Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

ΑΠΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑΣ




Οι σκέψεις κρύβουν πολύ μεγάλη δύναμη, αφού μπορούν να επηρρεάσουν δραστικά την πραγματικότητα σε όλα τα επίπεδα. Για αυτόν το λόγο οι θετικές λεκτικές δηλώσεις, δηλαδή οι προθέσεις μπορούν να αποδειχθούν άκρως θεραπευτικές και ωφέλιμες για την επαναφορά, ή τη διατήρησή μας σε κατάσταση υγείας, ευημερίας και ευτυχίας.




Ακόμη και αν δεν νιώθετε πλήρως αυτό που δηλώνετε, ή δεν πιστεύετε αυτό που λέτε είναι αλήθεια ότι όσο πιο πολύ το λέτε και το αφήνετε να υπάρχει έστω και σαν ιδέα στη ζωή σας, τόσο πιο πολύ θα το βλέπετε να πραγματώνεται και να σας επαναφέρει ή να σας διατηρεί σε κατάσταση υγείας και ευτυχίας. 'Ετσι, το μόνο που έχετε ανάγκη, τουλάχιστον στην αρχή, είναι η υπομονή και η επιμονή. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι η πίστη είναι υπεύθυνη για τουλάχιστον το 90% του θεραπευτικού αποτελέσματος, επομένως ακόμα και αν δεν πιστεύετε αρχικά αυτό που δηλώνετε, η επιμονή σας στο τέλος θα σας το ξεπληρώσει.

Παρακάτω ακολουθούν μερικές θετικές δηλώσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επανέλθετε ή να διατηρείστε στον δρόμο της υγείας και της ευτυχίας:

1. Σήμερα θα αφήσω πίσω μου όλα αυτά που δεν μου χρειάζονται και θα επιλέξω να θεραπεύσω το σώμα και τη ψυχή μου με την αγάπη προς τον εαυτό μου.

Αυτή η δήλωση είναι καλό να χρησιμοποιείται όταν αντιμετωπίζετε κακίες, οργή, απογοήτευση και ενοχή. Χρησιμοποιήστε το ακόμη όταν γίνεστε σκληροί με τον εαυτό σας ή όταν σας έρχονται παλιά συναισθήματα και ανησυχίες του παρελθόντος.

2. Αγαπιέμαι αιωνίως από αυτό το Σύμπαν και τα πάντα δουλεύουν για εμένα.

Αυτή η δληλωση είναι καλή για την περίπτωση που θέλουμε να ενισχύσουμε την αγάπη προς τον εαυτό μας, για να γιατρέψουμε τα πληγωμένα μας συναισθήματα και για να επαναφέρουμε την πίστη μας όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα τα  θέλαμε.

3. Νιώθω αφθονία παντού τριγύρω μου και μέσα μου. Είμαι ένας ισχυρός συν-Δημιουργός αυτού του Σύμπαντος και έχω εμπιστοσύνη ότι όλες οι ανάγκες μου θα ικανοποιηθούν.

Αυτή η δήλωση είναι καλή για να έλξουμε αγαθά στη ζωή μας, ή άλλες τυχερές καταστάσεις και για να επανέλθουμε σε κατάσταση ευημερίας, όταν νιώθουμε ανασφαλείς και αποσυνδεμένοι από το Σύμπαν.

4. Είμαι δυνατός, πατάω στα πόδια μου γερά και συνδέομαι με το είναι μου. Συνδέομαι με το σώμα μου και με την Ολότητα και εκπέμπω παντού θετική ενέργεια.

Αυτή η δήλωση είναι καλή για σωματικές ασθένειες και για επανασύνδεση με το υλικό μας σώμα.

5. Είμαι εναρμονισμένος με την απόλυτη αλήθεια και επικοινωνώ με όλες τις ανάγκες μου, τα θέλω μου και τις επιθυμίες μου, με αγάπη, κατανόηση και συμπόνια.

Καλή δήλωση για όταν θέλουμε να διαπραγματευτούμε, πρέπει να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας ή να πούμε σε κάποιον πώς πραγματικά αισθανόμαστε.

6. Είμαι ανοιχτός στην πληρότητα των δυνάμεών μου και των ικανοτήτων μου και ξέρω ότι είμαι τέλεια επαρκής έτσι όπως είμαι.

Καλή δήλωση για να εδραιώσουμε την αυτοεκτίμηση, για να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας και για να βρούμε πάλι τη δύναμή μας.

7. Έχω μία πεντακάθαρη εικόνα για το πού θέλω να πάω και ξέρω ότι βαδίζω το μονοπάτι του ανώτερου σκοπού μου.

Καλή δήλωση για να βρούμε το νόημα στη ζωή μας και τον σκοπό μας, να επανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας στο ταξίδι της ψυχής μας και να βρούμε τη διαύγεια και τη γαλήνη.

8. Είμαι ευγνώμων για αυτήν την ημέρα που ζω και για όλη τη ζωή μου. Είμαι ευγνώμων για το σώμα μου, είμαι ευγνώμων για το μυαλό μου, είμαι ευγνώμων για την ψυχή μου. Κάθε ημέρα παρατηρώ και αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για την αφθονία που υπάρχει γύρω μου.

Καλή δήλωση για επαναφορά της πίστης και της ελπίδας, για έλξη της αφθονίας και εναρμόνιση με την ενέργεια του Σύμπαντος. Επίσης καλή για την ενίσχυση της χαράς και της ευτυχίας.

9. Είμαι δυνατός και ασχέτως των δυσκολιών που έρχονται στον δρόμο μου, έχω τη δύναμη, τη συμπόνια και τα εργαλεία για να ξεπεράσω τις δυσκολίες με ευκολία.

Καλή δήλωση για τις δύσκολες προκλήσεις της ζωής και βοηθητικό στην επαναφορά της εσωτερικής δύναμης, της αυτοπεποίθησης και της χαράς.

10. Αγαπάω τον εαυτό μου, τιμάω τον εαυτό μου, σέβομαι τα όριά μου και έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Ξέρω ότι είμαι ο καλύτερός μου φίλος και ο μεγαλύτερός μου σύμμαχος. Θέλω και μπορώ να κάνω τα πάντα.

Καλή δήλωση για τη συνολική θεραπεία, την αγάπη για τον εαυτό, το χτίσιμο της αυτοπεποίθησης και για να βρούμε τη δύναμη και τη συμπόνια που χρειαζόμαστε στις δύσκολες στιγμές.



ΑΠΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΑΠΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top