Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ




Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι αναμνήσεις, βιώματα, πεποιθήσεις κλπ. που καταγράφονται στο υποσυνείδητο και ειδικά αυτά που έχουν αρνητικό χαρακτήρα, επηρεάζουν βαθύτατα τη συνείδησή μας και όλη την ύπαρξή μας, γιατί εγγράφονται ως κυτταρική μνήμη (στο DNA) και αποτελούν ουσιαστικά τη βάση και την απαρχή του συντριπτικά μεγαλύτερου μέρους των ασθενειών. Έχει αποδειχθεί, επίσης, ότι το DNA είναι ένας βιοϋπολογιστής που ανταλλάσει πληροφορίες κυματικής (ηλεκτρομαγνητικής) φύσης με το περιβάλλον του και έτσι μπορεί να δεχθεί και να επηρεασθεί από ηλεκτρομαγνητικά κύματα, όπως είναι ο ήχος, ή τα παλμικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Ευτυχώς σήμερα υπάρχουν εργαλεία που μπορούν να μας βοηθήσουν αποτελεσματικά στα πλαίσια της αυτοθεραπείας, μέσω φορητών συσκευών ηλεκτρομαγνητικής επίδρασης (βιοσυντονισμού) και με την εφαρμογή κατάλληλων προγραμμάτων, για την απαλλαγή μας από αυτές τις αρνητικές εγγραφές που έχουν αλλοιώσει τη μνήμη του DNA και βαρύνουν τον συνειδητό και ασυνείδητο νου, έχοντας σαν τελικό αποτέλεσμα τη δημιουργία των διαταραχών υγείας. Συνδυαστικά με την χρήση αυτών των συσκευών και με δεδομένο ότι το DNA μπορεί να δέχεται πληροφορίες-κύματα, αλλά και να "ακούει", επηρεαζόμενο έτσι θετικά, μπορούμε να εφαρμόζουμε παράλληλα και ακουστικά προγράμματα με το κατάλληλο περιεχόμενο.

 

Δείτε παρακάτω μερικά:






















Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την προμήθεια και την χρήση των συσκευών βιοσυντονισμού, καθώς και ότι αφορά τον βιοσυντονισμό γενικότερα,
μπορείτε να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας:
στο τηλέφωνο: (+30) 6932 256 284 & στο e-mail: viosyn.gr@gmail.com


ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top