Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

Παρουσιάζεται κλινικό περιστατικό αποστήματος εγκεφάλου με συνοδό παράλυση, που θεραπεύθηκε επιτυχώς με βιοσυντονισμό και δείχνει με ιδιαίτερα αποκαλυπτικό τρόπο τη μεγάλη επανάσταση, που φέρνει η μέθοδος του βιοσυντονισμού, ως διαγνωστική και θεραπευτική μέθοδος, στο χώρο της υγείας.
Ο Δ. Γ., 60 ετών, από 8μήνου περίπου, παρουσίαζε ψυχικές διαταραχές τύπου αγχώδους κατάθλιψης, με δυσθυμία, διαταραχή της συμπεριφοράς, σχετική απώλεια ικανότητας συγκέντρωσης και μνήμης, φαινόμενα αφαίρεσης, κεφαλαλγίες, διαρκώς επιτεινόμενα συμπτώματα άγχους και στρες κ.ά., γεγονός για το οποίο δεν είχε υποβληθεί σε κάποια αγωγή.  Προς το τέλος αυτής της περιόδου παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση αυτών των φαινομένων, στα οποία επιπροστέθηκαν και νευρολογικές διαταραχές, όπως προβλήματα στην εκφορά του λόγου, κινητικές διαταραχές του τύπου ασύντακτων, ή και χορειοαθετωσικών κινήσεων και τελικώς συμπτωματολογία προϊούσης εγκεφαλικής βλάβης με ημιπληγία δεξιά.

Εισήχθη στο Νοσοκομείο, όπου, μετά από εξετάσεις, διαπιστώθηκε χωροκατακτητική επεξεργασία στον εγκέφαλο (εικόνες 1), για την οποία χειρουργήθηκε, με κλασική επέμβαση κρανιοανάτρησης, οπότε και αποκαλύφθηκε ότι το συγκεκριμένο μόρφωμα ήταν πυογόνος κύστη, χωρίς να επιχειρηθεί η αφαίρεσή της, λόγω των πολλαπλών κινδύνων που εγκυμονούσε αυτό το εγχείρημα.


Εικόνες 1
Μετά από τις σχετικές αναλύσεις βρέθηκε, ως υπεύθυνος μικροοργανισμός, ο στρεπτόκοκκος και χορηγήθηκε ενδοφλέβια αγωγή με αντιβιοτικά, χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα, όπως ήταν φυσικό, αφού τα αντιοβιοτικά δεν μπορούσαν να διαπεράσουν την μεμβράνη της κύστης, με την κύστη να εξακολουθεί να παραμένει ενεργής και να παράγει πύον, συνεχώς αυξανόμενη σε μέγεθος και με τον ασθενή να έχει περιέλθει σε ένα πραγματικό αδιέξοδο με βαρύτατους κινδύνους για την υγεία του. Με δεδομένο ότι έπρεπε να αναχαιτισθεί άμεσα η φλεγμονή σε επίπεδο κύστης, όπως και τα συνακόλουθα συμπιεστικά φαινόμενα στον εγκέφαλο και με την φαρμακευτική αγωγή αποδεδειγμένα ατελέσφορη, επιχειρήθηκε, δέκα ημέρες μετά την επέμβαση, η εφαρμογή θεραπευτικών προγραμμάτων βιοσυντονισμού κατά της λοίμωξης από βακτηρίδια και ειδικώτερα από στρεπτοκόκκους, καθώς και προγράμματα κατά της ενδοκρανίου υπερτάσεως, εγκεφαλικού οιδήματος και εγκεφαλικής παραλύσεως - ημιπληγίας. Τρεις ημέρες ήδη, μετά την έναρξη θεραπείας με βιοσυντονισμό, παρατηρήθηκε σαφής υποστροφή της κύστης, που συρρικνώθηκε περίπου στο μισό του αρχικού μεγέθους της (διάμετρος από 7 εκ. σε 3,5 εκ.), όπως έδειξε αξονική τομογραφία που διενεργήθηκε τότε (εικόνες 2).


