Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

ΟΙ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ!
Όπως έχει αποδείξει η κβαντική φυσική, ότι υπάρχει σε αυτό το κόσμο είναι προβολή του μυαλού μας, γιατί εμείς είμαστε οι δημιουργοί και όχι οι παρατηρητές αυτού του κόσμου, όπως εσφαλμένα νομίζουμε. Έτσι, ότι αντιλαμβανόμαστε ως πραγματικότητα βασίζεται στις δικές μας σκέψεις, ερμηνείες, δοξασίες και πεποιθήσεις και δεν αντιπροσωπεύει κάτι αληθινό. Κατά, προφανώς, αντίστοιχο τρόπο και ότι αφορά την υλική μας υπόσταση, δηλαδή το σώμα μας, γεννιέται στο μυαλό μας και τελικώς εκφράζεται στο σώμα μας σαν φυσιολογική λειτουργία, δυσλειτουργία, ή και οποιαδήποτε διαταραχή υγείας και ασθένεια.

Οι διαταραχές της υγείας ξεκινούν από μια ψυχική διαταραχή, ή νοητική ανισορροπία, μεταφράζονται σε ενεργειακή διαταραχή και εκδηλώνονται στο τέλος σαν οργανική διαταραχή, ή όπως λέμε ασθένεια (α-σθένος=έλλειψη δύναμης-ενέργειας). Είναι επαρκώς αιτιολογημένο και κλινικά αποδεδειγμένο, ότι τα νοσήματα είναι το αποτέλεσμα ψυχικών διαταραχών, ψυχοσυγκρούσεων και αρνητικών σκέψεων, ενώ αντίθετα έχει αποδειχθεί ότι ο θετικός ψυχισμός και η εσωτερική δύναμη έχουν τεράστιες δυνατότητες για την αποκατάσταση του νοσούντος σώματος και τη σχεδόν θαυματουργή ίασή του.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω, ότι οι σωματικές εκδηλώσεις και τα συμπτώματα από έναν ανθρώπινο οργανισμό που νοσεί είναι σήματα κινδύνου και η κραυγή αγωνίας, που βγάζει το σώμα μας για να μας δείξει ότι κάτι δεν πάει καλά με την ύπαρξή μας και πρέπει να στραφούμε μέσα μας για να αποκαταστήσουμε την εσωτερική και βαθύτερη (νοητική-ενεργειακή) ανισορροπία μας. Επίσης γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο λάθος κάνουμε με το να καταστέλουμε αυτά τα σήματα κινδύνου, τα συμπτώματα των νοσημάτων δηλαδή, ή να παρεμβαίνουμε με διάφορες "θεραπευτικές" μεθόδους στις οργανικές επιπτώσεις των διαταραχών και όχι στις πρωτογενείς αιτίες τους, που είναι ψυχοσυναισθηματικής και άρα ενεργειακής φύσης, αφήνοντας ουσιαστικά το πρωταρχικό πρόβλημα να εξελίσσεται και να συνεχίζει το καταστροφικό του έργο.

Οδηγός μας, όσον αφορά την υγεία μας, πρέπει να είναι η συνειδητή επιλογή μας να μην αφηνόμαστε έρμαιο στα χέρια καθιερωμένων ή μη θεραπευτών, που συνηθίζουν να επικεντρώνονται στα συμπτώματα και στις οργανικές βλάβες, δηλαδή τις τελικές επιπτώσεις των διαταραχών υγείας, αλλά να αναζητούμε με επίγνωση την εσωτερική μας ισορροπία, όπου βρίσκονται και τα πραγματικά αίτια των προβλημάτων υγείας μας, φροντίζοντας παράλληλα για τη συνειδητή διατήρησή της, κυρίως με το να κρατάμε το πνεύμα μας σε θετική κατεύθυνση και μακριά από αρνητικά συναισθήματα.


ΟΙ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΟΙ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ! Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top