Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ..!





Ο κόσμος που ζούμε είναι ένας απέραντος ωκεανός ενέργειας. Εμείς και τα πάντα γύρω μας είναι μόνο δονήσεις (παλμοί, συχνότητες) και η ύλη δεν αποτελεί εξαίρεση βέβαια, αφού απλά είναι πύκνωμα ενέργειας, όπως αποδεικνύουν οι νεώτερες φυσικές επιστήμες.



 

Έτσι εμείς, σαν φυσικές υπάρξεις, μπορούμε να πούμε ότι εκπέμπουμε και λαμβάνουμε συνεχώς κύματα (ηλεκρομαγνητικής) ενέργειας, που αντιστοιχούν σε διάφορες ταλαντώσεις-συχνότητες. Είμαστε, δηλαδή, κάτι σαν ραδιοφωνικοί πομποί και δέκτες ραδιοφώνου, για να το πούμε απλά. Είναι φυσικό λοιπόν ότι ανάλογα με ποιόν ραδιοφωνικό σταθμό θα συντονιστούμε, ποιά δηλαδή συχνότητα θα επιλέξουμε, θα ακούσουμε και το ανάλογο πρόγραμμα, την ανάλογη μουσική και θα περάσουμε ανάλογα την ώρα μας, ευχάριστα, ή δυσάρεστα.

Θα επιλέγατε ποτέ στην καθημερινότητά σας έναν ραδιοφωνικό σταθμό που εκπέμπει ένα πρόγραμμα που το χαρακτηρίζουν η απελπισία, ο φόβος, ο τρόμος, ο θυμός, η μιζέρια και διάφορα άλλα αρνητικά συναισθήματα; Ή θα επιλέγατε έναν σταθμό που να εκπέμπει ένα πρόγραμμα με χαρακτηριστικά την χαρά, την αγάπη, την ελπίδα και άλλα όμορφα συναισθήματα;

Δεν έχετε παρά να πράξετε ανάλογα και στη ζωή σας γιά να βιώσετε την ανάλογη πραγματικότητα..!

 

 

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ..!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ..! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Top