Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Ο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΑΣ!



"Ο νέος Μεσαίωνας μπορεί να έρθει πάνω στα λαμπερά φτερά της επιστήμης" είχε προφητέψει πολύ διορατικά ο Ουίνστον Τσόρτσιλ πολλά χρόνια πριν. Αυτό γίνεται πραγματικότητα σήμερα, καθώς ο καταστροφέας μας είναι ήδη εδώ, από αρκετό καιρό πριν, έχοντας ενδυθεί το μανδύα της επιστημονικής και τεχνολογικής προόδου που κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη και καλύτερη!






 

Το σύμπαν, εμείς, ο κόσμος μας ολόκληρος, όπως έχει αποδειχθεί σήμερα από τις νεώτερες φυσικές επιστήμες, στην ουσία δεν είναι τίποτα άλλο παρά δονούμενη ενέργεια, ένας άπειρος ωκεανός ταλαντώσεων, ή αλλιώς κυμάτων ενέργειας, δηλαδή παλλόμενων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, που ένα μέρος του γίνεται αντιληπτό από εμάς σαν αισθητός υλικός κόσμος. Η ίδια η ουσιαστική φύση μας είναι ενεργειακή και αυτό μας προσδιορίζει και μας επηρεάζει ανάλογα σε βαθύτερο και πρωτογενές επίπεδο. Έτσι μπορούμε να αντιληφθούμε ότι είναι μείζονος σημασίας το γεγονός ότι πλέουμε κυριολεκτικά μέσα σε μια απέραντη θάλασσα παλλόμενων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων που είναι γνωστή σαν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Η πιο κοινή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στη φύση είναι το φως και η κοσμική ακτινοβολία. Το ορατό φως και οι υπέρυθρες ακτίνες εκτείνονται στο ηλεκτρομαγνητικό φάσμα μεταξύ 10-300 GHz. Η περιοχή του φάσματος πάνω από τα 300 GHz, που περιλαμβάνει την υπεριώδη και τη κοσμική ακτινοβολία, καθώς και τις ραδιενεργές ακτίνες χ και γ είναι, ως επί το πλείστον, η λεγόμενη ιονίζουσα (υψηλής ενέργειας) ακτινοβολία, η οποία έχει μελετηθεί αρκετά, σχετικά με τη βλαπτική επίδρασή της πάνω στους ζωντανούς οργανισμούς, σε σημείο μάλιστα, που η επιστήμη να έχει επικεντρωθεί σχεδόν εξ' ολοκλήρου επάνω της, όσον αφορά τους κινδύνους από την υπάρχουσα ακτινοβολία στο περιβάλλον του ανθρώπου. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τα τεχνητά παλλόμενα ηλεκτρομαγνητικά πεδία μέχρι τη περιοχή του φάσματος όπου εκτείνεται το ορατό φως, η φερόμενη, δηλαδή, ως μη ιονίζουσα (χαμηλής ενέργειας) ακτινοβολία, που έκανε την εμφάνισή της μόλις τις τελευταίες δεκαετίες εξαιτίας της ραγδαίας εξέλιξης του ανθρώπινου τεχνολογικού πολιτισμού και φαίνεται πως αποτελεί τον υπ' αριθμόν ένα κίνδυνο του ανθρώπου, γεγονός που σχεδόν καθολικά αγνοείται, πιθανόν και σκοπίμως πολλές φορές, μέχρι σημείου που  να υποθάλπτεται η απόκρυψή του, λόγω των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων που υποκρύπτονται.

Πάμπολλες επιστημονικές έρευνες, που έχουν γίνει, αναφέρονται στη στενή σχέση των πολύ χαμηλής συχνότητας ηλεκτρομαγνητικών πεδίων με νεοπλασματικές ασθένειες, όπως η λευχαιμία, το λέμφωμα, ο καρκίνος του εγκεφάλου κλπ. Επίσης υπάρχουν διάφοροι ερευνητές που υποστηρίζουν ότι η μη ιονίζουσα ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία  αποτελεί τον κύριο αιτιολογικό παράγοντα για ιδιαίτερα σοβαρά οργανικά νοσήματα, όπως είναι τα νευροεκφυλιστικά και ιδιαίτερα η σκλήρυνση κατά πλάκας και η νόσος Αλτζχάιμερ, αλλά και για σοβαρά ψυχικά νοσήματα, όπως είναι οι ψυχώσεις. Οι μηχανισμοί και τα αίτια αυτών των νοσημάτων, κατά τη κλασική επιστημονική θεώρηση, βρίσκονται σε παθολογίες που αναπτύσσονται σε οργανικό επίπεδο, αλλά Ρώσοι ειδικοί επιστήμονες, βασιζόμενοι σε επιστημονικές εργασίες που έχουν ολιστική προσέγγιση, δείχνουν μετά βεβαιότητας, ότι αυτά οφείλονται στη βλαπτική επίδραση κυρίως της μη ιονίζουσας ακτινοβολίας σε αυτή καθ' εαυτή την ενεργειακή φύση των κυττάρων και του οργανισμού. Έτσι ειδικότερα, από τα έως τώρα επιστημονικά δεδομένα, προκύπτει ότι οι βιολογικές επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής μόλυνσης, κυρίως αυτής των χαμηλών συχνοτήτων, στον ανθρώπινο οργανισμό αφορούν μια σειρά σοβαρών προβλημάτων υγείας. Τέτοια είναι διάφοροι τύποι καρκίνου, διαταραχές του κεντρικού νευρικού συστήματος, του ψυχισμού και της ανθρώπινης συμπεριφοράς, καρδιοπάθειες, υπέρταση, διαταραχές του ανοσοποιητικού συστήματος, αύξηση του κινδύνου αποβολής των εγκύων γυναικών, υπογονιμότητα, τερατογένεση, διαταραχές της επίφυσης με άμεσο επακόλουθο τη μείωση της έκκρισης της μελατονίνης και συνεπώς αϋπνίες κ.α. Επίσης βάσιμα θεωρείται ότι στην ηλεκρομαγνητική αυτή μόλυνση μπορεί να οφείλεται μια σειρά συμπτωμάτων, όπως η χρόνια κόπωση, η ευερεθιστότητα, η ανησυχία και η υπερκινητικότητα, οι διαταραχές του ύπνου, η συναισθηματική αστάθεια, διάφορα φαινόμενα άγχους και στρες, τα προβλήματα μνήμης, τα καταθληπτικά φαινόμενα κ.α.

