Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ!
Τα τελευταία χρόνια, η πρόοδος στις θετικές επιστήμες έχει επιφέρει μια κοσμογονική αλλαγή στον τρόπο που βλέπουμε και αντιμετωπίζουμε τον κόσμο. Φαίνεται ότι βρισκόμαστε σε μια καμπή της ιστορίας μας, ως ανθρωπότητα και ίσως το άμεσο μέλλον δεν θα μοιάζει καθόλου με το παρελθόν...Ο Νίκολα Τέσλα είχε πει κάποτε πολύ προφητικά, ότι την ημέρα που η επιστήμη θα αρχίσει να μελετά τα μη φυσικά φαινόμενα θα έχει μεγαλύτερη πρόοδο μέσα σε μια δεκαετία από αυτή που διέτρεξε σε όλους τους προηγούμενους αιώνες της ύπαρξής της. Αυτό έχει αρχίσει ήδη να γίνεται ορατό, αφού για να κατανοήσουμε σήμερα την αληθινή φύση του σύμπαντος, πρέπει να σκεφτόμαστε πλέον με όρους ενέργειας, ταλαντώσεων, ή συχνοτήτων.
Οι επιστήμονες γνωρίζουν πλέον, ότι υπάρχει μια άλλη σύνδεση ανάμεσα στην ανθρώπινη συνειδητότητα και τη δομή της ύλης. Το Νευτώνειο μοντέλο για ένα υλικό σύμπαν έχει ήδη καταρριφθεί και σήμερα όλοι αναγνωρίζουν ότι τα πάντα στο σύμπαν είναι στην ουσία ενέργεια. Οι επιστήμονες της κβαντικής φυσικής απέδειξαν ότι τα σωματίδια της ύλης είναι απλά ταλαντώσεις, κύματα ενέργειας και ότι η ανθρώπινη συνειδητότητα όχι μόνο συνδέεται με αυτά αλλά μπορεί και τα επηρεάζει και εν τέλει είναι αυτή που τα δημιουργεί... 
Η  σύγχρονη επιστήμη της φυσικής αναγνωρίζει πλέον σήμερα, ότι ο παρατηρητής είναι εκείνος που δημιουργεί την πραγματικότητα και έτσι αναπόδραστα καλούμεθα όλοι μας να κατανοήσουμε ότι, ως παρατηρητές, όλοι μας έχουμε εμπλακεί προσωπικά στην δημιουργία της δικής μας πραγματικότητας. Το οικοδόμημα της μηχανικής πραγματικότητας έχει πλέον κλονιστεί σοβαρά και το σύμπαν αρχίζει, ήδη, να φαίνεται περισσότερο σαν μια τεράστια σκέψη, παρά σαν μια τεράστια μηχανή. Η σκέψη δεν φαίνεται ως μια τυχαία εισβολή στην σφαίρα της ύλης, αλλά θα πρέπει να την κατανοήσουμε πλέον, ως δημιουργό και κυβερνήτη του κόσμου της ύλης. Με λίγα λόγια, οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι το σύμπαν είναι άυλο και εν τέλει ένα ενεργειακό-πνευματικό δημιούργημα!

ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Top