Εικόνες 2
Δέκα ημέρες μετά την έναρξη της θεραπείας με βιοσυντονισμό, όπως απεδείχθη από τις σχετικές εξετάσεις (φασματοσκοπική ανάλυση), είχε σταματήσει η παραγωγή πύου στην κύστη, το οποίο πλέον είχε αντικατασταθεί από ορώδες υγρό, γεγονός που σημαίνει ότι είχε αποστειρωθεί τελείως η κύστη από βακτηρίδια και είχε ανασταλεί η φλεγμονή εντός της κύστης (εικόνα 3).


Εικόνα 3Μερικές ημέρες μετά, ο ασθενής άρχισε να κινεί και πάλι τα δάκτυλά του στην αρχή και στην συνέχεια μπόρεσε να πραγματοποιήσει κινήσεις από το, μέχρι τότε, παράλυτο χέρι, όπως και από το σύστοιχο πόδι και ακολούθως, λίγες ημέρες ακόμη μετά, ο ασθενής περπάτησε με ελαφρά υποστήριξη και η κατάστασή του συνεχίσθηκε να βελτιώνεται σταθερά και με γρήγορους ρυθμούς σε όλα τα επίπεδα. Ένα μήνα μετά την εφαρμογή της θεραπείας με βιοσυντονισμό ο ασθενής περπατούσε κανονικά, με αποκατεστημένη πλήρως την κινητικότητά του, πλην ελαφράς δυσλειτουργίας στο δεξιό άνω άκρο και σε γενόμενη μαγνητική τομογραφία διαπιστώθηκε η πολύ μεγάλη συρρίκνωση της κύστης, που είχε περιέλθει πλέον σε φάση ουλοποίησης (εικόνες 4).


Εικόνες 4

Σ Υ Μ Π Ε Ρ Α Σ Μ Α Τ Α

Τα συμπεράσματα, που συνάγονται με αφορμή αυτό το περιστατικό, όπως και από τα γενικώτερα στοιχεία που υπάρχουν για την πρωτοποριακή αυτή μέθοδο διάγνωσης και θεραπείας με βιοσυντονισμό, είναι πολλά και ανατρεπτικά για τον χώρο της υγείας και δείχνουν ότι μπορεί να βρισκόμαστε μπροστά σε μια πραγματική επανάσταση, που θα μπορούσε να δώσει μια νέα μεγάλη και ευεργετική ώθηση στην ζωή και την υγεία των ανθρώπων.

