Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΑ!




Σύμφωνα με τις αρχαίες πνευματικές δοξασίες και τις νεώτερες φυσικές επιστήμες, ο άνθρωπος, ή το κύτταρό του είναι ένα απειροστό κομμάτι του σύμπαντος και ταυτόχρονα το σύμπαν ολόκληρο!




Αυτό φαίνεται σήμερα να επιβεβαιώνεται μέσα από έρευνες που έγιναν στις Ηνωμένες Πολιτείες για την έρευνα της λειτουργίας του εγκεφάλου, όπου βρέθηκε μεγάλη ομοιότητα μεταξύ του εγκεφάλου και του σύμπαντος. Συγκεκριμένα βρέθηκε πολύ μεγάλη ομοιότητα μεταξύ του νευρωνικού δικτύου ενός κυττάρου του εγκεφάλου και της σκοτεινής ύλης στο σύμπαν!

Δείτε στις δύο παρακάτω εικόνες πώς απεικονίζονται χαρακτηριστικά αυτές οι ομοιότητες. Η επάνω εικόνα δείχνει το νευρωνικό δίκτυο ενός κυττάρου του εγκεφάλου και η κάτω εικόνα δείχνει την κατανομή της σκοτεινής ύλης στο σύμπαν, όπως έχει προσομοιωθεί από την Millennium Simulation.




Σε μία μελέτη που διεξήχθη από τον Dmitri Krioukov του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια και μια ομάδα ερευνητών και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Nature φαίνονται οι εντυπωσιακές ομοιότητες μεταξύ των νευρωνικών δικτύων του εγκεφάλου με τις δικτυακές συνδέσεις μεταξύ των γαλαξιών. Εξ' άλλου, ο Seyed Hadi Anjamrooz του Πανεπιστημίου Ιατρικών Επιστημών Kerman  και άλλοι Ιρανοί επιστήμονες δημοσίευσαν ένα άρθρο στο International Journal των Φυσικών Επιστημών για τις ομοιότητες μεταξύ των κυττάρων και του σύμπαντος. Σε αυτήν εξηγούν ότι μια μαύρη τρύπα μοιάζει με τον πυρήνα του κυττάρου και ότι όλα γενικά όσα υπάρχουν στο μακροσύμπαν αντικατοπτρίζονται σε ένα βιολογικό κύτταρο ως ένα μακροσύμπαν. Με απλά λόγια, το σύμπαν μπορεί να απεικονιστεί ως ένα κύτταρο. Επίσης, σε έρευνα που έγινε από φυσικούς του University of California San Diego βρέθηκε ότι το διαδίκτυο, ο ανθρώπινος εγκέφαλος και το σύμπαν μοιάζουν να εξελίσσονται με παρόμοιες διαδικασίες, υπακούοντας σε κοινούς νόμους. Έτσι όλα συγκλίνουν στην αρχαία γνώση ότι τα πάντα στο σύμπαν είναι όμοια και ευθέως ανάλογα, ή όπως χαρακτηριστικά ελέγετο: "Ότι επάνω, το ίδιο και κάτω"!


ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΑ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΑ! Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top