Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!






Σήμερα πραγματικά ζούμε σε μία οριακή περίοδο της ανθρωπότητας που είναι γεμάτη με έντονα και παθολογικά προβλήματα και αυτό που δυστυχώς κάνουμε είναι να κλεινόμαστε στην ατομικότητά μας, με συνέπεια οι έντονες ανασφάλειες, το στρες και φόβος να μας κυριεύουν και να μας παραλύουν.





Έχουμε μάθει η ζωή μας να κυριαρχείται από φοβικά συναισθήματα, εξαρτήσεις και προσδοκίες. Ο νους μας αντί να μας υπηρετεί, μας διαφεντεύει απόλυτα, κλεισμένος μέσα στη φυλακή του χωροχρόνου. Έτσι ζούμε μέσα από τις πεποιθήσεις που μας έχουν εμφυτεύσει οι γονείς μας, το περιβάλλον μας και η κοινωνία από τη παιδική μας ακόμη ηλικία. Αυτό που στην ουσία γίνεται, είναι να ζούμε μέσα στις σκέψεις μας που αναφέρονται στο παρελθόν και το μέλλον και έτσι δεν ζούμε τη μόνη πραγματικότητα που είναι το τώρα.

Διαποτισμένοι από το φόβο, βομβαρδιζόμαστε καθημερινά με τις φοβίες του ψεύτικου υλικού κόσμου, με συνέπεια να δεχόμαστε μια απεριόριστη πλύση εγκεφάλου από αρνητικές επηροές που μας εμποδίζουν να βγούμε έξω από τη στενή ατομικότητά μας και να συνειδητοποιήσουμε ότι εμείς είμαστε οι αληθινοί δημιουγοί...




Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top