Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

ΣΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ



Ο άνθρωπος συνολικά, σαν φύση και υπερφύση, είναι ένας υπερυπολογιστής, αφού έχει αποδειχθεί ότι κάθε DNA σε κάθε πυρήνα κυττάρου του είναι ένας υπολογιστής με μεγάλες δυνατότητες, που είναι μάλιστα συνδεδεμένος σε ένα ανθρώπινο, πανανθρώπινο και συμπαντικό διαδίκτυο με τεράστιες δυνατότητες αμφίδρομης επικοινωνίας και υπερεπικοινωνίας.



Είναι γνωστό πως το πιο βασικό κομμάτι του οικιακού υπολογιστή είναι ο αποθηκευτικός χώρος του, η μνήμη του, ή όπως αλλιώς λέγεται ο σκληρός δίσκος του. Το ίδιο συμβαίνει και με τον ανθρώπινο υπολογιστή, το DNA δηλαδή, που βρίσκεται στον πυρήνα των κυττάρων μας. Εκεί, οτιδήποτε μας συμβαίνει καταγράφεται και παραμένει ενεργό στον χώρο του ασυνείδητου, το οποίο κυβερνάει κυριολεκτικά τη ζωή μας και μάλιστα ερήμην μας τις περισσότερες φορές. Είναι, πλέον, ξεκάθαρο και επιστημονικά τεκμηριωμένο, ότι οι εγγραφές αυτές επηρεάζουν άμεσα την υγεία μας και δεν θα ήταν υπερβολικό να πούμε ότι οι αρνητικές εγγραφές, που γίνονται με αυτόν τον τρόπο, αποτελούν την απαρχή όλων των νοσημάτων. Πραγματικά η σκέψη μας, επενδυμένη με τα ανάλογα συναισθήματα, έχει τη δύναμη να μας αρρωστήσει, ή να μας γιατρέψει, ανάλογα με το άν βρίσκεται σε αρνητική, ή θετική κατεύθυνση. Παραδείγματα υπάρχουν πολλά, όσον αφορά τη δύναμη των εγγραφών, ιδιαίτερα των αρνητικών, όπου ανασύρθηκαν μνήμες, μέσω της ύπνωσης, ακόμη και από την ενδομήτριο περίοδο, ή όσον αφορά την επίδρασή τους στην υγεία, όπου στρατιώτες στον πόλεμο παρουσίασαν τραύματα χωρίς να έχουν τραυματιστεί στην πραγματικότητα σωματικά (σύνδρομο shell-shock).
Ο Bruce Lipton λέει ότι το σώμα λειτουργεί σαν μία κάμερα που καταγράφει οτιδήποτε διαδραματίζεται γύρω μας, ή μέσα στη ψυχή μας και το αποθηκεύει σαν φιλμ στον πυρήνα του κυττάρου, δηλαδή στο DNA. Είναι φυσικό, λοιπόν, ότι αρνητικές εγγραφές προερχόμενες από δυσάρεστα για εμάς γεγονότα, ψυχοσυγκρούσεις, αρνητικές σκέψεις, εσωτερικές αντιθέσεις που προέρχονται από στρεβλές πεποιθήσεις, δυσαρμονία μεταξύ του εσωτερικού κόσμου και του εξωτερικού και άλλα συναφή, μπορεί να εισαγάγουν τον οργανισμό μας, σε κυτταρικό επίπεδο, σε μία τέτοια κατάσταση, που μοιάζει πολύ με "εμπόλεμη ζώνη" αντίστοιχα στην ανθρώπινη κοινωνία. Πραγματικά, όπως έδειξε πειραματικά το πρωτοπόρο στις εναλλακτικές έρευνες Institute of Heart Math οι αρνητικές, ή οι θετικές σκέψεις, κατέστρεφαν ή θεράπευαν αντίστοιχα το ανθρώπινο DNA που βρισκόταν σ’ έναν εργαστηριακό σωλήνα.
Διαφορετικές έρευνες που έγιναν στα πανεπιστήμια του Stanford, του Harvard και της Νέας Υόρκης δείχνουν ότι τα δεδομένα που έχουν καταγραφεί στην κυτταρική μνήμη μπορεί να είναι το χαμένο και πιό ουσιώδες κομμάτι που μας λείπει στους τομείς της υγείας και της θεραπείας. Επίσης, μία σχετική έρευνα του Southwestern University Medical School συμπεραίνει πως η μεγαλύτερή μας ελπίδα για τη θεραπεία ανίατων ασθενειών στο μέλλον, βρίσκεται στο να βρεθεί ο τρόπος θεραπείας της κυτταρικής μνήμης που φαίνεται να είναι ο μηχανισμός εκείνος που ελέγχει την υγεία και την ασθένεια στον άνθρωπο.
Σήμερα υπάρχει δυνατότητα, μέσω των μεθόδων της παλμικής ηλεκτρομαγνητικής θεραπείας και του βιοσυντονισμού, να διορθώσουμε τη διαταραγμένη μνήμη σε κυτταρικό επίπεδο, έχοντας τη δυνατότητα να επανεισάγουμε τις απαραίτητες πληροφορίες που έχουν απωλεσθεί και να αποκαταστήσουμε τα κομμάτια εκείνα της μνήμης που έχουν αλλιωθεί, με στόχο την αποκατάσταση της υγείας σε πρωτογενές επίπεδο.


Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την προμήθεια και την χρήση των συσκευών βιοσυντονισμού, καθώς και ότι αφορά τον βιοσυντονισμό γενικότερα,
μπορείτε να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας:
στο τηλέφωνο: (+30) 6932 256 284 & στο e-mail: viosyn.gr@gmail.com
ΣΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ
  • Title : ΣΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ
  • Posted by :
  • Date : 12:20 μ.μ.
  • Labels :
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top