Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΞΙΝΕΣ!




Μελέτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του Διεθνούς Ινστιτούτου Καρκίνου δείχνουν ότι η αιτιολογία του καρκίνου, κατά το ένα τρίτο περίπου, μοιράζεται αντιστοίχως  στους εξής παράγοντες: Κάπνισμα, μολυσμένα τρόφιμα και ακτινοβολίες-ιούς-ορμόνες. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι μόλις το 5% των καρκίνων οφείλεται σε κληρονομικούς λόγους.




Είναι γεγονός ότι πολλά από τα τρόφιμα που αποτελλούν την διατροφή μας είναι σημαντικά αλλοιωμένα από το επίσης μολυσμένο περιβάλλον μας και πολλά από αυτά μπορεί να έχουν ακόμη και καρκινογόνες ή μεταλλαξιογόνες ουσίες. Για παράδειγμα υπάρχουν ψάρια όπως ο σολωμός, ο ξιφίας, ο γαλέος και ο τόνος που περιέχουν υδράργυρο, πολλές φορές, πάνω από τα επιτρεπτά όρια, αφού ακόμη και ο ΕΦΕΤ, υπάρχουν περιπτώσεις, που αναγκάστηκε να αποσύρει από την αγορά ψάρια αυτής της κατηγορίας λόγω αυξημένης ποσότητας υδραργύρου. Ο υδράργυρος είναι ένα βαρύ μέταλλο εξαιρετικά επικίνδυνο για τον οργανισμό, αφού είναι ικανό να παραμείνει στον μολυσμένο οργανισμό για 25 χρόνια(!) και να προκαλέσει σοβαρές βλάβες κυρίως στο κεντρικό νευρικό σύστημα, καθώς και καρκίνο. Επιπλέον τα προαναφερόμενα ψάρια μπορεί να περιέχουν πολυχλωριομένα διφαινύλια (κλοφέν, ή PCBs) τα οποία όταν συσσωρεύονται στον οργανισμό μπορεί να προκαλέσουν βλάβες στο ορμονικό σύστημα, ακόμη και καρκίνο. Άλλες συνήθεις, αλλά και επικίνδυνες, τοξίνες, που μπορεί να μας μολύνουν, είναι οι διάφορες χρωστικές, τα νιτρώδη (όπως τα φυτοφάρμακα), οι φαινόλες (που μπορεί να βρίσκονται στις κονσέρβες, πλαστικά κλπ.), όπως και οι αφλατοξίνες (που μπορεί να βρίσκονται στα γαλακτοκομικά προϊόντα, ξηρούς καρπούς κλπ.)
Από όλα αυτά που προαναφέραμε, αλλά και άλλα πολλά στοιχεία που υπάρχουν, γίνεται ξεκάθαρο ότι έχει πολύ μεγάλη σημασία για όλους μας, αφενός να προφυλαχθούμε, όσο μπορούμε, από τις τοξικές ουσίες και αφετέρου να αποτοξινωθούμε. Ένας πολύ αποτελεσματικός, ίσως και μοναδικός, τρόπος αποτοξίνωσης, ακόμη και από τα βαρέα μέταλλα, ή ακόμη και από την βαθειά διείσδυση των τοξινών στον οργανισμό, είναι ο βιοσυντονισμός, ο οποίος διαθέτει μία πλειάδα έτοιμων προγραμμάτων γι' αυτόν τον σκοπό.


Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία και οποιαδήποτε απορία
Καλέστε στο +30.6932 256 284 ή
Στείλτε e-mail στο viosyn.gr@gmail.com

 

Για μεταφορά στο site της εταιρείας BIOMEDIS, προκειμένου να ενημερωθείτε και να αγοράσετε απ' ευθείας συσκευές βιοσυντονισμού ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: E-SHOP BIOMEDIS



ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΞΙΝΕΣ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΞΙΝΕΣ! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Top