Υγεία

Υγεία

728x90 AdSpace

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Από το Blogger.
Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ..!




Σύμφωνα με τα ευρήματα μελέτης, που δημοσιεύθηκε στο "Association for Psychological Science Journal Clinical Psychological Science, φαίνεται ότι ο τρόπος που συνηθίζουμε να σκεφτόμαστε και κυρίως το πόσο η σκέψη μας συνηθίζει να είναι εστιασμένη στο παρόν, ή να περιπλανιέται, συνδέεται απολύτως με το πόσο θα ζήσουμε!



Έτσι λοιπόν αποδεικνύεται ότι ο νους που βρίσκεται εστιασμένος στο παρόν οδηγεί εμάς και τη ζωή μας στην ευημερία, ενώ η μετατόπιση και η περιπλάνηση του νου μας και της ενέργειάς μας στο παρελθόν και στο μέλλον, πράγμα που κάνουμε οι περισσότεροι στο μεγαλύτερο κομάτι της ζωής μας, μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη δυστυχία. 
Είναι γεγονός αναντίρρητο ότι το παρόν και το μέλλον απλά δεν υπάρχουν και ότι το μόνο που υπάρχει για εμάς είναι το τώρα. Η κατασπατάληση λοιπόν της ζωής μας σε έναν χώρο ανύπαρκτο, αυτόν της σκέψης, όχι μόνο μας κάνει να μην είμαστε ευτυχισμένοι, αλλά περιορίζει και τον χρόνο που θα ζήσουμε. Με άλλα λόγια, αυτό είναι η "απόλυτη σπατάλη" του θείου και μοναδικού δώρου που μας έχει δωθεί, δηλαδή της ζωής μας, γεγονός για το οποίο, φυσικά, υπεύθυνοι είμαστε μόνον εμείς!


Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ..!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ..! Rating: 5 Reviewed By: Ioannis Davros
Top