Συνοπτικά μπορούμε να πούμε τα εξής:
 1. Ο βιοσυντονισμός αποδεικνύεται για άλλη μία φορά το "απόλυτο όπλο" εξόντωσης κάθε είδους (βλαπτικών για τον άνθρωπο) μικροοργανισμών, από τους πιό απλούς (ιοί), έως τους πιό σύνθετους (έλμινθες), με ποσοστά αποθεραπείας, που ανέρχονται, σύμφωνα με διάφορες σχετικές μελέτες, στο 95-98% και μάλιστα χωρίς συνακόλουθες παρενέργειες. Επίσης, μια σημαντική ιδιαιτερότητά του είναι, ότι δεν έχει ανατομικούς, παθολογοφυσιολογικούς, ή άλλους φραγμούς, ή περιορισμούς (όπως η ανθεκτικότητητα των μικροβίων) και μπορεί να δράσει παντού αποτελεσματικά και μάλιστα χωρίς παρενέργειες, σε αντίθεση με τα φάρμακα.
 2. Παρά το ότι είναι ήδη γνωστό από πολύ παλιά, ότι ο στρεπτόκοκκος μπορεί να προκαλέσει διαταραχές στη νευροψυχική σφαίρα του ανθρώπου (π.χ. χορεία "Sydenham"), εν τούτοις η επικρατούσα άποψη στην ιατρική είναι ότι αυτό γίνεται μέσω αυτοάνοσου μηχανισμού, λόγω των αντιστρεπτοκοκικκών αντισωμάτων που αναπτύσσονται. Οι ειδικοί, όμως, στον βιοσυντονισμό, έχοντας την δυνατότητα να ανιχνεύουν βιοενεργειακά τον στρεπτόκοκκο, όπου και αν βρίσκεται, υποστηρίζουν βάσιμα, ότι ο στρεπτόκοκκος έχει την ιδιότητα να πηγαίνει και να "κρύβεται" στον εγκέφαλο, όπου και ασκεί απ' ευθείας βλαπτική επίδραση, ακόμη και καταστρέφοντας εγκεφαλικά κύτταρα, γεγονός που, μπορούμε να πούμε, μάλλον επιβεβαιώνεται από το αναφερόμενο περιστατικό.
 3. Οι γιατροί υποθέτουν, ή και αναζητούν την ύπαρξη μικροοργανισμού, ως αιτίου, μόνον όταν υπάρχει συμπτωματολογία λοίμωξης, ή άλλης σχετιζόμενης νοσολογικής οντότητας, διαφορετικά γι' αυτούς είναι κάτι ανύπαρκτο, είτε ως αιτιολογικός παράγων ασθένειας, είτε ως αντικείμενο θεραπείας. Όμως η διαγνωστική προσέγγιση, μέσω της μεθόδου του βιοσυντονισμού, δείχνει ότι είναι σχετικά συχνό να υπάρχουν μέσα μας, τέτοιοι μικροοργανισμοί, των οποίων αγνοούμε παντελώς την ύπαρξη και οι οποίοι είναι πολύ πιθανόν να συνδέονται με διάφορες ασθένειες. Εάν συνυπολογίσουμε και τον υπολειπόμενο κατά πολύ, ως προς την αποτελεσματικότητα, τρόπο διάγνωσης αυτών των μικροοργανισμών, μέσω των κλασικών μεθόδων διάγνωσης, τότε η διάγνωση ύπαρξης μικροοργανισμών, μέσω της μεθόδου του βιοσυντονισμού, θα μπορούσε να αποβεί σωτήρια για πολλούς πάσχοντες από διάφορα προβλήματα υγείας, που έχουν ως αιτία αυτούς τους "αφανείς", κατά τις συμβατικές μεθόδους, μικροοργανισμούς.
 4. Με δεδομένο ότι οι στρεπτοκοκκικές λοιμώξεις στην περιοχή της κεφαλής είναι πολύ συχνές, η πιθανότητα ύπαρξης αφανούς στρεπτοκόκκου στον εγκέφαλο κρίνεται ως πολύ υψηλή και συνυπολογιζομένου του κινδύνου αυτός να προκαλεί πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, είναι επιβεβλημένο, αυτός να ανιχνεύεται και να εξολοθρεύεται έγκαιρα, για την αποτροπή, ή την θεραπεία τέτοιων σοβαρών, ή και επικίνδυνων νοσημάτων, που έχουν ως παθογόνο αίτιο τον στρεπτόκοκκο.
 5. Η θεραπεία με βιοσυντονισμό, με την εφαρμογή των ανάλογων ειδικών προγραμμάτων, φαίνεται να έχει εξίσου εκπληκτικά αποτελέσματα και σε άλλες παθολογικές καταστάσεις, όπως εγκεφαλικές βλάβες, ενδοκράνιο υπέρταση, εγκεφαλικό οίδημα, παραλύσεις κλπ.
 6. Ειδικότερα, η χωρίς προηγούμενο, για τα ιατρικά χρονικά, ανάταξη της εγκεφαλικής παράλυσης-ημιπληγίας, επιβεβαιώνει τις σχετικές μελέτες Ρώσων επιστημόνων, οι οποίες δείχνουν ότι υπάρχει η δυνατότητα, με την εφαρμογή των κατάλληλων προγραμμάτων βιοσυντονισμού, να αναπλασθούν ακόμη και τα νευρικά κύτταρα και έτσι να επαναλειτουργήσουν ακόμη και τα ήδη κατεστραμένα εγκεφαλικά κέντρα!

                                                                                                                      Δρ Ιωάννης Δαύρος


Δείτε παρακάτω και το σχετικό βίντεο, όπου μιλάει για την εμπειρία του ο ίδιος ο παθών:


Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία και οποιαδήποτε απορία
μπορείτε να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας:
στο τηλέφωνο +30.6932 256 284 & στο e-mail viosyn.gr@gmail.com

   

 

 

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ)
 • Title : ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ)
 • Posted by :
 • Date : 1:43 μ.μ.
 • Labels :
 • Blogger Comments
 • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ) Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Top