Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

ΡΩΣΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!



Μια ανακάλυψη από Ρώσους επιστήμονες μπορεί να ανατρέψει ολόκληρο το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα και μέσω αυτού την παγκόσμια επικυριαρχία!



Μπορεί να μοιάζει επιστημονική φαντασία, αλλά δεν είναι! Τρέμουν οι Rothschild και ολόκληρη η Ελίτ που καταδυναστεύει την ανθρωπότητα συσσωρεύοντας τρισεκατομμύρια και εξαθλιώνοντας τις ζωές μας..!

Στις 21/6/2016, οι κορυφαίοι Ρώσοι επιστήμονες Tamara Sahno και Victor Kurashov, έκαναν μία ιστορική ανακοίνωση, με την οποία παρουσίασαν την ανακάλυψή τους, που τους δίνει την δυνατότητα να μπορούν να αλλάζουν τη δομή ενός ατόμου και να το μεταμορφώνουν σε ένα άλλο, με συνέπεια να είναι δυνατόν να μετασχηματιστεί ένα στοιχείο σε ένα άλλο... Αυτό, δηλαδή, που αποτελούσε κάποτε τον διακαή πόθο των αλχημιστών, που προσπαθούσαν να μετατρέψουν τον μόλυβδο σε χρυσό, έγινε πραγματικότητα!

Αυτή είναι, ίσως, η μεγαλύτερη ανακάλυψη στην ιστορία της ανθρωπότητας και θα μπορούσε να είναι η μεγάλη ευκαιρία των χωρών, που ανήκουν στους BRICS, για να ανατρέψουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων και γι αυτό, άλλωστε, δεν χαίρει της ανάλογης προβολής από τα παγκόσμια ΜΜΕ...


 Δείτε σχετικά (κάνοντας κλικ στον αντίστοιχο σύνδεσμο):
 


ΡΩΣΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΡΩΣΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top