Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΘΕΡΙΕΥΟΥΝ, ΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ, Ο ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΝΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟ...





Όπως έδειξε η  περιπέτεια της υγείας του Θάνου Πλεύρη πρόσφατα, οι λοιμώξεις οι οφειλόμενες στα πολυανθεκτικά μικρόβια αποτελούν μείζον πρόβλημα υγείας σήμερα και στην Ελλάδα, όπως και σε ολόκληρο τον κόσμο...




Η αλόγιστη χρήση των αντιβιοτικών αφ' ενός και η μη παραγωγή καινούργιων αφ' ετέρου, έχει δημιουργήσει ένα εκκρηκτικό πρόβλημα με αποτέλεσμα  χιλιάδες ζωές ασθενών να χάνονται κάθε χρόνο εξαιτίας των πολυανθεκτικών μικροβίων. Σύμφωνα με στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), η θνησιμότητα από λοίμωξη, 28 μέρες μετά την πρώτη θετική καλλιέργεια όπου θα εντοπισθεί ένα μικρόβιο, ανέρχεται σε 35,7% κατά μέσο όρο, με τις περιπτώσεις της πνευμονίας και της μικροβιαιμίας πρώτες στη λίστα (44,9% και 40%). Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία στις μονάδες εντατικής θεραπείας, η θνησιμότητα από τις λοιμώξεις καταγράφεται στο 43,6%, ενώ τα αντίστοιχα ποσοστά για τον παθολογικό και τον χειρουργικό τομέα είναι 30,2% και 19,5% αντίστοιχα.
Είναι προφανές ότι η πολυανθεκτικότητα των μικροβίων αποτελεί σήμερα ένα μείζον πρόβλημα υγείας που προφανώς μεγενθύνεται λόγω της μη παραγωγής νέων αντιβιοτικών. Συγκεκριμένα την περίοδο 1983-1987 είχαν κυκλοφορήσει 16 νέα αντιβιοτικά, τα οποία μειώθηκαν σε μόλις δέκα την πενταετία 1993-1997, σε πέντε την περίοδο 2003-2007 και σε μόλις δύο την πενταετία 2008-2012.
Με αυτά τα δεδομένα η εφαρμογή του βιοσυντονισμού μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια, λόγω της εξαιρετικά μεγάλης αποτελεσματικότητας της μεθόδου και της έλλειψης παρενεργειών, καθώς και της μη ύπαρξης άλλων μειονεκτημάτων, σε αντιδιαστολή με τα αντιβιοτικά, όπως ανατομικοί-παθολογοφυσιολογικοί φραγμοί, ανθεκτικότητες κλπ.


Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία και οποιαδήποτε απορία
μπορείτε να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας:
στο τηλέφωνο +30.6932 256 284 & στο e-mail viosyn.gr@gmail.com

 


ΟΙ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΘΕΡΙΕΥΟΥΝ, ΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ, Ο ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΝΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟ...
  • Title : ΟΙ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΘΕΡΙΕΥΟΥΝ, ΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ, Ο ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΝΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟ...
  • Posted by :
  • Date : 2:25 μ.μ.
  • Labels :
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΟΙ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΘΕΡΙΕΥΟΥΝ, ΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ, Ο ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΝΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟ... Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top