Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ!




Όπως κάνουμε το λάθος να θεωρούμε τον εαυτό μας κάτι το ξεχωριστό από τον κόσμο, έτσι κάνουμε και το λάθος να θεωρούμε το σώμα μας κάτι το ξεχωριστό από το νου μας. 




Αν θελήσουμε να δούμε τι είναι στην πραγματικότητα το σώμα μας, θα εκπλαγούμε όταν κατανοήσουμε ότι στην ουσία είναι μια απίστευτα μεγάλη κοινωνία κυττάρων που συνεχώς αλλάζουν κάθε δευτερόλεπτο της ζωής μας. Συγκεκριμένα το σώμα μας είναι ένα ζωντανό σύνολο περίπου 60 τρισεκατομμυρίων κυττάρων και κάθε δευτερόλεπτο, πέντε εκατομμύρια από τα κύτταρά μας αυτά πεθαίνουν και πέντε άλλα εκατομμύρια ξαναγεννιούνται, ενώ ταυτόχρονα επιτελούν 200 εκατομμύρια χημικές διεργασίες καθημερινά. Είμαστε, δηλαδή, σε μια συνεχή εσωτερική κατάσταση κίνησης και αλλαγής και αυτή η συνεχής αναπαραγωγή των κυττάρων μας είναι στην ουσία αυτή που διατηρεί το σώμα μας σε αρμονία και μας κρατάει υγιείς, ενώ όταν τα κύτταρά μας αρχίζουν να αναπαράγονται εσφαλμένα, τότε εμφανίζονται οι διάφορες διαταραχές υγείας και οι ασθένειες.
Το πιο θαυμαστό και ουσιαστικό, όμως, είναι ότι όλο αυτό το τεράστιο σύνολο κυττάρων φαίνεται να εμπεριέχεται, ή για να το πούμε καλύτερα, παίρνει μορφή, μέσω των διαδικασιών αντιληπτικότητάς μας, από ένα ενιαίο ενεργειακό πεδίο, του οποίου άλλωστε αποτελεί στην πραγματικότητα και την υλική του έκφραση. Όπως και να έχει, το ενεργειακό πεδίο και το φυσικό σώμα βρίσκονται σε μια απόλυτη αλληλεπίδραση και επικοινωνία, ως οι δύο εκφάνσεις του ιδίου πράγματος στην ουσία και γι' αυτό οι αρχαίοι Έλληνες πολύ σωστά πίστευαν πως όταν ο νους, που αντιπροσωπεύει το ενεργειακό πεδίο, διαταράσσεται, τότε επέρχεται δυσαρμονία και στο σώμα, η οποία και τελικώς γίνεται αντιληπτή ως ασθένεια. Επίσης νεώτερες επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι το νοητικό-ενεργειακό πεδίο είναι αυτό που επενεργεί στα κύτταρα και μάλιστα στο ίδιο το DNA τους, έτσι ώστε να μεταφέρονται λανθασμένες πληροφορίες στα κύτταρα που παράγονται από αυτά και κατ' αυτόν τον τρόπο από τις σειρές αυτές των κυττάρων με τις λανθασμένες κωδικές πληροφορίες προκύπτουν οι ασθένειες. Φυσικά, κατά τον ίδιο τρόπο, με την επανεισαγωγή των σωστών πληροφοριών από το νοητικό-ενεργειακό πεδίο και πάλι στον κώδικα των κυττάρων, οι ασθένειες μπορούν και να θεραπευτούν.
Ο πολύ γνωστός γιατρός και συγγραφέας Ντήπακ Τσόπρα στο βιβλίο του "Κβαντική θεραπεία νου και σώματος" διατυπώνει την θεωρία ότι τα ψυχικά τραύματα, όπως και τα αρνητικά συναισθήματα, πολύ συχνά αποθηκεύονται ως «φασματικές αναμνήσεις» στα κύτταρά μας και υποστήριξε την άποψη ότι αυτές οι κυτταρικές μνήμες δρουν αθέατα για μεγάλες χρονικές περιόδους και μπορούν να προκαλέσουν διάφορες ασθένειες πολλά χρόνια μετά την αποθήκευσή τους. Έτσι γίνεται εύκολα αντιληπτό, ότι οι σκέψεις μας και η ψυχοσυναισθηματική μας κατάσταση παίζουν βασικό ρόλο για την διατήρηση της υγείας μας. Και κατ' ανάλογο τρόπο η ουσιαστική θεραπεία μας εκπορεύεται και πάλι από το νου, που είναι αυτός που ουσιαστικά γεννάει τις αρρώστιες.
Με τον κυρίαρχο νου μας έχουμε την δυνατότητα να αναστρέψουμε κάθε είδους δυσαρμονία και ασθένεια που αναπτύσσεται πρώτα στην ενεργειακή μας υπόσταση και μετά εκδηλώνεται στο σώμα μας και εκεί πρέπει να βασίζεται το μεγαλύτερο μέρος της προσπάθειάς μας. Παράλληλα ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στην κατεύθυνση της αυτοθεραπείας μας είναι και ο βιοσυντονισμός, που μπορεί και επενεργεί με ανάλογο τρόπο, αφ' ενός αποκαθιστώντας τις ανισορροπίες του ενεργειακού μας πεδίου και αφ' ετέρου επανεισάγοντας πληροφορίες στα κύτταρά μας, που έχουν απωλέσει την ορθή κυτταρική τους μνήμη, έτσι ώστε αυτά να αναπαράγουν υγιή νέα κύτταρα, με αποτέλεσμα ο οργανισμός μας να οδηγείται με πιο ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο στον δρόμο της αυτοθεραπείας του.


Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την προμήθεια και την χρήση των συσκευών βιοσυντονισμού, καθώς και ότι αφορά τον βιοσυντονισμό γενικότερα,
μπορείτε να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας:
στο τηλέφωνο: (+30) 6932 256 284 & στο e-mail: viosyn.gr@gmail.com
 

Ο ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ! Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top