Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ!

Όλα στην ουσία είναι ταλαντώσεις... Εμείς, η Γη, το Σύμπαν ολόκληρο... Όταν είμαστε συντονισμένοι με τον ρυθμό που πάλλεται ο Κόσμος που μας περιβάλλει και μας εμπεριέχει βρισκόμαστε σε αρμονία και ισορροπία με τη βαθύτερη ύπαρξή μας και την απόλυτη ουσία μας και τότε σε υλικό επίπεδο έχουμε υγεία, καλή ζωή και γενικώς ευτυχούμε. Στην αντίθετη περίπτωση της δυσαρμονίας με την Ολότητα, δυστυχούμε και οδηγούμαστε προς την φθορά και την απώλεια...
Η Γη, όπως και εμείς, είναι ένας οργανισμός, που σε υλικό επίπεδο λειτουργεί κυρίως μέσω ηλεκτροχημικών αντιδράσεων και στο απώτερο επίπεδο, το ενεργειακό, μέσω παλόμενων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, με την σχέση μεταξύ των δύο αμφίδρομη και αλληλοξαρτώμενη. Με αυτή την έννοια ο πλανήτης μας συμπεριφέρεται σαν ένα τεράστιο ηλεκτρικό-ηλεκτρονικό κύκλωμα, που μέσω των ηλεκτρομαγνητικών ταλαντώσεων που παράγονται σε αυτό, μεταφέρονται συνεχώς «μηνύματα» σε όλα τα σημεία του πλανήτη. Έτσι η γη, σαν ζωντανός οργανισμός και όντας στην ουσία μία βιοενεργειακή οντότητα, έχει ένα βασικό ρυθμό, κάτι σαν καρδιακό παλμό, που μοιάζει με τον ρυθμό του εγκεφάλου μας στις καλύτερές μας στιγμές νοητικά..!
Η ενεργειακή αυτή συχνότητα του οργανισμού της γης, που μπορεί να παρομοιασθεί με τον παλμό της καρδιάς του δικού μας οργανισμού, αποκαλείται συντονισμός Schumann (Schumann Resonance) και είναι 7,83 κύκλοι ανά δευτερόλεπτο. Προφανώς σημαίνει πολλά, ότι αυτή η συχνότητα είναι η ίδια συχνότητα με τον ήχο ΟΜ με τον οποίο συνηθίζουν οι Ινδοί πνευματικοί δάσκαλοι να επενδύουν τις διαδικασίες μετάβασης σε καταστάσεις απώτερης εσωτερικής αρμονίας και ανώτερης πνευματικότητας. Το πιο εντυπωσιακό, όμως, είναι  ότι αυτή η συχνότητα αποτελεί τη βασική συχνότητα των κυμάτων Θήτα, που ανευρίσκονται ηλεκτροεγεφαλογραφικά, στις καλύτερες και πιό ισορροπημένες από άποψη εναρμονισμού μας με το ευρύτερο "όλον" καταστάσεις, όπως στον βαθύ διαλογισμό και τον αυτοϋπνωτισμό. Τα κύματα Θήτα εμφανίζονται χαρακτηριστικά κυρίως κατά την διάρκεια του ύπνου, όπως και σε καταστάσεις σαν του υπερβατικού διαλογισμού, όπου είμαστε ολοκληρωτικά βυθισμένοι μέσα μας και προσεγγίζουμε την βαθύτερη ουσία μας, εγκαταλείποντας τα συνηθισμένα μονοπάτια της σκέψης μας. Τα κύματα αυτά είναι γνωστό ότι επαναφέρουν την ισορροπία μεταξύ του παρασυμπαθητικού και του συμπαθητικού νευρικού συστήματος, που είναι και τα δυό τμήματα του αυτόνομου νευρικού συστήματος, του συστήματος δηλαδή που αποτελεί και την "ραχοκοκκαλιά" του αρχέγονου εαυτού μας και γενικώς συμβάλλουν αποφασιστικά στην πνευματική και σωματική ισορροπία, καθώς και στην αναζωογόνησή μας, αποτρέποντας διαταραχές όπως άγχος, στρες, κατάθλιψη, αϋπνία, ανησυχία κλπ., καθώς και τις οργανικές επιπτώσεις τους, ενώ προάγει την επιτάχυνση της θεραπείας, την ενίσχυση της ικανότητας μάθησης, την πνευματική ευεξία, την εφευρετικότητα, την δημιουργικότητα, τον οραματισμό και την έμπνευση.
Με την μέθοδο του βιοσυντονισμού έχουμε την μοναδική δυνατότητα να επανασυντονίσουμε τον εαυτό μας και με τη βασική συχνότητα του παλμού της γης, αλλά και με τον εγκεφαλικό ρυθμό Θήτα, καθώς και τις άλλες συχνότητες  Schumann, που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της γης και έτσι να εναρμονισθούμε και πάλι με την ευρύτερη ολότητα.


Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία και οποιαδήποτε απορία
μπορείτε να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας:
στο τηλέφωνο +30.6932 256 284 & στο e-mail viosyn.gr@gmail.com

 ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Top