Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΓΧΟΣ-ΣΤΡΕΣ: Η ΠΡΩΤΗ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ!




Το 2004 το University Medical Center που εδρεύει στο Ντάλας του Τέξας δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας έρευνας, στην οποία διαπίστωνε ότι οι περισσότερες θεραπείες που εφαρμόζονται σήμερα δεν αποτελούν κάτι περισσότερο από έναν επίδεσμο που απλά καλύπτει την πληγή και αυτό συμβαίνει γιατί αυτές κατατείνουν κυρίως στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων μιάς ασθένειας και όχι της αιτίας που τη δημιουργεί.




Όλοι οι ειδικοί  οι ασχολούμενοι με την υγεία, έπειτα από πολυάριθμες έρευνες παγκοσμίως, συμφωνούν πλέον ότι η πρώτη αιτία που δημιουργεί τις ασθένειες είναι το άγχος και το συνοδό στρες και έχουν αποδείξει πως, αν ο ανθρώπινος οργανισμός παραμένει σε κατάσταση άγχους και στρες για πολύ καιρό, στο 95% των περιπτώσεων θα ακολουθήσει κάποια ασθένεια. Όταν βρισκόμαστε σε κατάσταση άγχους και στρες, όλα τα κύτταρα του σώματος βιώνουν, ως κοινωνία, μια κατάσταση πολέμου και γι' αυτό βρίσκονται σε επιφυλακή, παίρνοντας θέση άμυνας και τούτο συμβαίνει διότι, όταν ο οργανισμός αντιμετωπίζει κάποιον κίνδυνο, κινητοποιείται συνολικά για να μπορέσει να τον αντιμετωπίσει. Σε αυτήν την περίοδο του αυξημένου άγχους και στρες, βασικά οργανικά συστήματα, όπως το ανοσοποιητικό, το αναπαραγωγικό, το νευρικό κλπ., αναστέλλουν τη λειτουργία τους, εμποδίζοντας γενικώς την ανάπτυξή μας, μέχρι να αντιμετωπισθεί ο κίνδυνος. Όλοι μπορούμε να φαντασθούμε, λοιπόν, τη φθορά που συμβαίνει σε έναν οργανισμό που βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση για μεγάλη χρονική περίοδο.
Αν θελήσουμε, όμως, να δούμε πώς πραγματικά δημιουργείται το άγχος, θα διαπιστώσουμε ότι δεν είναι κάτι που οφείλεται στις εξωτερικές περιστάσεις αλλά στον τρόπο που εμείς έχουμε προγραμματιστεί να αντιδρούμε σε αυτές και απόδειξη γι' αυτό είναι το γεγονός, ότι δύο διαφορετικά άτομα αντιδρούν τελείως διαφορετικά σ' ένα παρόμοιο τραυματικό γεγονός. Η πραγματική αιτία του άγχους και του επακόλουθου στρες είναι η κυτταρική μνήμη, ή αλλιώς το υποσυνείδητο, όπου αποθηκεύονται όλες οι αρνητικές και θετικές μνήμες και πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, κυρίως πριν την ηλικία των έξι χρόνων όπου τα κύματα του εγκεφάλου βρίσκονται συνεχώς σε συχνότητες θήτα και δέλτα και συνεπώς όλες οι πληροφορίες καταγράφονται και αποθηκεύονται χωρίς φίλτρο. Γενικώς, από όλες τις αναμνήσεις, το 90% βρίσκεται στο ασυνείδητο ή υποσυνείδητο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι σχεδόν αδύνατον να τις θυμηθούμε. Αυτός είναι ο λόγος που τις περισσότερες φορές δεν μπορούμε να θεραπευθούμε με συνειδητές διαδικασίες, αλλά χρειάζεται να θεραπευθεί η κυτταρική μνήμη και όλες αυτές οι λανθασμένες και στρεβλές πεποιθήσεις που έχουν καταγραφεί στο υποσυνείδητο, δηλαδή στην ίδια την κυτταρική μνήμη (DNA). Ο Bruce Lipton υποστηρίζει ότι, οι αρνητικές αναμνήσεις που είναι αποθηκευμένες στην κυτταρική μνήμη καλύπτουν το συνειδητό και ασυνείδητο νου και καθοδηγούν το σώμα να αντιδράσει με το άγχος και διαδικασίες στρες για να αμυνθεί. Αυτός ο τύπος αντίδρασης (γνωστός ως αντίδραση "μάχης, ή φυγής") βρίσκεται καταγεγραμένος στον αρχέγονο εγκέφαλο, ως κοινός τύπος αντίδρασης σ' έναν επικείμενο κίνδυνο για όλα τα έμβια όντα και έχει μετατραπεί από μηχανισμός άμυνας που να εξασφαλίζει την επιβίωση από πραγματικούς κινδύνους, σε μηχανισμό καταστροφής για τον άνθρωπο, αφού αφορά κυρίως υποτιθέμενους και φανταστικούς κινδύνους. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα, εκτός των άλλων και σε μία μελέτη του γνωστού "Institute of HeartMath" πρωτοπόρου στις εναλλακτικές έρευνες, όπου διαπίστωσε κατά τη διεξαγωγή ενός πειράματος ότι οι αρνητικές, ή οι θετικές σκέψεις, κατέστρεφαν, ή θεράπευαν αντίστοιχα το ανθρώπινο DNA που βρισκόταν υπό μελέτη σ' έναν εργαστηριακό σωλήνα. Έτσι, είναι απόλυτα φανερό, ότι το άγχος και το στρες είναι η βασική αιτία γένεσης των ασθενειών και ο μεγαλύτερος παράγων φθοράς στον άνθρωπο.
Σήμερα, ένας πολύ αποτελεσματικός και προσιτός τρόπος απαλλαγής από το άγχος και το στρες είναι η ηλεκτρομαγνητική θεραπεία-βιοσυντονισμός, κυρίως με φορητές συσκευές, αφού ακόμη και το FDA στις ΗΠΑ έχει εγκρίνει κάτι ανάλογο, με δεδομένο ότι ο συγκεκριμένος τρόπος θεραπείας υποστηρίζεται, ως προς την αποτελεσματικότητα, με δεκάδες επιστημονικές μελέτες.


Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την προμήθεια και την χρήση των συσκευών βιοσυντονισμού, καθώς και ότι αφορά τον βιοσυντονισμό γενικότερα,
μπορείτε να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας:
στο τηλέφωνο: (+30) 6932 256 284 & στο e-mail: viosyn.gr@gmail.com



ΑΓΧΟΣ-ΣΤΡΕΣ: Η ΠΡΩΤΗ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΑΓΧΟΣ-ΣΤΡΕΣ: Η ΠΡΩΤΗ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ! Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top