Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

 

 

Σύμφωνα με όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα και όλα όσα συμπεραίνονται μέσα από την αρχαία και τη σύγχρονη σοφία, δεν είμαστε απλά και μόνο παρατηρητές αυτού του Κόσμου, αλλά οι Συνδημιουργοί του. 



Ότι υπάρχει σε αυτόν τον Κόσμο υπακούει στην ολογραφική αρχή, όπου το μέρος είναι ταυτόχρονα και το όλον. Έτσι, όλοι εμείς και ο καθένας χωριστά, είμαστε ένα απειροστό κομμάτι του Σύμπαντος και ταυτόχρονα το Σύμπαν το ίδιο! Η συνειδητοποίηση αυτής της πραγματικότητας σημαίνει ότι πρέπει να αρθούμε έξω και πάνω από την αυταπάτη της χωριστότητητας, της διαφορετικότητας και της ατομικότητας και να κατανοήσουμε ότι είμαστε όλοι και όλα ένα ενιαίο και αδιαίρετο σύνολο και συνεπώς απόλυτα συνδεδεμένοι, εμείς με όλους  και εμείς όλοι με το Σύμπαν ολόκληρο.
Έτσι, τα φαινομενικά ασήμαντα πράγματα που σκεφτόμαστε, ή κάνουμε κάθε μέρα, η συμπεριφορά μας πρός τους άλλους, αυτά που νιώθουμε την κάθε στιγμή, οι αντιδράσεις μας στο κάθε τι και όλες αυτές οι φαινομενικά ασήμαντες στιγμές της ζωής μας, στην πραγματικότητα είναι και από μιά μικρή συζήτηση, με όλο αυτό το Κβαντικό Ολογραφικό Πεδίο. Και αν βάλουμε μαζί όλες αυτές τις μικρές συζητήσεις, αυτό γίνεται και η συλλογική απάντηση που δεχόμαστε, ο κόσμος και η ζωή που ζούμε. Γιατί τα πάντα γύρω μας δεν είναι παρά ένας καθρέφτης που συνεχώς αντικατοπτρίζει αυτό που είμαστε, σκεφτόμαστε και εκπέμπουμε την κάθε στιγμή!

ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top