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι οι σχετικές επιδημιολογικές μελέτες μας παρέχουν σοβαρές ενδείξεις και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την επικινδυνότητα της μη ιονίζουσας ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Πόσο κοινή, όμως, είναι η ακτινοβολία αυτή στο περιβάλλον μας και από πού προέρχεται; Ας το προσδιορίσουμε: Πρώτο και καλύτερο, πανταχού παρόν στα σπίτια και στις πόλεις μας, το ηλεκτρικό δίκτυο και οι παρελκόμενες εγκαταστάσεις, συσκευές, εξαρτήματα κλπ. παράγουν ένα παλλόμενο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο σε συχνότητα 50Hz. Οι διάφορες προηγμένες ηλεκτρονικές συσκευές που έχουν κατακλύσει τη καθημερινότητά μας τη σημερινή εποχή, καθώς και οι σχετικές εγκαταστάσεις εκπομπής, έχουν επίσης ένα μεγάλο μερίδιο συμμετοχής στα παραγόμενα ηλεκρομαγνητικά πεδία που μας περιβάλλουν. Τέτοιες είναι οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τα ραδιόφωνα και οι τηλεοράσεις με τα αντίστοιχα κέντρα εκπομπής ραδιοσυχνοτήτων, οι συσκευές και οι μηχανισμοί ασύρματης επικοινωνίας, οι συσκευές μικροκυμάτων, τα τηλεχειριστήρια, τα κινητά τηλέφωνα με τις αντίστοιχες κεραίες κινητής τηλεφωνίας κλπ. Οι συχνότητες των παλλόμενων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων που παράγονται από όλες αυτές τις πηγές ακτινοβολίας, κυμαίνονται από μερικές δεκάδες Hz έως περίπου τη περιοχή συχνοτήτων του οπτικού φάσματος. Συγκεκριμένα, αναφέρουμε ενδεικτικά: Οι ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν σε συχνότητες από μερικές δεκάδες KHz έως μερικά GHz (UHF 3Ghz - 300Mhz, VHF 300Mhz - 30Mhz, βραχέα 30Mhz, μεσαία lMhz, μακρά 100 Khz), ενώ οι σταθμοί κινητής τηλεφωνίας στα 900MHz.

Πραγματικά πρέπει να γίνει σε όλους μας κατανοητό ότι καλυμπάμε κυριολεκτικά μέσα σε μια τοξική θάλασσα ακτινοβολίας που μέχρι πρότινος δεν είχαμε απολύτως κανέναν τρόπο να προφυλαχθούμε. Ευτυχώς όμως τα τελευταία χρόνια στην Ρωσία έχει αναπτυχθεί και διατίθεται το κατάλληλο φίλτρο (που έχει το μέγεθος μιας κοινής κάρτας!) για την απόλυτη προστασία μας από την ακτινοβολία και επιπροσθέτως το κατάλληλο πρόγραμμα που μπορεί να εφαρμοσθεί με μια φορητή συσκευή βιοσυντονισμού και να ανατάξει τον οργανισμό μας από την όποια βλάβη έχουμε μέχρι τώρα υποστεί από την έκθεσή μας σε κάθε είδους ακτινοβολίες. Το κόστος τους είναι σχετικά μικρό και το ώφελός τους τεράστιο για την υγεία μας! Εάν θέλετε να τα προμηθευτείτε και να τα αξιοποιήσετε, πράγμα που σας το συνιστούμε ένθερμα, μπορούμε να σας ενημερώσουμε σχετικά .



Δείτε και το παρακάτω σχετικό βίντεο:




Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την προμήθεια και την χρήση των συσκευών βιοσυντονισμού, καθώς και ότι αφορά τον βιοσυντονισμό γενικότερα,
μπορείτε να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας:
στο τηλέφωνο: (+30) 6932 256 284 & στο e-mail: viosyn.gr@gmail.com
 


Ο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΑΣ!
  • Title : Ο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΑΣ!
  • Posted by :
  • Date : 2:43 μ.μ.
  • Labels :
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΑΣ! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Top