Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ




Δείτε παρακάτω τα 20 Κλειδιά της συνειδητής δημιουργίας, όπως περιγράφονται από τον Gregg Braden στο βιβλίο του "The Divine Matrix: Bridging Time, Space, Miracles, and Belief".




Κλειδί 1. Η Θεία Μήτρα είναι η δεξαμενή που κρατά το σύμπαν, η γέφυρα μεταξύ όλων των πραγμάτων, και ο καθρέφτης που μας δείχνει τι έχουμε δημιουργήσει.
Κλειδί 2. Τα πάντα στον κόσμο μας είναι συνδεδεμένα με όλα τα άλλα.
Κλειδί 3. Για να χειριστούμε και να αξιοποιήσουμε τη δύναμη του ίδιου του σύμπαντος, πρέπει να δούμε τους εαυτούς μας ως μέρος του κόσμου αντί σαν κάτι ξεχωριστό από αυτό.
Κλειδί 4. Μόλις κάτι ενώνεται, είναι πάντα συνδεδεμένο, είτε παραμένει φυσικά συνδεδεμένο είτε όχι.
Κλειδί 5. Η πράξη εστίασης της συνείδησής μας είναι μια πράξη δημιουργίας. Η συνείδηση δημιουργεί!
Κλειδί 6. Έχουμε όλη τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να δημιουργήσουμε όλες τις αλλαγές που επιλέγουμε!
Κλειδί 7. Αυτό που συνειδητοποιούμε είναι η πραγματικότητα του κόσμου μας.
Κλειδί 8. Το να λέμε απλά, διαλέξαμε μια πραγματικότητα, δεν είναι αρκετό!
Κλειδί 9. Η γλώσσα που “μιλάει” η Θεία Μήτρα είναι το συναίσθημα. Νιώστε σαν ο στόχος σας να είναι ολοκληρωμένος και η προσευχή σας να έχει ήδη εκπληρωθεί.
Κλειδί 10. Δεν αρκεί το συναίσθημα για να δημιουργήσει. Αυτοί που πραγματικά δημιουργούν είναι χωρίς τον εγωισμό και την κρίση. ( Προσοχή  στο εγώ και τη λογική, είναι οι φραγμοί)
Κλειδί 11. Πρέπει να γίνουμε στη ζωή μας τα πράγματα που επιλέγουμε να ζήσουμε στον δικό μας κόσμο.
Κλειδί 12. Δεν πρέπει να δεσμευόμαστε από τους νόμους της φυσικής, όπως τους ξέρουμε σήμερα.
Κλειδί 13. Σε ένα ολογραφικό «κάτι» κάθε κομμάτι του αντικατοπτρίζει το σύνολο.
Κλειδί 14. Η παγκόσμια ολογραφική συνειδητότητα  υπόσχεται ότι τη στιγμή που σκεπτόμαστε τις ευχές και τις προσευχές μας, έχουν ήδη ληφθεί από τον προορισμό τους.
Κλειδί 15. Μέσω της ολογραφικής συνείδησης, μια μικρή αλλαγή στη ζωή μας αντικατοπτρίζεται παντού στον κόσμο μας.
Κλειδί 16. Ο ελάχιστος αριθμός των ατόμων που απαιτούνται για να γίνει “έναρξη” σε μια αλλαγή στη συνειδητότητα είναι το 1% τη τετραγωνικής ρίζας του πληθυσμού.
Κλειδί 17. Η Θεία Μήτρα λειτουργεί σαν καθρέφτης στον κόσμο των σχέσεων μας που δημιουργούμε μέσα από τις πεποιθήσεις μας.
Κλειδί 18. Οι ρίζες των “αρνητικών” μας εμπειριών μπορεί να καταλήξουν σε ένα από τους τρεις καθολικούς φόβους (ή το συνδυασμό τους): εγκατάλειψη, χαμηλή αυτοεκτίμηση, ή έλλειψη εμπιστοσύνης.
Κλειδί 19. Οι αληθινές πεποιθήσεις μας αντικατοπτρίζονται στις διαπροσωπικές σχέσεις μας.
Κλειδί 20. Πρέπει να γίνουμε στη ζωή μας πανομοιότυποι με τα πράγματα που έχουμε επιλέξει να ζήσουμε στον κόσμο μας.
Σχεδόν καθολικά, μοιραζόμαστε μια αίσθηση ότι υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό που βλέπουν τα μάτια μας. Κάπου βαθιά μέσα στα βάθη των αρχέγονης μνήμη μας, ξέρουμε ότι έχουμε μαγικές και θαυματουργικές δυνάμεις μέσα μας. Από τη στιγμή της παιδικής ηλικίας, φαντασιωνόμαστε σχετικά με την ικανότητά μας να κάνουμε πράγματα που είναι πέρα από τη σφαίρα του λόγου και της λογικής. Και γιατί όχι; Όταν είμαστε παιδιά, είχαμε μάθει τον κανόνα που λέει, θαύματα δεν μπορούν να συμβούν στη ζωή μας.
Κάθε ένας από εμάς έχει την έμφυτη δύναμη να θεραπεύσει τον εαυτό του τελείως από οποιαδήποτε διανοητική ασθένεια, συναισθηματικό τραύμα, και σωματική ασθένεια που μπορεί να αντιμετωπίζει. Παρά τα όσα η πλειοψηφία του κόσμου πιστεύει και σας έχει υπνωτίσει να σκέφτεστε από τη γέννησή σας, έχετε τη φυσική ικανότητα βαθιά μέσα στην ύπαρξή σας, τη γνώση ότι μπορείτε να ανακουφίζετε τον εαυτό σας από κάθε πόνο, αρρώστια ή νόσημα. Με τη πρόθεση σύνδεσης με μια βαθιά δεξαμενή θεραπευτικής ενέργειας θαμμένη μέσα στον πυρήνα σας, θα δημιουργήσετε μια επίδραση αναγέννησης που εξαπλώνεται σαν αντίδραση θεραπείας σε όλο το σώμα και το μυαλό σας.
Τη στιγμή που αρχικά αγγίζετε και πιέζετε το νέκταρ από αυτή τη φοβερή εσωτερική ενέργεια, ένα βαθύ κύμα χαράς διαπερνά το σώμα σας. Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές αισθήσεις μυστικά κρυμμένες μέσα στην ύπαρξή σας. Αυτές μόνο μέσα από την ιερή πρακτική του διαλογισμού μπορούν να ξεκλειδώσουν αυτά τα συναισθήματα και να επιτρέψουν την απελευθέρωση της θεραπείας να λάβει χώρα.  Αυτή τη στιγμή  έχετε συνειδητοποιήσει πόσο θεϊκά τέλεια είναι πραγματικά αυτή η ζωή, και πόσο ισχυρό πραγματικά είναι το μυαλό και το σώμα.
Το πρώτο βήμα για την έναρξη της φοβερής θεραπευτικής μετατροπής σας είναι να αποδεχθείτε την πιθανότητα ότι έχετε γεννηθεί με την εξ ολοκλήρου θεϊκή δύναμη να θεραπεύετε τον εαυτό σας. Μπορείτε να φέρετε αμέσως την ελαφρότητα και την πληρότητα στην κυτταρική μνήμη σας της κάθε α-σθένιας. Μόλις αυτή η ιδέα είναι αποδεκτή, και την αγκαλιάσετε πλήρως έχετε αρχίσει και επισήμως το ταξίδι της αυτο-ίασης.



ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Top