύ καλά αποτελέσματα στη βελτίωση της στύσης, καθώς και στην αποκατάσταση σχετικών προβλημάτων. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της βελτίωσης της αιμάτωσης του πέους, ώστε να αποκτήσει την καλύτερη δυνατή στύση. Συγκεκριμένα, τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που εφαρμόζονται από τη συσκευή ενεργοποιούν τη δημιουργία νέων αιμοφόρων αγγείων και νευρικών απολήξεων στο πέος, βελτιώνοντας έτσι τη ροή του αίματος με αποτέλεσμα την καλή στύση.
Η συσκευή βρίσκεται, ήδη, εν αναμονή της ολοκλήρωσης της διαδικασίας αδειοδότησης από τον αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), ενώ οι γιατροί που εφαρμόζουν την ίδια τεχνική υποστηρίζουν ότι έχει «πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα». Η ίδια τεχνική εφαρμογής ανάλογων ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, με αυτά της συγκεκριμένης μεθόδου, θεωρείται ασφαλής για τον άνθρωπο, καθώς έχει, ήδη, λάβει έγκριση από τον FDA και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της επικονδυλίτιδας του αγκώνα, πάθηση κατά την οποία παρατηρούνται έντονοι πόνοι στον αγκώνα λόγω φλεγμονής. Χρησιμοποιείται, επίσης, για τη θεραπεία της πελματιαίας απονευρωσίτιδας, κατά την οποία παρατηρείται φλεγμονή στην πελματιαία απονεύρωση του ποδιού.
Έτσι, ένα ακόμη πολυδιαφημισμένο, ακριβό, δυνητικά επικίνδυνο, αλλά και με πολλές παρενέργειες φάρμακο, το Viagra, βρίσκει άξιο αντικαταστάτη και με σαφή υπεροχή από κάθε άποψη! Και επί πλέον επιβεβαιώνεται για άλλη μία φορά αυτό που έχει αρχίσει, ήδη, να διαφαίνεται ότι, δηλαδή, η θεραπεία του μέλλοντος είναι η δονητική θεραπεία!
Με τις συσκευές βιοσυντονισμού που βρίσκονται, ήδη, σε κυκλοφορία και ευρεία χρήση, οι οποίες και εφαρμόζουν ομοειδή θεραπεία, επιτυγχάνονται ανάλογα αποτελέσματα σε αντίστοιχες περιπτώσεις, αλλά και σε ένα πολύ μεγάλο αριθμό άλλων περιπτώσεων διαφόρων διαταραχών υγείας.


Βιβλιογραφία:

"Twelve-Month Efficacy and Safety of Low-Intensity Shockwave Therapy for Erectile Dysfunction in Patients Who Do Not Respond to Phosphodiesterase Type 5 Inhibitors". 2016, International Society for Sexual Medicine.
"Extracorporeal shockwave therapy in the treatment of erectile dysfunction: A prospective, randomized, double-blinded, placebo controlled study". International Journal of Urology, 2014.

ΣΤΥΣΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΤΥΣΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ! Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top